Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hajszínezők és féltartós hajfestékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sorozat szerint
ĽOréal Paris CASTING
(28)
ĽOréal Paris Magic Retouch
(4)
Wella Professionals Color Fresh
(4)
Goldwell Soft Color
(2)
Goldwell Color Revive
(4)
Árnyalat
Barna
(24)
Szőke
(12)
Lila
(8)
Rózsaszín
(7)
Fekete
(5)
Festési mód
Komplex festés
(30)
Színek élénkítése
(31)
Lenövés vagy ősz hajszálak elfedése
(4)
Árnyaló
(12)
Tulajdonságok és összetétel
Ammónia mentes
(53)
Peroxid mentes
(21)
Természetes összetevők és olajok
(27)
Vegán
(15)
Professzionális
(17)
Allergénmentes PPD és PTD
(6)
Festék állaga
Krémszínű
(58)
Hab
(2)
Folyékony
(17)
Űrtartalom
45 ml
300 ml
-
Specifikáció
Dekor kozmetikum
(3)
Professzionális kozmetikum
(24)
Vegán kozmetikum
(15)
Haj típusa
Festett
(5)
Minden hajtípusra
(72)
Öregedő és őszülő
(2)
Szőke
(4)
Termék típusa
Szín
(23)
Színélénkítő
(6)
Sampon
(4)
Balzsam
(12)
Szűrés

Szeretnéd felfrissíteni hajszínedet, esetleg fényesebbé tenni a hajadat? Vagy kipróbálnál egy teljesen más színt anélkül, hogy a tartós hajfestéssel járó elköteleződést vállalnád? Ez esetben egy hajszínező vagy egy féltartós hajfesték ideális választás lehet a számodra. Mindkét változat esetén kíméletesebb a hajszínezés, és fokozatosan mosódik ki a színező vagy festék a hajból. Olvass többet arról, hogyan igazodj el a piacon lévő hajszínezők és féltartós hajfestékek között!

Tovább

Mi a különbség a tartós hajfesték, a hajszínező és a féltartós hajfesték között?

A hajfestékek és a féltartós hajfestékek összetételükben és tartósságukban különböznek egymástól. A különbség főként a peroxid mennyiségében mutatkozik meg, amely a hajszínezők esetében 3% körül van, míg a tartós festékek esetében 6% és 9% között mozog. További különbséget jelent az ammónia használata. A tartós hajfesték tovább tart és jobban elrejti az ősz hajszálakat, ugyanakkor a hajszínező kíméletesebb a hajhoz, és gyakrabban kísérletezhetsz más színekkel.

Fedezd fel a hajszínező előnyeit!

A hajszínező használata számos előnnyel jár, amelyek közül egyértelműen legfontosabb a már fentebb említett, hajszálakra gyakorolt kedvező hatás. Ráadásul tökéletesen egységesíti hajszínt, és kiemeli annak természetes megjelenését, gyönyörű fényt ad neki, továbbá lehetővé teszi, hogy gyakrabban változtasd a hajszínedet. Ezenkívül kaphatók olyan hajszínezők is, amelyek védelmet nyújt a napfény ellen, sőt olyanok is, amelyek tápláló összetevőketet tartalmaznak, így javítják a haj minőségét, tulajdonképpen hajpakolásként működnek.

i

A hajszínező vajon károsítja a hajat?

A legtöbb nőnek fontos, hogy milyen a haja, és természetesen a hölgyek nagy része elgondolkodik azon, hogy a haján alkalmazott rutinok és eljárások tönkreteszik-e a haját. A válasz erre a kérdésre nem egyszerű - függ a haj minőségétől és típusától, a hajszínező vagy a hajfestékek alkalmazástól, az utókezeléstől és sok más tényezőtől. Az igazság azonban az, hogy az alacsonyabb hidrogén-peroxid-tartalomnak és a kíméletesebb formulának köszönhetően egy hajszínező sokkal kevésbé károsítja a hajat, mint egy tartós hajfesték.

Hajszínező vagy féltartós hajfesték - van különbség?

A hajszínezők és a féltartós hajfestékek elsősorban a tartósság és a várható hatás tekintetében különböznek egymástól.

  • A hajszínező általában nem tartalmaz ammóniát, a hatása akár több hétig is tarthat. Ideális a természetes hajszín kiemelésére, vagy könnyed árnyalatváltoztatásra.
  • A féltartós hajfestékek általában 4-12 mosásig tartanak. Kiválóan alkalmasak világos és élénk árnyalatok létrehozására, miközben fényt adnak a hajnak.

Házi hajápolás
Hajszínező

Világosító hajfestés
Féltartós hajfesték

Hajfestés
Hajszínező hab

Melyik hajszínező mellett dönts, és mi alapján hozd meg a döntést?

Ha hajszínező vagy féltartós hajfesték vásárlásán gondolkodsz, az árnyalat mindenképpen fontos szerepet játszik a döntésedben. De összpontosíts más paraméterekre is, mint például a hajszínező készítmény térfogata, összetétele és a kívánt hatás elérése.

Válaszd ki a megfelelő árnyalatot! A hajszínező szinte bármilyen árnyalatban kapható

A szín egyértelműen a legfontosabb paraméter a kiválasztási folyamatban. A hajszínezők a fekete, a barna, a szőke és a vörös különböző árnyalataiban kaphatók, és szokatlan, merész színek közül is választhatsz. Azonban vedd figyelembe a természetes hajszínedet - egy világosabb színt ígérő hajszínező nem biztos, hogy elegendő mértékben befogja a sötétebb hajat.

Egy-egy hajszínező különböző tulajdonságokkal és hatásokkal rendelkezhet

Nincs két egyforma hajszínező. A professzionális hajszínezők eltérhetnek a lakossági felhasználásra szánt készítményektől, és az otthoni hajszínezés eredménye nem biztos, hogy megegyezik a fodrász által felkent hajszínező hatásával. Mielőtt leteszed a voksodat egy hajszínező mellett, koncentrálj arra, hogy mit vársz a terméktől - fényesebb hajat szeretnél, vagy a hajad természetes színét akarod kiemelni? Ez esetben az otthoni használatra készült hajszínező ideális lesz a számodra. Ha azonban az ősz hajszálak elfedése, egy világosabb árnyalat, vagy bármilyen korrigálás a cél, konzultálj a fodrásszal a hajszínező használata előtt.

A hajszínező típusai

Többféle típusú hajszínező kapható, amelyek formájukban és alkalmazási módjukban különböznek egymástól. A legnépszerűbb a krém formájában beszerezhető hajszínező, amelyet könnyű felvinni, és egyszerűen lehet egyenletesen eloszlatni. Vásárolhatsz továbbá folyékony hajszínezőt is, amely valamivel precízebb felvitelt igényel, de egyenletesebben is lehet őket szétkenni. Kevésbé gyakori a hajra permetezhető, hab formájában értékesített hajszínező.

Mennyi ideig tart a szín egy hajszínező esetében?

A hajszínező és a féltartós hajfesték kiválasztásakor vedd figyelembe a várható tartósságot. Általánosságban véve 3 és 42 hajmosás közötti időtartamig marad fenn a hajon egy-egy szín, tehát láthatod, hogy igen nagy a választék. A kevésbé tartós hajszínezők nagyszerűek kísérletezéshez, vagy ha egy rendezvényen szeretnél tündökölni, míg a tartósabb készítmény tökéletes mindazok számára, akik természetes hajszínük kiemelésére használnák a hajszínezőt.

i

A hajszínező, illetve a hajfesték térfogata is fontos szerepet játszik. Lényeges, hogy figyelembe vedd a hajad hosszát! Ha nagyon hosszú a hajad, jobb, ha két doboz hajszínező kerül a kosaradba!

Lila haj öltözködés

Kék haj öltözködés

Rózsaszín haj öltözködés

Hajszínező használata során ne feledkezz meg a megfelelő hajápolásról sem!

Ahhoz, hogy elkerüld a hajszálak károsodását, ugyanakkor növeld a hajszínező tartósságát, megfelelően kell ápolnod a hajadat.

  • Válassz a hajápoláshoz kifejezetten festett hajra kifejlesztett termékeket, amelyek gyengédek és nem tartalmaznak durva vegyi anyagokat, például szulfátokat és parabéneket, amelyek gyorsabban kimoshatják a színt.
  • Ha hő segítségével formázod a hajad, mindig alkalmazz hővédő spray-t, és próbáld meg csökkenteni a hajvasaló vagy a hajsütővas használatát.
  • Alkalmazz rendszeresen hidratáló hajpakolást és olajokat, amelyek segítenek pótolni a hajszínezők használata során elvesztett nedvességet és tápanyagokat.
  • A napfény miatt a hajszínező használata után gyorsabban kifakulhat a hajad. Használj UV-védelemmel ellátott termékeket, vagy viselj kalapot, ha a napon tartózkodsz.
  • Tápláld a hajadat belülről is! A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, egészséges étrend, valamint az optimális vízbevitel jelentősen javíthatja a hajad általános állapotát.

Melyik a legjobb hajszínező? Nézd meg a hajszínezőkről alkotott vélemények alapján összeállított listát!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hajfesték - féltartós, folyékony, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés
2 190 Ft

2.
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 6, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas
4 690 Ft

3.
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 15, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, peroxid mentes és vegán, rendeltetés: árnyaló
3 090 Ft

Még több
77 termék
3,8 13×
REVOLUTION HAIRCARE Tones for Brunettes California Orange 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 15, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, peroxid mentes és vegán, rendeltetés: árnyaló - 2 393,33 Ft/100 ml
3 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5314
4,8 64×
ĽORÉAL CASTING Creme Gloss 510 Jeges mocha 180 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, rendeltetés: komplex festés - 1 605,56 Ft/100 ml
2 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4216
4,8 64×
ĽORÉAL CASTING Creme Gloss 518 mogyorós mochaccino
Hajfesték - féltartós, folyékony, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 1 216,67 Ft/100 ml
Szuper ár
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS1001
3,8 37×
WELLA PROFESSIONALS Color Fresh Pearl Blonde 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 6, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 3 126,67 Ft/100 ml
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4900
3,8 13×
REVOLUTION HAIRCARE Tones for Brunettes Green Envy 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 15, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, peroxid mentes és vegán, rendeltetés: árnyaló - 2 060 Ft/100 ml
3 090 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5313
4,2
BLACK PROFESSIONAL Hajszín toner - Pink Bomb, 300ml
Színmegújító - festett és természetes haj kiemelésére, pumpás, ammóniamentes, 6-10 hajmosásig tart
5 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL7619
3,8 37×
Wella Professionals Color Fresh Mask Chocolate Touch 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 6, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 3 193,33 Ft/100 ml
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4892
3,8 37×
Wella Professionals Color Fresh Mask Golden Gloss 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 3 060 Ft/100 ml
4 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4890
3,8 37×
Wella Professionals Color Fresh Mask Lilac Frost 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 6, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 3 193,33 Ft/100 ml
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4891
3,8 37×
Wella Professionals Color Fresh Mask Caramel Glaze 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 3 126,67 Ft/100 ml
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4895
3,8 37×
Wella Professionals Color Fresh Mask Rose Blaze 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 2 993,33 Ft/100 ml
4 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4894
ĽORÉAL PARIS Casting Natural Gloss 523 Világos mogyoró - Hajfesték Típusok
5,0
ĽORÉAL PARIS Casting Natural Gloss 523 Világos mogyoró
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 1 272,22 Ft/100 ml
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL6851
4,8 64×
L'ORÉAL Casting Créme Gloss 834 Tartós hajszínkrém, borostyánszőke
Hajfesték - féltartós, folyékony, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 1 383,33 Ft/100 ml
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS117
3,8 37×
Wella Professionals Color Fresh Mask Copper Glow 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 6, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 3 126,67 Ft/100 ml
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4893
4,8 64×
L'ORÉAL Casting Créme Gloss 801 Mandula
Hajfesték - féltartós, folyékony, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 1 383,33 Ft/100 ml
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS116
4,8 64×
ĽORÉAL CASTING Creme Gloss 700 Mézes 180 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, rendeltetés: komplex festés - 1 383,33 Ft/100 ml
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4212
4,8 64×
L'ORÉAL CASTING Créme Gloss 600 Tartós hajszínkrém, sötétszőke
Hajfesték - féltartós, folyékony, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - Ár több darab vásárlása esetén 1 075,03 Ft/100 ml
1 940 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS115
4,8 64×
ĽORÉAL PARIS Casting Creme Gloss Félig tartós hajszínkrém 810 Vanília fagylalt 180 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, rendeltetés: színek élénkítése - 1 383,33 Ft/100 ml
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5135
4,8 64×
L'ORÉAL CASTING Créme Gloss 554 Tartós hajszínkrém, chilis csokoláldé
Hajfesték - féltartós, folyékony, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes és természetes összetevők és olajok, rendeltetés: komplex festés - 1 383,33 Ft/100 ml
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS121
4,8 64×
ĽORÉAL CASTING Creme Gloss 500 Világosbarna
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, rendeltetés: színek élénkítése - 1 216,67 Ft/100 ml
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS112
4,1 11×
REVOLUTION HAIRCARE Tones for Blondes Silver Haze 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 15, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, peroxid mentes és vegán, rendeltetés: árnyaló - 2 393,33 Ft/100 ml
3 590 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5305
4,8 64×
ĽORÉAL CASTING Creme Gloss 400 Barna
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 28, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, rendeltetés: színek élénkítése - 1 383,33 Ft/100 ml
2 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VLS109
3,8 37×
Wella Professionals Color Fresh Mask Red 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 6, rendeltetés: színek élénkítése, professzionális használatra alkalmas - 2 993,33 Ft/100 ml
4 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL4898
3,8 13×
REVOLUTION HAIRCARE Tones for Brunettes Berry Pink 150 ml
Hajfesték - féltartós, krémszínű, mosások száma: 15, tulajdonságok és összetétel: ammónia mentes, peroxid mentes és vegán, rendeltetés: árnyaló - 2 060 Ft/100 ml
3 090 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSVL5317

Hajszínezők és féltartós hajfestékek

Hajszínezők és féltartós hajfestékek

A Hajszínezők és féltartós hajfestékek kategóriában összesen 77 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajszínezők és féltartós hajfestékek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajszínezők és féltartós hajfestékek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajszínezők és féltartós hajfestékek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajszínezők és féltartós hajfestékek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ