AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance
5 2 értékelés
Hajápoló szett - festett hajra, tartalma: sampon, kondicionáló és BB spray
Kód:  VBAL8192 Termékszám:  8594189112439

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance

Örvendeztesd meg magad vagy szeretteid a WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance termékekből álló ajándékcsomaggal. A készlet sampont, hajkondicionálót és BB spray-t tartalmaz. A termékcsalád tagjai festett hajra alkalmasak. A sampon táplálja a festett hajat, a hajkondicionáló mélyen hidratál, a BB spray pedig segít a könnyű kifésülhetőség kialakításában. A szett ajándéknak is kiváló. 

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, kondicionálót és BB spray-t tartalmaz
  • A termékek alkalmasak festett hajra
  • A sampon táplálja a festett hajat
  • A kondicionáló mély táplálást és hidratálást biztosít
  • A BB spray öblítésmentes kezelésként alkalmazandó
  • A termékek használatával a haj regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz 
  • A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance sampon, 250 ml

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance tisztító sampon segít ápolni a festés által igénybevett hajat. A sampon táplálja a festett hajat, valamint megóvja a színt mosástól és a fakulástól. A termék gyengéden tisztítja a hajat, regeneráló hatású és biztosítja a szükséges táplálást. Az antioxidánsoknak és az E-vitaminnak köszönhetően a haj szép és egészséges lesz. Megvédi a hajat a sérülésektől és a hajvégek töredezésétől. A WELLA PROFESSIONALS sampon nem nehezíti el a hajat, könnyebben fésülhetővé teszi a frizurát, fényt és puhaságot nyújt.

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance hajkondicionáló, 200 ml

A gyenge, festett hajra tervezett WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance kondicionáló a jól ismert német WELLA cég terméke, amely kiváló minőségű hajkozmetikumok gyártására specializálódott. Az öblítést igénylő kondicionáló mély táplálást és tökéletes hidratálást biztosít a hajad számára. Az egyedülálló, rezet tartalmazó Color Brilliance-Komposition technológia gondoskodik a hajszín élénkségéről. A hisztidin, az E-vitamin és az antioxidánsokban és vitaminokban gazdag Lime Caviar összetevők rugalmasságot, erőt és vitalitást adnak a hajszálaknak. A maximális hatás érdekében kombináld a kondicionálót az Invigo Color Brilliance termékcsalád más termékeivel

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance BB spray, 150 ml

A BB spray alkalmas a hajszín felélénkítésére, segít könnyedén kifésülhetővé és selymessé varázsolni a festett hajat.  Az Anti-Oxidant Shield technológia antioxidánsokban és vitaminokban gazdag mikrovitaminokat tartalmaz. Az alkalmazáshoz adagolj 5-10 pumpálásnyi terméket a törülközőszáraz haj teljes hosszára és a hajvégekre. A BB spray-t nem kell öblíteni. Az eredmény sima és gubancoktól mentes haj.



Összetétel

Shampoo:
Víz/Aqua/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3-disztearát, Citromsav, Illat/parfüm, Akrilátok/Steareth-20 metakrilát kopolimer, Glicerin, Nátrium benzoát, Polikvaternium-10, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Nátrium-hidroxid, Amodimetikon, Propylparaben, Polikvaternium-6, Limonene, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA Glioxilsav, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Trideceth-12, Microcitrus Australasica gyümölcskivonat, Cetrimonium-klorid.

Kondicionáló:
Aqua/Water/Eau, Cetil-alkohol, Sztearamidopropil, Dimetilamin, Quaternium-18, Stearyl Alkohol, Illat/parfüm, Bis-Aminopropil-dimetikon, Benzil-alkohol, Phenoxyethanol, Cetearyl, Alkohol, Glicerin, Gliceril-sztearát, Hydroxyethylcellulose, Oleil-alkohol, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, PEG-2M, Propylparaben, Poliszorbát 60, Limonene, EDTA, Histidine, Citromsav, Linalool, Hexyl Cinnamal, Silica, Dimetilamin, Quaternium-18, Stearyl Alkohol, Illat/parfüm, Microcitrus Australasica gyümölcskivonat, BHT

BB spray:
AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CIKLOPENTASZILOXÁN, CIKLOHEXASZILOXÁN, BEHENTRIMÓNIUM-KLORID, GLICERIN, PANTHENOL, ILLAT/PARFÜM, QUATERNIUM-80, METHYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPYLPARABEN, IZOPROPIL-ALKOHOL, LIMONENE, GLIOXILSAV, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, MICROCITRUS AUSTRALASICA GYÜMÖLCSKIVONAT, BENZIL-SZALICILÁTOK

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brilliance.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ