A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume láthatóan dúsabb

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume láthatóan dúsabb
5 2 értékelés
Hajápoló szett - az Invigo Volume Boost termékcsaládból, amely könnyű hajápolást és láthatóan nagyobb volument biztosít, sampont, hajmaszkot és hajhabot tartalmaz
Kód:  VBAL8194 Termékszám:  8594189112453

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume láthatóan dúsabb

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteidet a WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume termékekből álló ajándékcsomaggal. A készlet sampont, hajmaszkot és hajhabot tartalmaz. A termékcsalád tagjai alkalmasak a volumen nélküli haj kezelésére. A sampon volument ad a frizurának anélkül, hogy elnehezítené azt, a maszk erőt és puhaságot biztosít, a hajhab pedig megakadályozza a statikus elektromosság fejlődését a hajformázás során. A csomag kiváló ajándék lehet.

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, hajmaszkot és hajhabot tartalmaz
  • A termékek alkalmasak a volumen nélküli haj kezelésére
  • A sampon dús volumenű hajat teremt
  • A hajmaszk teltséget és puhaságot ad a hajszálaknak
  • A hajhab megakadályozza a statikus elektromosság fejlődését a hajformázás során
  • A termékek használatával hajad regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz
  • A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost sampon, 250 ml

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost Bodyfying sampon segít ápolni a volumenhiányos haját. A sampon maximális volument biztosít a frizurának, amely hosszú ideig tart. A termék gyengéden tisztítja a hajat és vitalitást ad a hajszálaknak. Alkalmazásával a haj egészséges megjelenésű lesz. A WELLA PROFESSIONALS sampon nem nehezíti el a hajat, hanem könnyebben fésülhetővé, fényessé és puhává teszi. 

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost hajmaszk, 145 ml

A Volume Boost Clear Treat Crystal Mask egy átlátszó hajmaszk, amely volument és dússágot nyújt a hajnak. A pamutkivonat stabilitást és puhaságot kölcsönöz a hajszálaknak. Vidd fel a maszkot a törölközőszáraz, nedves hajra, hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. A pakolást ideális minden harmadik hajmosás során alkalmazni.

WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume Boost hajhab, 150 ml

A Wella Professionals Invigo Volume Boost Bodifying Foam volument ad a hajnak és megakadályozza a statikus elektromosság fejlődését a hajformázás során. A Spring Force Blend technológia pamutkivonattal lágyságot és stabilitást kölcsönöz a hajnak. Az alkalmazáshoz vigyél fel 3-5 pumpálásnyit a törülközőszáraz hajra, a hajvégekre és a haj teljes hosszára. A hajhab öblítésmentes. 


Összetétel

Shampoo:
Víz/Aqua/Eau, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-klorid, Citromsav, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Illat/parfüm, Cocamide MEA, Nátrium benzoát, Polyimide-1, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Glicerin, Nátrium-hidroxid, Methylparaben, Linoleamidopropil PG-dimonium-klorid-foszfát, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Gossypium Herbaceum (gyapot) magolaj, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Tocopheryl Acetate, 1,2-Hexanediol, Tokoferol.

Hajmaszk:
VÍZ/AQUA/EAU, PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, POLIKVATERNIUM-37, ALCOHOL DENAT., PEG-12 DIMETIKON, PANTHENOL, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, ILLAT/PARFÜM, CITRIC ACID, POLIKVATERNIUM-7, SODIUM CITRATE, POLYIMID-1, BENZOPHENONE-4, ETHYLHEXYLGLICERIN, DISODIUM EDTA, POLISZORBÁT 80, IZOPROPIL-ALKOHOL, TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, GLICERIN, LIMONENE, CITRONELLOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, GOSSYPIUM HERBACEUM (GYAPOT) MAGOLAJ, TETRASODIUM-EDTA, DECYLENE GLYCOL, TOKOFEROL, 1,2-HEXANEDIOL

Hajhab:
AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL DENAT., PVP, BENZYL ALCOHOL, CETRIMONIUM-KLORID, METHYLPARABEN, POLYIMID-1, IZOPROPIL-ALKOHOL, DISODIUM EDTA, POLIKVATERNIUM-4, ILLAT/PARFÜM, PROPYLENE GLYCOL, QUATERNIUM-80, POLISZORBÁT 80, CITRIC ACID, GLICERIN, HEXYL CINNAMAL, GOSSYPIUM HERBACEUM (GYAPOT) MAGOLAJ, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, PHENOXYETHANOL, DECYLENE GLYCOL, 1,2-HEXÁNDIOL, TOCOPHEROL


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume láthatóan dúsabb Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume providitelný objem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS Invigo Volume pre viditeľný objem.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ