A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml

Termékkatalógus
VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml
3,9 25 értékelés
Szőrtelenítő krém -
Kód:  DEP033 Termékszám:  5900627081466
VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml Megszűnt

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml

Még a férfiak számára is van egy nagyszerű módja annak, hogy hogyan szabadulhatnak meg a szőrszálaktól. A Veet Men szőreltávolító krém segítségével ugyanis gyorsan és könnyedén érhetsz el tökéletesen sima bőrt. Neked csak annyi a dolgod, hogy felviszed a krémet a bőrre, hagyod hatni, majd lemosod. A végeredmény pedig fájdalommentes szőrtelenítés, amely remek választás, hogyha nem szeretnél többé borotvát használni. Az érzékeny bőrre alkalmas krém könnyedén birkózik meg a rövid szőrszálakkal is és akár 24 órán keresztül hidratálja a bőrt. Az illatosított technológiának köszönhetően emellett megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását is. Az eredményes Veet szőrtelenítő krém segítségével nagyszerűen érezheted magad és minden napodat teljes mértékben kiélvezheted.

A Veet Men szőrtelenítő krém érzékeny bőrre fő tulajdonságai

  • A Veet Men szőrtelenítő krém hatékonyan távolítja a szőrt
  • A krém még a rövid szőrszálakkal is megbirkózik
  • A szőrtelenítő krém akár 24 órán át hidratálja a bőrt
  • A készítmény érzékeny bőrre alkalmas
  • Az illat-technológia meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását
  • Könnyen és gyorsan használható krém
  • A krém férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas
  • A csomag tartalmaz egy spatulát is

Felhasználás:

Csak 3 lépésből áll

  1. Gondosan olvasd át a biztonságra vonatkozó előírásokat a csomagoláson. A készletben található spatula segítségével egyenletesen vidd fel a krémet a nemkívánatos szőrszálakra.
  2. Hagyd hatni 3 percig, majd egy kis területen próbáld meg eltávolítani a krémet és a szőrszálakat a spatula segítségével. Amennyiben a szőrszálak könnyedén lejönnek, úgy az eszköz segítségével eltávolíthatod a maradék krémet is. Amennyiben erősebb szőrszálakkal rendelkezel, a krémet hosszabb ideig, akár összesen 6 percig is hagyhatod hatni.
  3. Szőrtelenítés után alaposan öblítsd le a bőrt vízzel és hagyd megszáradni.

Összetevők:
Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Propylene Glycol, Lithium Magnesium, Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891


Megjegyzés:
Termékek: VEET Man Silk 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET MEN Depilační krém pro citlivou pokožku 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ