30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZIAJA ajándék szett férfiaknak

Termékkatalógus
ZIAJA ajándék szett férfiaknak
4,4 8 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmazza: bőrhidratáló krém 50 ml, tusfürdő 300 ml és izzadásgátló roll-on 60 ml - 896,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 656,10 Ft/100 ml
Kód:  VBAL524 Termékszám:  5901887041764 Gyártó honlapja:

ZIAJA ajándék szett férfiaknak

A ZIAJA férfi ajándékkészlet 3 frissítő terméket kínál a férfiaknak, amelyek ötvözik a kifejezetten a férfiak bőrápolására kifejlesztett modern receptet, valamint egy friss, élénkítő illatot. A készlet hidratálót, tusfürdőt és golyó izzadásgátlót tartalmaz. A hidratáló egy könnyű, matt férfi krém, amely nem hagy zsíros érzést a bőrön, és gyorsan felszívódik. Az ápoló alapanyagok mellett az SPF 6 fényvédő faktorral is rendelkezik. A hidratáló tusfürdő a megfelelő ápolást biztosítja a férfiak bőrének, hidratálja és illatosítja, miközben csodálatosan friss érzést biztosít. Az izzadásgátló a friss illatának köszönhetően a nap folyamán minimalizálja az izzadást és a kellemetlen testszagot.

A ZIAJA Men főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet a férfiak bőrének ápolására
  • Arckrém, tusfürdő és golyós izzadásgátló szett
  • Könnyű állagú, matt hidratáló krém férfiaknak
  • A krém nem hagy zsíros érzést, gyorsan felszívódik a bőrbe
  • Hidratáló tusfürdő az ápoláshoz, hidratáláshoz, kellemes illathoz és friss érzéshez
  • Férfi izzadásgátló, friss illattal, az izzadás csökkentése érdekében
  • Férfi kozmetikumok modern recepttel és friss illattal

ZIAJA Men extra adag hidratáló arckrém a férfiak arcbőrére

A ZIAJA Men hidratáló arckrém férfiaknak kiemelkedik modern formulájával és rendkívül könnyű állagával. Ezért nem hagy kellemetlen olajos érzést a bőrön, gyorsan és teljesen felszívódik. Az arckrém biztosítja a férfiak bőrének állandó hidratálást minden rétegben. A gazdag formula hatékony hidratálószereket tartalmaz a bőr túlzott kiszáradásának megakadályozására. A férfi arckrém biztosítja a matt megjelenést, kellemesen illatosítja és csökkenti az érdességét. A táplálás, hidratálás és ápolás mellett alacsony szintű UV-védelmet nyújt a bőrnek.

Hatóanyagok:
Alantoin - védi és puhítja a bőrt, nyugtatja és hidratálja, támogatja a bőrsejtek regenerálódását, minimalizálja a pórusokat, csökkenti a bőrirritációt, védi a bőrt az UV sugárzástól, antioxidáns hatással rendelkezik
Normalizáló komplex (normeb) - a tejfehérjékből származó összetevő optimalizálja a faggyútermelést
Luffa cylindrica - telítetlen zsírsavakban gazdag olaj, erős regeneráló hatással rendelkezik
Omega 3 és 6 - telítetlen zsírsavak táplálják a bőrt és védik azt a korai öregedés jeleitől
Kukoricaolaj - csökkenti a bőrirritációt
B5-provitamin (D-pantenol) - erősíti a bőr védekező képességét, felgyorsítja a regenerációt, minimalizálja a bőrirritációt

A felhasználás módja:
Vidd fel a bőrkrémet a bőrre és finoman masszírozd be. Használd a krémet a napi bőrápoláshoz.

Összetétel:
Aqua (víz), oktokrilén, izohexadecán, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, butil-metoxi-dibenzoil-metán, glicerin, cetil-alkohol, etil-hexil-palmitát, Luffa Cylindrica magolaj, poliszorbát 20, propilén-glikol, hidrolit, hidrolizált tej , PEG-8, tokoferol, aszkorbil-palmitát, aszkorbinsav, citromsav, metil-paraben, diazolidinil-karbamid, parfüm (illatanyag), linalool, limonén, butil-fenil-metil-propion, benzil-szalicilát, szodronellol, alfa-hidroxid

ZIAJA Men frissítő hidratáló tusfürdő gél férfiaknak friss illattal

A ZIAJA Men férfi hidratáló tusfürdő kellemesen frissíti, nyugtatja és hidratálja a bőrt. A szelíd, modern formula alaposan, de finoman megtisztítja a bőrt és biztosítja a szükséges ápolást. A tusfürdő nem okoz bőrirritációt, és nem zavarja annak természetes pH-ját. Tökéletes hidratálást és kellemes férfias illatot biztosít az azonnali frissességhez, amely életerőt és energiát nyújt egész nap.

Hatóanyagok:
Alantoin - védi és puhítja a bőrt, nyugtatja és hidratálja, támogatja a bőrsejtek regenerálódását, minimalizálja a pórusokat, csökkenti a bőrirritációt, védi a bőrt az UV sugárzástól, antioxidáns hatással rendelkezik
E, C, B3, B6 vitamin komplex
C-vitamin - fiatalítja a bőrt
E-vitamin - antioxidáns, védi a bőrt a szabad gyököktől és az idő előtti öregedéstől

A felhasználás módja:
Vigyél fel egy kis mennyiségű gélt a nedves bőrre és habosítsd fel. Ezután alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua (víz), nátrium-laureth-szulfát, Cocamidopropyl Betain, Coco-Glucoside, PEG-7 Gliceril Cocoate, Allantoin, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Nátrium-aszkorbil-foszfát, tokoferil-acetát, Piridoxin-HCl, Nátrium-szénhidrogén-szulfát, Maltodextrin, Nátrium-oxid , Hexyl Fahéj, Linalool, Butil-fenil-metil-propion, DMDM Hydantoin, Nátrium-Benzoát, Tejsav, CI 42090 (FD és 1)

ZIAJA Men férfi izzadásgátló a tartós frissesség érzéséhez

A ZIAJA Men férfi izzadásgátló roll-on  a friss illat mellett az izzadság hatékony csökkentését és a kellemetlen szagok semlegesítését kínálja. További előnye, hogy nem hagy nyomot a ruházaton. Az izzadásgátlóval nemcsak hosszú távú védelmet kapsz az izzadásokkal szemben, hanem garantáltan friss és tiszta érzést is. Ezenkívül a férfi izzadásgátló golyós dezodor összetétele nagyon finom, nem tartalmaz parabéneket, tartósítószereket, alkoholt vagy mesterséges színezőanyagokat.

A felhasználás módja:
Vidd egyenletesen az izzadásgátló szert a tiszta, száraz bőrre, hónalj alá, és hagyd megszáradni.

Összetétel:
Aqua (víz), alumínium-klór-hidrát, ciklopentasziloxán, Steareth-2, PPG-15 sztearil-éter, Illatanyag, Linalool, Limonén, Butil-fenil-metil-propionális, Benzil-szalicilát, Eugenol, Citronellol, Alfa-Izometil-Ionon, Geraniol-metil-gliceril-metil-gliceril, Sztearil-metil-metil-acetil Caprylate

Férfi ajándék szett tartalmazza:
1 × ZIAJA férfiak hidratáló krém (50 ml)
1 × ZIAJA férfiak hidratáló tusfürdő (300 ml)
1 × ZIAJA Men izzadásgátló roll-on (60 ml)


Összetétel

PLEŤOVÝ KRÉM: Aqua (Water), Isohexadecane, Triethylhexanoin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexyl Palmitate, Luffa Cylindrica Seed Oil, Propylene Glycol, Hydrolyzed Milk Protein, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Panthenol, Oxidized Corn Oil, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 80, Trilaureth-4 Phosphate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Eugenol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone. SPRCHOVÝ GEL: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Allantoin, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 42090 (FD&C Blue No. 1). ANTIPERSPIRANT ROLL-ON: Aqua (Water), Aluminum Chlorohydrate, Dimethicone, Steareth-2, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-21, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Eugenol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellyl Methylcrotonate, Glyceryl Caprylate.

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
410 ml Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Hatás
Hidratáló Kész!
Használat szerint
Nappali Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
410 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Tusfürdő Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Izzadásgátló, Testápoló krém, Tusfürdő Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Bőrápolás, Bőrápolás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZIAJA ajándék szett férfiaknak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Dárková sada Men 410 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZIAJA Darčeková súprava Men.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ