Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VEET EasyWax készlet

Termékkatalógus
VEET EasyWax készlet
3,8 16 értékelés
Gyantamelegítő - amihez használható: viaszpatron, applikátorként is szolgál, 20 perc felmelegítési idő, 50 ml űrtartalom, tápellátás: hálózati, színe: fehér és rózsaszín, tartozék: szalvéták és viaszszeletek
7 190 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEP006 Termékszám:  5900627064391
VEET EasyWax készlet 7 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

VEET EasyWax készlet

Veet EasyWax

Veet EasyWax
Elektromos szőrtelenítő készlet

A VEET EasyWax egy elektromos szőrtelenítő készülék a meleg gyantához. Biztonságos és alkalmas otthoni felhasználásra. A vezeték nélküli kialakításának és a különleges applikátorának köszönhetően könnyű a használata. A meleg gyanta még a legrövidebb szőrszálakat is kiszedi, a gyökerénél fogva tépi ki a azokat. Ennek eredményeként a bőröd akár 4 hétig sima marad.

1 ×

készülék

1 ×  

patron

Professzionális ápolás az otthonod kényelmében

A gyantázás már nem csak a drága szépségszalonok kiváltsága. Takaríts meg pénzt és időt a Veet EasyWax elektromos szőrtelenítő készletével. Nagyon könnyű a használata, senkinek sem okoz nehézséget. Az elektromos gyantamelegítő készülékkel a gyanta mindig ideális hőmérsékletű lehet, a különleges applikátor pedig megkönnyíti a használatot.

Gazdag kiegészítők az azonnali használatra

A csomagban találsz egy fedővel és állvánnyal ellátott elektromos gyantamelegítő készüléket tápkábellel, 1 db 50 ml-es gyantapatront, 12 db gyantalehúzó textilcsíkot és 4 db Perfect Finish törlőkendőt a gyantamaradék eltávolításához és a bőr hidratálásához.

Veet Sensitive Precision

Tartós eredmények

A meleg gyanta még a legrövidebb szőrszálakat is kiszedi, a gyökerénél fogva tépi ki a azokat. Ennek eredményeként a bőröd akár 4 hétig sima marad.

Hogyan kell használni a Veet EasyWax-ot?

Veet Sensitive Precision használata

1. Helyezd a gyantapatront a gyantamelegítőbe. Ezután helyezd a gyantamelegítőt az állványba, majd csatlakoztasd a készülékhez a tápkábelt, a másik végét pedig dugd be a hálózati konnektorba. 20 perc után a Veet EasyWax készen áll a használatra.

2. Vidd fel a gyantát az applikátor segítségével közvetlenül a bőrre a szőr növekedésével megegyező irányban. Ezután azonnal helyezz egy gyantalehúzó csíkot (a csomagban található) a felvitt gyantás felületre és simítsd rá a bőrödre a szőr növekedésével megegyező irányban addig, ameddig nem tapadtökéletesen.

3. Fogd meg a lehúzócsík alsó sarkát és húzd le az egészet a szőr növekedésével ellentétes irányban. A gyantalehúzócsík újra felhasználható.

4. A gyantázás végeztével töröld át a bőrödet a Perfect Finish törlőkendővel (a csomagban található) a gyantamaradék eltávolításához illetve a bőr ápolása és hidratálása érdekében.


Veet termékek a tökéletesen sima bőrért

Elektromos szőrtelenítő készlet

A Veet Easy Wax elektromos szőrtelenítő készlettel az otthonod kényelmében élvezheted ki a meleg gyantázást. A gyantamelegítő egység, amely egyben az applikátor is, lehetővé teszi a gyors és könnyű használatot. Folyékony állagának köszönhetően a gyanta megszabadul még a legrövidebb és legfinomabb szőrszálaktól is. Élvezd az akár 4 héten át tartó, csodálatosan sima bőrt.

Szőrtelenítő krémek

Woolite Pro-care

A szőrtelenítő krém a lehető legbiztonságosabb és teljesen fájdalommentes szőrtelenítést biztosítja. Mivel a szőrszálakat nem vágja le, mint a borotválkozás esetében, azok puhább és könnyebb minőségben nőnek vissza. Az ápoló összetétele akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrt.

Gyantacsíkok

Olyan könnyű a használatuk, hogy ez még egy kezdőnek sem okozhat problémát. A hideg gyantacsíkot használhatod bármikor és bárhol, a szőrtelenítés eredménye garantáltan hosszan tartó lesz. Számos változatban elérhető, amely magában foglalja az arcra vagy érzékeny bőrre készült variánsokat is.

Elektromos trimmelő

Fájdalommentes megoldás a szőrzet rövidítéséhez vagy rendben tartásához az olyan kényesebb testrészeken, mint például az intim területek, a hónalj vagy az arc. Emellett mutatós fehér-rózsaszín kialakítással és 4 db tartozékkal büszkélkedhet. A legjobban fogyó Veet termékünk - a vásárlók ezrei biztosan nem tévednek.


A puhaság érintése.

A Veet a gyantázás és a szőrtelenítés globális szakértője, termékeik segítségével a szőrtelenítést hatékonyan és biztonságosan végezheted el az otthonod kényelmében. A Veet kozmetikumok és gyanták kiemelkedő minőségűek és eredményesek, olyan bőrgyógyászatilag tesztelt termékek, amelyek kíméletesek az érzékeny bőrrel, így különböző korú nők ezrei használják. Mondj búcsút egyszer és mindenkorra a kellemetlen szőrzetnek és mutasd meg bátran a selymesen sima és gondosan ápolt bőrödet.

Összetétel:
Gyantapatron: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Polyethylene, Parfum, Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, CI 77891

Lehúzócsík: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil


Paraméterek

Összehasonlít
Terület
Láb, Intim részek, Test Kész!
Terület
Láb, Intim részek, Test Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!
Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!
Típus
Aplikátor Kész!

Típus

Terület
Láb, Intim részek, Test Kész!

Terület

Terület
Láb, Intim részek, Test Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!

Szín

Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!

Típus

Típus
Aplikátor Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Viaszpatron Kész!
Használat
Hónalj, Lábak, Bikini vonal Kész!

Tulajdonságok

Felmelegítési idő
20 perc Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati Kész!

Csomag része

Csomag része
szalvéták, Viaszszeletek Kész!

Szín

Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VEET EasyWax készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET EasyWax Elektrický depilační set 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VEET EasyWax Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ