A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

VOONO hidratáló sampon 250 ml + hidratáló balzsam 250 ml + gaurí haj 100 g

Termékkatalógus
VOONO hidratáló sampon 250 ml + hidratáló balzsam 250 ml + gaurí haj 100 g
Készlet - 5 196,67 Ft/db
Kód:  KSVL33240s
VOONO hidratáló sampon 250 ml + hidratáló balzsam 250 ml + gaurí haj 100 g Megszűnt

VOONO hidratáló sampon 250 ml + hidratáló balzsam 250 ml + gaurí haj 100 g

Ha csak a haját természetes módon szeretné gondozni, akkor próbálja ki a természetes összetevőkből álló VOONO készletet. Helyreállítja a hajat, a csillogást és a hidratációt , gondosan, a gyökértől a hegyig. A készlet tartalmaz egy stresszes és sérült hajra tervezett sampont. A VOONO sampon aloe vera juice-t és arganolajat tartalmaz. A készlet tartalmaz még egy VOONO természetes kondicionálót kávé kivonattal, grapefruit és aloe vera kivonattal, valamint egy VOONO hajmaszkot, amely kezeli a korpát és a könnyen kenhető hajat. Ezen felül a haj erősíti és csökkenti a hajhullást.

A VOONO hidratáló sampon 250 ml + hidratáló balzsam 250 ml + gaurí haj 100 g

  • A VOONO készlet csak természetes alapon készül
  • Helyreállítja a hajat, a fényt és a hidratációt
  • A VOONO sampont stresszes és sérült hajra tervezték
  • Aloe vera juice-t és arganolajat tartalmaz
  • Természetes kondicionáló A VOONO összetételében található kávé, grapefruit és aloe vera kivonat
  • A hajmaszk kezeli a korpát és a könnyen zsíros hajat

Sampon aktív összetevői :

  • Tengeri só - ásványi eredetű szervetlen anyag, amely különféle méretű fehér áttetsző kristályok vagy por formájában van, a kozmetikumokban az emberi test ásványi anyagforrása, tonizáló, tisztító, fertőtlenítő, dörzsölő és összehúzó hatású. fenntartja az ideális nedvességszintet, könnyen zsírtalanítja, eltávolítja az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket, ezután a bőr megszilárdul, puha, megnyugtatott
  • Citromfű illóolaj - A citromfű illóolajokat tartalmaz citrál, geraniol, nerol, limonén és linalool, flavonoidok és magas A, B és C vitamin tartalma, ásványi anyagok forrása, például kálium, kalcium vagy magnézium, gyulladásgátló, antibakteriális, antimikrobiális, gombaellenes és tartósítószer, meghosszabbítja a termék élettartamát, az illóolaj friss, enyhén édes és gyógynövényes, citrusaromával rendelkezik, gyakran parfümök és dezodorok részét képezi, a magas A-vitamin pozitív hatással van a bőr állapotára, mérsékelti a túlzott mennyiségű zsírt, segíti a pattanásokat és a problémás bőr, az aroma befolyásolja az idegrendszert, enyhíti a feszültséget, megnyugtatja az elmét, enyhíti a fejfájást, szédülést és migrént, enyhíti az irritációt, javítja a hangulatot és támogatja a koncentrálódási képességet
  • Magnézium-szulfát - ásványi, könnyedén fésülve, rugalmas és fényes, növeli a haj mennyiségét, rugalmasságát és könnyességét, megakadályozza a bőrfertőződést, lágyítja és méregteleníti a bőrt, mineralizálja - magnéziumot és ként szállít a bőrre és a testre
  • Glicerin (glicerin) - higroszkópos, színtelen, viszkózus, szagtalan, édes ízű, kozmetikai termékekben használják, különösen hidratáló krémek és szappanok összetevőjeként

Sampon használata :
Vigyen fel VOONO sampont a nedves hajra, és finoman masszírozza. Ezután hagyja legalább 2 percig, majd alaposan öblítse le a hajról.

Sampon összetétele :
Aqua, kókusz-glükozid, lauril-glükozid (természetes hatóanyag), kokamid-propil-betain (kókuszdióolajból szintetikusan előállítva), nátrium-kokoil-glutamát (természetes felületaktív anyag), aloe barbadensis levél juice (aloe vera juice), glicerin, nátrium-PCA (természetes habosítószer). , argania spinosa kernel olaj, citrus grandis héja olaj, gliceril oleát (természetesen olajokból és zsírokból), polymnia sonchifolia gyökérlé, coffea arabica magkivonat, mentha piperita olaj, rosmarinus officinalis levél olaj, lavandula angustifolia olaj, xantán gumi (természetes sűrítő) , tejsav, citromsav, nátrium-klorid (só), nátrium-levulinát (szerves sav), kálium-szorbát (természetes erjesztőszer gyümölcsből), pantenol, nátrium-benzoát (természetes tartósítószer), linalool (az illóolaj természetes összetevője) (e ), limonén (az illóolaj természetes alkotóeleme).

Klímaberendezések :

  • Kávé kivonat - erősíti a bőrt, erősíti és erősíti a hajat
  • Francia levendulaolaj - növeli a haj fényét, megnyugtatja a bőrt és antibakteriális tisztaságot biztosít
  • Aloe Vera juice - hidratálja a bőrt és lágyítja a hajat

A kondicionáló használata :
Vigyen fel VOONO balzsamot a mosott nedves hegyekre és hagyja legalább 2 percig. Ezután alaposan öblítse le.

Klímaberendezés összetétele :
Aqua, Cetearil-alkohol (természetes kókusz-alkohol), Distearoiletil-dimonium-klorid (természetes származék), Glicerin (habzó), Panthenol, Aloe Barbadensis levéllé, Cocamidopropyl Betain (természetes felületaktív anyag), Citrus Grandis Peel Oil (citrom olaj), hidrolizált keratin (Keratin) ), Polymnia Sonchifolia gyökérlé (répa juice), Coffea Arabica magkivonat (kávé kivonat), Mentha Piperita olaj (mentol olaj), Rosmarinus Officinalis levél olaj (rozmaring olaj), Lavandula Angustifolia olaj (francia levendula olaj), Xanthan Gum (természetes) sűrítő), citromsav (citromsav), tejsav (tejsav), kálium-szorbát (természetes tartósítószer), nátrium-benzoát (erjesztett gyümölcs tartósítója), linalool (az illóolaj természetes összetevője) limonén (az illóolaj természetes összetevője) .

A maszk használata :
Keverje össze a hajmaszkot langyos vízben, majd vigye fel a fejbőrre. Hagyja 30 percig működni. Ezután alaposan öblítse le.

Maszk összetétele :
AMLA, ROSE, TULSI, SHIKAKAI, HENNA LAWSONIA 1MM, Készült, ARNICA, BRAHMI, REETHA, NEEM, SHRINGRAJ

Paraméterek

Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás Kész!
Haj típusa
Sérült Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Sérült Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VOONO hidratáló sampon 250 ml + hidratáló balzsam 250 ml + gaurí haj 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VOONO Hydratační šampon 250 ml + Hydratační kondicionér 250 ml + Hair of Gaurí 100 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VOONO Hydratační šampon 250 ml + Hydratační kondicionér 250 ml + Hair of Gaurí 100 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ