Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich
4,5 2 értékelés
Hajápoló szett - az extra táplálásért, tartalma: sampon, kondicionáló és hajbalzsam
Kód:  VBAL8193 Termékszám:  8594189112446

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteid a WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich termékekből álló ajándékcsomaggal. A csomag sampont, hajkondicionálót és hajbalzsamot tartalmaz. A termékcsalád tagjai száraz és sérült hajra alkalmasak. A sampon táplálja az igénybevett hajat és véd a további károsodásoktól, a kondicionáló mélyen táplálja és hidratálja a hajat, az öblítésmentes balzsam pedig erőt és fényt ad a frizurának. A szett kiváló ajándék lehet.

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, kondicionálót és hajbalzsamot tartalmaz
  • A termékek alkalmasak száraz és sérült hajra
  • A sampon erősíti a hajszálakat
  • A kondicionáló biztosítja a szükséges táplálást és hidratálást
  • A kondicionáló simává és fényessé teszi a hajat
  • A termékek használatával a haj regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz
  • A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich sampon, 250 ml

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich mélytápláló tisztító sampon segít ápolni az élettelen hajat. A sampon segít táplálni a száraz, igénybevett hajat és védelmet nyújt a károsodások ellen. A termék mélyen tisztítja, regenerálja és táplálja a hajat. A termékben lévő goji (kínai ördögcérna) segítségével a sampon helyreállítja a haj vitalitását és egészséges megjelenését. A WELLA PROFESSIONALS sampon nem nehezíti el a hajat, könnyebben fésülhetővé, fényessé és puhává varázsolja a frizurát. 

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich kondicionáló, 200 ml

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing tápláló kondicionáló száraz és sérült hajra a jól ismert német WELLA cég terméke, amely kiváló minőségű hajkozmetikumok gyártására specializálódott. Az öblítésmentes kondicionáló mély táplálást és tökéletes hidratálást biztosít a hajnak az egyedülálló Nutri-Enrich komplex révén. Az olívaolaj, a panthenol, az E-vitamin és a kínai ördögcérna (goji) kivonata visszaállítja a haj frissességét, egészséges megjelenését, fényt és a puhaságot biztosít. A maximális hatás érdekében kombináld a többi Invigo Nutri-Enrich mélytápláló termékkel.

WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich hajbalzsam, 150 ml

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm hajbalzsam öblítésmentes kezelésként alkalmazandó. Alkalmas száraz és sérült hajra, amely segítségével sima, fényes és puha hajszálakra tehetsz szert. Az Invigo Nutri-Enrich termékcsalád többi termékéhez hasonlóan összetételében kínai ördögcérna, vitaminok, ásványi anyagok és peptidek találhatók.


Összetétel

Shampoo:
Víz/Aqua/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimetikon, Nátrium Citrate, Citromsav, Cocamide MEA, Nátrium Xylenesulfonate, Illat/parfüm, Nátrium benzoát, Panthenol, Glicerin, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylparaben, Nátrium-hidroxid, Limonene, Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal, Linalool, Lycium Barbarum gyümölcskivonat, Olajsav, Lactic Acid, Kálium-szorbát, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Kondicionáló:
Aqua/Water/Eau, Stearyl Alcohol, Cetil-alkohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Panthenol, Benzil-alkohol, Phenoxyethanol, Illat/parfüm, Bis-Aminopropil-dimetikon, Dicetyldimonium-klorid, Glutamic Acid, Methylparaben, Tokoferil, Acetát, Glicerin, Propylparaben, EDTA, Propylene Glycol, Olajsav, Nátrium

Balm:
AQUA/WATER/EAU, GLICERIN, PVP, GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, CARTHAMUS TINCTORIUS (PÓRSÁFRÁNYMAGOLAJ), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ, HIDROXIETILCELLULÓZ, CETEARYL ALCOHOL, PANTHENOL, CETYL ALCOHOL, METHYL GLUCETH-20, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PARFÜM/ILLAT, IMIDAZOLIDINIL-KARBAMID, POLISZORBÁT 60, METHYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, AMODIMETIKON, PROPYLPARABEN, OLEA EUROPAEA (OLÍVA) GYÜMÖLCSOLAJ, ORBIGNYA OLEIFERA MAGOLAJ, OENOTHERA BIENNIS (ESTI KANKALIN) MAGKIVONAT, DISODIUM EDTA, SZTEARALKÓNIUM-KLORID, OLEINSAV, SESAMUM INDICUM (SZEZÁMMAG) MAGOLAJ, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, TETRASODIUM-EDTA, BENZIL-SZALICILÁT, ORYZA SATIVA (RIZS) KORPAOLAJ, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, ALCOHOL DENAT., LYCIUM BARBARUM GYÜMÖLCSKIVONAT, CAMELLIA SINENSIS LEVÉLKIVONAT, SALIX ALBA (FŰZFA) KÉREGKIVONAT, LINALOOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CITRONELLOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRAL, LACTIC ACID, GERANIOL, COUMARIN, TOKOFEROL, ASZKORBIL-PALMITÁT, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, BHT



Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS Invigo Nutri-Enrich.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ