A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml

Termékkatalógus
StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, regeneráló, bőrsimító és hidratáló, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 819 666,67 Ft/1 l
Kód:  KSPL2672 Termékszám:  810907026566
StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml Megszűnt

StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml

A StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum egy különleges arcápoló szérum, amely két fázisban működik. Az első fázis hatféle hialuronsavat tartalmaz a bőr regenerálásáért és hidratálásáért. A második fázis gondoskodik a hidratáltság megőrzéséről, tehát a bőrbe zárja a nedvességet. A szérum hat a ráncok és finom vonalak ellen, kisimítja azokat. Helyreállítja a bőrt és ragyogó bőrt kölcsönöz, tehát fiatalosabb megjelenést eredményez. A StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum szérum alkalmas férfiak és nők számára 20 éves kortól, amikor is megelőző hatással bír. A kor előrehaladtával megszabadul a legkisebb és a legmélyebb ráncoktól is. A kétfázisú szérumot nem tesztelték állatokon.

A StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml arcszérum fő jellemzői

  • StriVectin Hyaluronic Dual Response kétfázisú arcszérum
  • Az első fázis 6 féle hialuronsavat tartalmaz a bőr regenerálásáért és hidratálásáért
  • A második fázis a bőrbe zárja a nedvességet
  • A szérum kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat
  • A szabadalmaztatott NIA-114 technológiával készült
  • Helyreállítja a bőrt, ragyogást és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz 
  • A StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 20 éves kortól alkalmas férfiak és nők számára
  • A kor előrehaladtával megszabadul a finom ráncoktól egészen a legmélyebb ráncokig
  • A kétfázisú szérumot nem tesztelték állatokon

Arcszérum egyedi és gyengéd összetétellel

A szérum tartalmazza a szabadalmaztatott NIA-114 technológiát, amelynek alapja a 40 éves tesztelésen átesett niacin (B3 vitamin) molekula. Ez az anyag fokozza a további hatóanyagok hatását és megerősíti az epidermisz legfelsőbb rétegét, így tehát helyreállítja azt illetve véd a káros behatások ellen. A különböző hialuronsavak a hidratálás mellett más hatással is bírnak. Táplálást nyújtanak, segítenek a készítmények gyors felszívódásában és a lipidekkel együtt a bőr mélyére hatolnak.

Használat:
Vigyél fel 1-2 adagot reggel és este a megtisztított arcbőrre, kerüld a szem környékét. Használhatod önmagában vagy a hidratáló krém előtt is.

Összetevők:
Aqua (Water, Eau), Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Myristyl Nicotinate, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Hyaluronate, Diglucosyl Gallic Acid, Ceramide NP, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-37, Ceramide AP, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Lecithin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Sucrose Palmitate, Trehalose, Urea, Glyceryl Linoleate, TocopherolAcetate, Sodium Lauroyl Lactylate, Ethylhexylglycerin, Methyl Diisopropyl Propionamide, Pentylene Glycol, Hydroxypropylcellulose, Carbomer, Disodium Phosphate, Ethyl Menthane Carboxamide, Fragrance (Parfum), Menthyl Lactate, Serine, Algin, Isopropyl Palmitate, Citric Acid, Glyceryl Polyacrylate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Pullulan, Cholesterol, Potassium Phosphate, Benzyl Benzoate, Limonene.


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum 30 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ