Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

WELEDA Rózsaszín Dezodor 100 ml

Termékkatalógus
WELEDA Rózsaszín Dezodor 100 ml
4,4 6 értékelés
Dezodor - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, virágos illatú, alumínium mentes, 100 ml-es - 59 900 Ft/1 l
Változat
Kód:  KSTE0257 Termékszám:  4001638088084 Gyártó honlapja:

WELEDA Rózsaszín Dezodor 100 ml

A WELEDA Pink dezodor egyedülálló illatú, természetes illatokkal, a ritka Damaszkusz rózsa és az ylang-ylang érzéki aromájával. Összetéveszthetetlen, ám észrevétlen illata kellemes frissességérzetet, valamint a test és a szellem tökéletes harmóniáját idézi elő. A kényelmesebb használat érdekében a palackot permetezővel szerelték fel.

Ennek a kozmetikai terméknek a szagtalanító hatásai tisztán természetes anyagokon alapulnak. A testszagot természetes módon korlátozza, a pórusok bezárása nélkül. Így a bőr természetes szabályozó funkciói megmaradnak. A Weleda Pink dezodor nem tartalmaz szintetikus izzadásgátlókat, szintetikus parfümöket, műfestékeket és tartósítószereket. A termék hatékonyságát és bőrrel való kompatibilitását dermatológiailag tesztelték.


A rózsaszínű dezodor egy mechanikus permetezővel ellátott csomagban van, sűrített gázt a termék nem tartalmaz. Ez a kiszerelés környezetbarát, és szükség szerint újratölthető. Természetes összetételének köszönhetően ez a dezodor még érzékeny bőrre is használható. Ennek a dezodornak a tiszta természetes összetevői lehetővé teszik, hogy annyi alkalommal használd nap mint nap, amennyire szükséged van rá. Élvezd a ritka virág, Damaszkuszi rózsa természetes illatát!

Összetétel:

  • Damaszkuszi Rózsa kivonata
  • Rosa Mosqueta vadrózsa levél kivonata
  • Természetes illóolajok.

Alkalmazás:
Vidd fel a testre a permetezővel. Az alkalmazás legmegfelelőbb helye a nyak és a csukló. A dezodor szükség esetén naponta többször is használható. Nem alkalmazható szemre vagy nyálkahártyára.

Kiszerelés:

100 ml

Paraméterek

Specifikáció
Dekor kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WELEDA Rózsaszín Dezodor 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Růžový deodorant 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELEDA Ružový dezodorant 100 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ