Shop roku Shop roku

StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml

Termékkatalógus
StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml
Arckrém - nők és férfiak számára, nappalra és éjszakára, bőrtípus: érzékeny, normál, kevert és száraz, hatás: hidratáló, világosító, ránctalanító és lifting és feszesítő, 60 ml - 284 833,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL2681 Termékszám:  810907029550
StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml Megszűnt

StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml

Legyen friss és fiatalos a megjelenésed a továbbfejlesztett StriVectin hidratálóval. Ez a luxus krém jelentősen csökkentheti nemcsak a ráncok megjelenését, de a striákat is. Az innovatív Collagex-CE komplexet tartalmazó egyedi receptúrának köszönhetően a kollagén aktiválódik, a speciális NIA-114 molekula pedig gondoskodik a bőr megfelelő hidratálásáról és ragyogó megjelenéséről. Bőröd természetesen rugalmas és feszesebb lesz. Az SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concetrate krém látványosan szabadít meg a striáktól rendszeres alkalmazás során, mindössze négy hét alatt. És két héten belül számíthatsz a ráncok észrevehető csökkenésére is. A StriVectin krém egészséges megjelenést és nagyszerű érzést biztosít, amelyet a környezeted is észrevesz majd. A hidratáló krémet nők és férfiak egyaránt használhatják, 30 éves kortól ajánljuk.

Az unisex StriVectin SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concentrate 60 ml krém legfontosabb jellemzők

  • Hidratáló krém, amely friss és fiatalos megjelenést biztosít
  • A fényűző krém jelentősen csökkentheti a ráncok és striák megjelenését
  • Az innovatív Collagex-CE komplex gondoskodik a kollagén aktiválásáról
  • A speciális NIA-114 molekula biztosítja a bőr megfelelő hidratálását és ragyogó megjelenését
  • A StriVection krémmel a bőr természetes és rugalmas lesz
  • Az SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concetrate krémmel négy hét alatt látványosan szabadulhatsz meg a striáktól
  • A krém felhordása után két héttel számíthatsz a ráncok észrevehető csökkenésére
  • A hidratáló krém nőknek és férfiaknak is ajánlott, 30 éves kortól

Jótékony hatóanyagok

  • NIA-114 (Niacin) táplálja a bőrt és támogatja más hatóanyagok működését
  • A Collagex_CE Complex támogatja az új kollagén termelését
  • A hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt

A StriVectin krém figyelembe vesz téged és a környezetet is

Az SD Advanced PLUS intelligens hidratáló krém nem tartalmaz káros anyagokat, és szulfátoktól, szilikontól valamint parabénektől mentes. A termék ökológiailag lebomló műanyagból készült csomagolásban érkezik hozzád. A hidratálót nem tesztelték állatokon, és újrahasznosítható dobozokban csomagolják.

Használat:
Masszírozz kis mennyiségű hidratálót a ráncokat vagy striákat tartalmazó bőrfelületre. Kerüld a szem környékét, és a StriVectint használd tiszta bőrön reggel és este.

Figyelmeztetés:
Vigyázz a napozással. A készítmény alfa-hidroxi-savat (AHA) tartalmaz, amely növeli a bőr napérzékenységét és a bőr leégési esélyeit. A krém használatakor használj fényvédő eszközt, védd magad ruhával is, és minél kevesebb időt tölts közvetlen napfényen.

Összetétel:
Collagex-CE Complex with Copper Tripeptide and Marine Ferments,  Hyaluronic Acid, White Water Lily Extract, Green Bean Seed Extract, Tucuma, Cupuacu and Murumuru Buttrs, Aqua, Glycrin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Trimethyllolpropane Tricaorylate/Tricaprate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Propanediol, Myristyl Nicotiante, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Bis-Stearyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Stearoxymethicone/Dimethicone Copolymer, 1,2-Hexanediol, Palmitoyl Tripeptide-38, Oryza Tripeptide-1, Copper Tripeptide-1, Saccharide Isomerate, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-40 Stearatem Astrocaryum Vulgare Kerne Oil, Polysilicone-11, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20, Bisabolol, Caprylhydroxamic Acid, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-Oligopeptide-1, Phaseolus Lunatus (Green Bean) Seed Extract, Aloe Barbadensiis Leaf Juice, Bacillus/Sea Salt Ferment Filtrate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Diisostearate(Polyhydroxysteartate/Sebacate, Pentaclethra Macroloba Seed Oil/Behenic Acid(Aminopropanediol Amides/Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Avodia Rutaecarpa Fruit Extract, Sodim


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Érzékeny, Normál, Kevert, Száraz Kész!
Űrtartalom
60 ml Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Hatás
Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Lifting és feszesítő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Normál, Kevert, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
60 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Lifting és feszesítő Kész!

Korosztály

Korosztály
30+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Van e visszafizetési garancia a krémre ?

Van e visszafizetési garancia a krémre ?

Kérdések és válaszok: StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml
Kiegészítők: StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ