AP+ slevy v app 0% splátky Siguro

Thomas Earnshaw férfi karóra

Termékkatalógus
Thomas Earnshaw férfi karóra
Férfi karóra -vízálló, 5 ATM
Kód:  KHO10410 Termékszám:  4895118855941

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Thomas Earnshaw férfi karóra

A megújult Thomas Earnshaw Grand Calendar kollekciójából származú luxusóra minden igényes férfi vágyait kielégíti.  A klasszikus dizájn ötvözete az óra hagyományos megjelenésével suggalja, hogy a  csodálatos termék mögött hozzáértő kezek precíz munkája áll.  A fehér óralapon a tulajdonos láthatja az aktuális napszakot, napot és hónapot. A szabályokhoz nem ragaszkodó vörös félholdas mutató az aktuális dátum jelzésére szolgál.  Ezekből adódóan az óra nem egy feltűnő darab, így tökéletes ajánék azoknak akik a pontosságot és a minőséget szeretik. Ezeknek a tulajdonságoknak a névadója és összefoglalója a Thomas Earnshaw.

A Thomas Earnshaw ES-8053-01 férfi óra főbb jellemzői

  • Innovatív dizájn és magas minőségű luxus kivitelezés
  • A Thomas Earnshaw ES-8053-01 egy elegáns megjelenésű óra
  • Edzett ásványi óraüveg
  • Megbízható automatikus működés
  • Dátum, nap és hét mutató
  • Az acélburkolatot krokodilmintás óraszíjjal van kiegészítve
  • Vízálló ( 5 ATM), így lehetővé teszi a zuhanyozást

Precíz minőség kreatívitással fűszerezve

A Thomas Earnshaw márka jellemzője, hogy mindig valami újítással áll elő. Azonban, soha nem tartózkodnak a neves minőségi anyagok használatától és a pontos kivitelezéstől. Ezalól a  Calendar Grand ES-8053-01 modell sem kivétel. A szinte elpusztíthatatlan edzett ásványi üvegnek köszönhetően a karcolások és általános kopás elkerülhető. A rozsdamentes acélból készült tokot természetesen kiváló minőségű, valódi bőrből készült krokodil mintás szíj egészíti ki.  A Thomas Earnshaw ES-8053-01 vízálló 5 ATM-ig, így egy kézmosás vagy egy zuhanyozás nem árt meg neki.  A darab egy magas minőségű órával van ellátva, ami soha nem késik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thomas Earnshaw férfi karóra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THOMAS EARNSHAW ES-8053-01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si THOMAS EARNSHAW ES-8053-01.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ