TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml

Termékkatalógus
TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml
4,8 11 értékelés
Hajfixáló - férfiak számára, külső hatások, közepes fixáló hatással
Kód:  KSVL3133 Termékszám:  615908425819
TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml Megszűnt

TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml

A TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax nagyon kiváló minőségű hajformázó termék férfiak számára közepes fixálóhatással. Segít könnyebben formázni a frizurát, természetes matt hatással teszi lehetővé az éles textúrák létrehozását és a tincsesítést. Ősszetétele glicerinnel és méhviasszal gazdagított, amelyek hidratálják a hajat, és garantálják annak ellenállását a nedvességgel szemben. A termék nem nehezíti el a hajat, és használata után nem maradnak benne nem kívánatos maradékok a termékből. Kényeztesd hajadat tökéletes ápolással, várárold meg ezt a kiváló hajviaszt, amely segíthet a hajformázásban, és matt megjelenést kölcsönöz a frizurának.    

Hatóanyagai:

  • a méhviasz és a glicerin segít aktiválni a haj szerkezetét, és biztosítja számára a szükséges hidratálást és a táplálást

Alkalmazás:
Melegíts a tenyeredben kis menniységet a termékből, majd dolgozd bele a száraz vagy nedves hajba. Ujjaiddal oszlasd szét a haj teljes hosszán, és formázd meg a frizurát.  

Összetevők:
Aqua (Water/Eau), Cera Alba (Beeswax/Cire D'Abeille), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Ozokerite, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Glycerin, Methylparaben, Aminomethyl Propanol, Propylparaben, Caramel, Limonene, Methylisothiazolinone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Coumarin, Citronellol, Aminomethyl Propanol

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Hatás
Rögzítés Kész!
Haj típusa
Normál Kész!
Űrtartalom
85 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Rögzítés Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
85 ml Kész!

Rögzítés szöge

Tartás
Közepes fixáló hatás Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
Külső hatások ellen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIGI B For Men Matte Separation Workable Wax 85 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ