Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

BeautyRelax Bodyface Deluxe esztétikai készülék arcra és testre

Termékkatalógus
BeautyRelax Bodyface Deluxe esztétikai készülék arcra és testre
Masszírozó gép - egész test kezelésére, felhasználási terület alakformálás, cellulitisz csökkentése, ránccsökkentés, bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, pontmasszázs, ultrahangos kavitáció, hálózati tápellátás
215 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP713 Termékszám:  8594166118713
BeautyRelax Bodyface Deluxe esztétikai készülék arcra és testre 215 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax Bodyface Deluxe esztétikai készülék arcra és testre

BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe masszázskészülék esztétikai testkezeléshez

Csodásan szép testre vágysz, és belefáradtál abba, hogy állandóan drága kezelésekre költsd a pénzt? A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe masszázskészülék egy professzionális eszköz, amelyet non-invazív, fájdalommentes és kellemetlenségek nélkül megvalósuló esztétikai kezelésre használhatsz. A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe főként olyan technológiákra alapul, amelyekkel a professzionális stúdiókban találkozhatsz. Pontosan ezért néz ki olyan menőn! A készülék arc- és testkezeléshez is megfelelő multipoláris rádiófrekvenciát, valamint ultrahangos kavitációt kínál. A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe non-invazív bőr liftinget és alakformálást is biztosít. Elégedett leszel a gép rendkívül hosszú élettartamával és azzal, hogy az készülék teljesítményét is beállíthatod.

Praktikus csomagolás utazáshoz - ez is együtt jár a BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készülékkel

Használhatod a BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készüléket otthon, kényelmesen, de akár közvetlenül kereskedelmi használatra. A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készülék csomagolása is remek, amelynek köszönhetően bárhová magaddal viheted. Minden alkatrészt praktikus és tartós fémből készült tokban tárolhatsz. 

Kezelőfej ultrahangos kavitációval

A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe egyik kezelőfeje meghatározott frekvencián generálja az ultrahanghullámokat. Ez a technológia könnyedén behatol a bőr felszíne alá, közvetlenül a zsírsejteket célozva meg. Az ultrahang nem érinti a bőrrétegeket, a vérkapillárisokat, a finom ereket vagy az izomtömeget. Az ultrahang maximális pontossággal célozza meg a zsírszövetet az esztétikai eljárás magas hatékonysága érdekében.

Kezelőfej minden formához és mérethez

A zsírszövet a test minden részén és mindenkinél más és más. Először is, az eltérő testzsírraktározás egyik fő oka a genetikai felépítésünk, amelyet, mint már tudjuk, semmilyen módon nem tudunk befolyásolni. A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe lehetővé teszi az ultrahang teljesítményének rendkívül finom adagolását 10 fokozatban. A kijelző megérintésével könnyedén növelheted vagy csökkentheted az ultrahang erősségét igényeid szerint. A készülék optimális kezelőfeje különösen nagyobb testrészek könnyű kezelésében segít, ahol a zsírszövet gyakran izomrostok közé is nő. A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe ultrahangos kezelőfej a legnagyobbak közé tartozik, amelyek hasonló típusú készülékeken megtalálhatók. A kezelőfej nagy felülete és az, hogy a teljesítménye beállítható a BodyFace Deluxe modellt páratlan esztétikai eszközzé teszi. Nem számít a magasságod, a súlyod, a derék- vagy csípőbőséged, a BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe tökéletes mindenki számára, aki úgy érzi, változásra van szüksége!

A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe kezelőfej rádiófrekvenciás hullámokon keresztül képes energiát generálni

A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készüléket szinte az egész testen használhatod. Elsősorban a karra, az alkarra, a hasra, a derékra, a fenékre, a külső és belső combra vagy a vádlira koncentrálj! A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe kezelőfeje rádiófrekvenciás hullámokon keresztül tud energiát generálni, kimondottan specializált teljesítménnyel és frekvenciával. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálták, hogy olyan termikus gradienst idézzenek elő, amely jelentősen befolyásolja a dermisz rétegben zajló folyamatokat. A kijuttatott energia aktiválja a kollagénrostok és az elasztin átalakulását. Az energia célzott irányítása a megereszkedett és deformálódott vonalak kisimítására rendkívül jó hatással van még a markánsabb zsírréteggel bíró helyeken is, továbbá az ezt követő anyagcsere-folyamatokat is stimulálja. A kezelőfej infravörös hővel van ellátva, és három érintkezési ponttal rendelkezik. A testre szánt kezelőfej négy érintkezési ponttal rendelkezik.

Felejtsd el a műtétet!

A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készülékkel tökéletes eredményeket érhetsz el. Felejtsd el tehát a sebészeti beavatkozásokat, a vágást és az injekciózást! Használd a BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe masszírozót, és élvezd a tökéletes eredményt. A tripoláris/multipoláris rádiófrekvenciás bőrkezelés egy valóban egyedülálló, non-invazív bőrlifting megoldás. A csökkent rugalmassággal rendelkező területek közvetlen, célzott kezelésével sokkal hatékonyabb eredményt érzel. A kezelőfej segítségével közvetlenül a szem körüli területre, a szájzugra és az arc körvonalaira fókuszálhatsz.

A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe masszírozó egyszerű alkalmazással

Könnyedén használható BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe masszírozó készülék otthon, kényelmesen! Rendszeres használatával tartós eredményeket érhetsz el. Energia formájában a rádiófrekvenciás hullámok a kollagénre és az elasztinra összpontosítanak. Ezek a rostok felelősek a sima, ráncmentes bőrért. A bőrt az úgynevezett “bélyegzés“ technikával kezelik. Csak vidd fel vékony rétegben a Sonogelt a bőrre,és használd a kezelőfej tüskéit, hogy apránként “bélyegezd“ a bőrt.

Kezelőfej négy darab nagy tüskével a nagyobb testfelületek kezelésére

A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készüléket nem csak nők, hanem férfiak is használhatják. A rádiófrekvenciás teljesítmény finom adagolásának köszönhetően egyénre szabhatod a kezeléseket. Ezt különösen azokon a részeken fogod értékelni, ahol nagyobb az érzékenység, illetve a bőr alatti zsír vastagsága változó. A készlethez tartozik egy négy, nagyobb tüskével ellátott kezelőfej, amely a test nagyobb részeire való felvitelre szolgál. Ezt a kezelőfejet elsősorban a fejés az áll területén fogod kihasználni. A testen pedig felveszi a harcot a striákkal és a narancsbőrrel is.

BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe - megfelelő hosszúságú kábelt kapott

A négy darab, nagyobb tüskével ellátott kezelőfej a nagyobb testrészekhez használható. A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készüléket egy megfelelően hosszú kábellel látták el ahhoz, hogy elérhesd a távolabb lévő testrészeket is.

BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe egyszerű, áttekinthető érintőképernyővel

A rádiófrekvenciás teljesítményt rendkívül egyszerűen állíthatod be az érintőképernyő segítségével. Kifejezetten vékony és érzékeny bőrrel bíró területeken alacsonyabb rádiófrekvenciás teljesítményt kell alkalmazni. Ezzel szemben azokon a területeken, ahol vastagabb a bőr alatti zsírréteg és kevésbé érzékeny a testrész, javasoljuk, hogy állítsd erősebb fokozatra a teljesítményt. A teljesítményt igényeid szerint adhatod meg.

Kiegyensúlyozott étrend, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása és a BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készülékkel végzett kezelés tökéletes eredményt ígér 

Az ultrahanghullámokkal történő alakformálás során nincs szükség az étrend megváltoztatására. Fontos azonban a folyadékbevitel növelése tiszta víz formájában. A cukros italok elhagyása szintén kötelező, és kerülnöd kell a zsíros és nehéz ételeket is. Az ultrahangos kezelés tisztítja a májat és a nyirokrendszert. Pontosan ezért a rendszeres folyadékfogyasztás és a kiegyensúlyozott étrend abszolút alapkövetelmény a kezelés folyamat során. A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe használata teljesen biztonságos és fájdalommentes. A készüléket otthon, kényelmesen, rendszeresen használhatod, ennek köszönhetően a figyelemreméltó hatékonysággal mindenki számára látható eredményt érhetsz el. A készülék rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik és többször is használható.

BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készülék intuitív vezérléssel

Az összes funkció és teljesítményszint intuitív beállítását az áttekinthető érintőképernyő biztosítja. A menü egyértelmű, és pillanatok alatt beállíthatsz mindent, amire szükséged van a BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe készüléken. 


A BeautyRelax BR-1970 Bodyface Deluxe masszírozógép-csomag tartalma


1x BeautyRelax BR-1970 főegység 
1x kezelőfej - multipoláris rádiófrekvenciás arckezeléshez  
1x kezelőfej - multipoláris rádiófrekvenciás testkezeléshez  
1x kezelőfej - ultrahangos kavitációs testkezeléshez  
1x műanyag tartó a kezelőfejhez  
1x fém hordozható tok tároláshoz 
1x tápkábel 220V 
1x Sonogel 
1x Felhasználói kézikönyv


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Masszázs gép Kész!
Használat
Egész test Kész!
Használat
Alakformálás, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés Kész!
Masszázstípus
Pontmasszázs Kész!
Funkciók
Ultrahangos kavitáció Kész!

Típus

Típus
Masszázs gép Kész!

Használat

Használat
Egész test Kész!

Rendeltetés

Használat
Alakformálás, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Pontmasszázs Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Ultrahangos kavitáció Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Bodyface Deluxe esztétikai készülék arcra és testre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Estetický přístroj pro obličej a tělo Bodyface Deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Deluxe.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ