A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200 ml

Termékkatalógus
TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200 ml
4,3 15 értékelés
Hajspray - göndör és hullámos hajra, védő hatás, nők számára, simító, tápláló hatás, fényesítő, védelem hajvasalás károsító hatása ellen és hajszárítás károsító hatása ellen, űrtartalma 200 ml - 16 950 Ft/1 l
Kód:  KSVL0248 Termékszám:  615908426021

TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200 ml

A TIGI Sleek Mystique Haute Iron Spray hajspray egy speciális spray hajvasaláshoz és hajformázáshoz. Olyan védő összetevőket tartalmaz, amelyek 230°C-os hőmérsékleten is aktívak, és ragyogó fényt kölcsönöznek a hajnak. Ez az ultra könnyű spray megakadályozza a haj hidratációjának elvesztését hajvasalás során, a hajad pedig egészséges és fényes lesz. A spray nem csak kisimítja és rögzíti a hajat, de megfelelően erősíti és kitölti a sérült hajszálak felületét is. A termék használata után egész nap kellemes mandarin és pacsuli illat fog végigkövetni.

Hatóanyagai:
Licsi, japán lonc és rizskorpa olaj, amelyek kisimítják a göndör hajat, és ragyogó fényt kölcsönöznek neki. 

Alkalmazás:
Fújd rá a terméket a száraz hajadra és vasald ki hajvasalóval, vagy fújd rá a nedves hajadra, majd szárítsd meg hajszárítóval.

Tartalom:
200 ml

Összetétel:
Dimethyl Ether, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Isododecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Panthenol, IsoeicosaneIsohexadecane, Parfum (Fragrance), Triisostearyl Citrate, Bis-Vinyl Dimethicone/Dimethicone Copolymer, Phytantriol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Butylene Glycol, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-A), Bambusa Vulgaris (Leaf) Extract, Aqua (Water/Eau), Ascorbic Acid, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobuytlparaben, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl IononeHexyl Cinnamal.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Termék típusa
Spray Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Haj típusa
Sérült, Száraz, Hullámos és göndör Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Termék típusa
Spray Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Sérült, Száraz, Hullámos és göndör Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Hajvédelem

Hajvédelem típusa:
Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő, Tápláló, Simító Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIGI Catwalk Haute Iron Spray 200ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ