Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml

Termékkatalógus
VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml
Szőrtelenítő krém - kéz, láb, hónalj és bikini vonal szőrtelenítéséhez, nyugtató hatás
Kód:  DEP034s
VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml Megszűnt

VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml

Még a férfiak számára is létezik hatékony mód a szőrtelenítésre. A Veet Men szőrtelenítő tusfürdő krémmel gyorsan és egyszerűen tökéletesen sima bőrre tehetsz szert. Csak vidd fel a krémet a bőrre, hagyd hatni rövid ideig, majd szivacs segítségével öblítsd le. El leszel ragadtatva a fájdalommentes szőrtelenítés eredményétől, egyszer és mindenkorra búcsút mondhatsz a borotvának. A krém akár 24 órán keresztül is hidratálja a bőrt. A Veet hatékony szőrtelenítő krémjével remekül fogod érezni magad, minden napodat a lehető legteljesebben kiélvezheted. 

A Veet Men Silk& Fresh Sensitive Skin tusolókrém 2×150 ml

  • A Veet Men szőrtelenítő tusfürdő krém hatékonyan megszabadít a szőrszálaktól
  • A tusfürdő krém akár 24 órán át hidratálja a bőrt
  • A termék érzékeny bőrre is alkalmas
  • A krém könnyen és gyorsan felvihető
  • A csomag tartalmaz egy puha szivacsot a krém eltávolításához a bőrről.
  • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • Praktikus csomagolás 

Összetétel: 
A szivacs puha, színes részével egyenletesen vidd fel a krémet a száraz bőrre, hogy minden nem kívánt szőrszálat elfedjen. Mosd meg a kezed, és hagyd a krémet 2 percig hatni. Ezek után a szokásos módon zuhanyozhatsz. Javasoljuk, hogy az első 3 percben ne öblítsd le a krémet közvetlen vízsugárral. A krém felvitele után 5 perccel teszteld, hogy a szőrszálak könnyen eltávolíthatók-e. Ha igen, akkor a szivacs fehér oldalával (vagy érzékenyebb területek esetén a színes oldalával) töröld le a krémet. Vastagabb szőrszálak esetén a krémet még 5 percig fent lehet hagyni. A maximális, teljes expozíciós idő nem haladhatja meg a 10 percet. Alaposan öblítsd le a maradék krémet vízzel, és töröld szárazra a bőrt. Használat után mindenképpen öblítsd ki gondosan a szivacsot, és hagyd megszáradni. A maradék krémmel jól zárd le a tubust, hogy megakadályozd annak kiszáradását. 

Összetétel: 
Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, CP/Hexadecene Copolymer, Padrum, Magnensium Trisilicate, Pottasium Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium, Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, CI 77891.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEET Men Silk&Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2 × 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Shower Cream 2× 150 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ