Shop roku Akvizice ApF HU

BeautyRelax Bodyface Ultimate esztétikai készülék arcra és testre

Termékkatalógus
BeautyRelax Bodyface Ultimate esztétikai készülék arcra és testre
5 1 értékelés
Masszírozó gép - arc és egész test kezelésére, felhasználási terület alakformálás, cellulitisz csökkentése, ránccsökkentés, relaxáció, bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, pontmasszázs, 10 intenzitási szint, 3 program, infravörös fény, rádiófrekvencia funkció, kijelző, 3 kiegészítő, tok a csomag része 3 kiegészítő, tok a csomag része, hálózati tápellátás, fehér és rózsaszín kivitel, tömege 6000 g, mérete 30 × 40 × 20 cm (Ma×Sz×H)
204 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP706 Termékszám:  8594166118706
BeautyRelax Bodyface Ultimate esztétikai készülék arcra és testre 204 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax Bodyface Ultimate esztétikai készülék arcra és testre

BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 a teljes test kezelésére

A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 többfunkciós eszközzel az egész testedet megszépítheted. A készülék olyan technológiák egész sorát vonultatja fel, amelyeket leggyakrabban professzionális stúdiókban használnak. A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960-nál többek között találkozhatsz a vákuumon alapuló nyirokelvezetéssel és a THERMAGE multipoláris rádiófrekvenciás vagy ultrahangos kavitációval. A non-invazív bőrlifting, a cellulit visszaszorítására szolgáló vákuumos kezelés és az ultrahangos kavitáció kiemelkedő eljárások a tökéletes alak kialakításához.

Könnyen összeszerelhető és egyszerűen használható készülék

A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 készülék elnyeri minden olyan igényes felhasználó tetszését, aki a legjobbat szeretné adni a testének. A kiváló minőségű és robusztus toknak köszönhetően bárhová magaddal viheted a készüléket. A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 készülék otthoni használatra, de kereskedelmi célokra is alkalmas. Az aktatáskának hála könnyedén magaddal viheted vendégeid számára.Néhány másodpercen belül egyszerűen csatlakoztathatod, és az utasítások alapján máris megkezdheted a kezelést. A kezelőfejek kábelei csak egyetlen módon csatlakoztathatók. Szóval ne aggódj, hogy nem fog sikerülni az összeszerelése!

Három darab kezelőfej speciális hatásokkal

A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 masszírozó segítségével az egész testfelületet kezelheted. A készülék három darab kezelőfejet tartalmaz. Minden fejnek megvannak a saját egyedi hatásai, így mindent az igényeid szerint állíthatsz be.

A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 készülék legfontosabb előnyei

  • A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 készülék csökkenti a finom mimikai ráncokat
  • Növel az arc kontúrjainak a rugalmasságát
  • Feszesíti és hámlasztja a bőrt
  • Átalakítja a kollagén rostokat
  • Megszünteti a cellulit látható jeleit
  • Kezeli a striákat és a halvány hegeket
  • Stimulálja a végtagok nyirokkeringését
  • A zsírszövetet is csökkenti a kiválasztott testrészeken
  • A kezelés teljesen non-invazív jellegű
  • Biztonságos, fájdalommentes használatot biztosít
  • Kellemetlen érzések nélkül történik a kezelés folyamata
  • Igazán funkcionális, nyomás hatására történő nyirokmasszázs

Kezelőfej vákuummal és kiegészítő rádiófrekvenciás funkcióval

A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 készülék három kezelőfejet tartalmaz, amelyek egyedi technológiákat kínálnak. Ezek a fejek vákuumos nyirokelvezetést, multipoláris rádiófrekvenciát és ultrahangos kavitációs eljárást kínálnak. A vákuummal és rádiófrekvenciás kiegészítő funkcióval ellátott kezelőfej az egyik leghatékonyabb módszer a cellulit megjelenésének csökkentésére. Az izmok ritmikus gyúrása biztosítja a megfelelő nyirokáramlást a szervezetben, aminek köszönhetően hozzájárul a méreganyagok eltávolításához a vérből. A negatív nyomásterápia révén a szervezet megszabadulhat a nem kívánt duzzanatoktól és a csúnya narancsbőrtől. A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 készülékkel végzett masszázs három fázisban zajlik, nevezetesen a bőr alatti szövet felszívása, a kezelőfej kézi mozgatása a kiválasztott testrészeken ésa kialakult nyomás fokozatos elengedése.

A vákuum és a kezelőfej mozgásának kombinációja kompressziós nyirokmasszázst hoz létre

A negatív nyomás és a kezelőfej mozgásának kombinációja, amely a fej szélével mechanikusan stimulálja a bőrt, intenzív kompressziós nyirokmasszázst hoz létre. Ily módon rendkívül egyszerűen kezelheted az összes problémás részt. A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 masszírozó kezelőfeje pontosan úgy alkalmazkodik a test vonalaihoz, ahogy arra szükség van.

Multipoláris rádiófrekvenciás kezelőfej 

A többpólusú rádiófrekvenciás kezelőfej rádiófrekvenciás hullámokon keresztül termel energiát, pontosan meghatározott teljesítményen és frekvenciával. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálták, hogy termikus gradienst okozzanak. Ez a gradiens jelentősen és hatékonyan befolyásolja a dermisz rétegeiben zajló folyamatokat. A leadott energia serkenti a kollagénrostok és az elasztin termelődését,aminek köszönhetően még a markánsabb zsírréteggel bíró helyeken is a lehető legnagyobb energiaátvitel történik.



Kezelőfej ultrahangos kavitációval

Az ultrahangos kavitációval ellátott applikátor ultrahanghullámokat generál, amelyek aktívan stimulálják a zsírszövetet. Ez lebontja a zsírsejtek integritását, ami zsír felszabadulását okozza. A felszabaduló zsír glicerinre és szabad zsírsavakra bomlik. A glicerin energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek, ahol a táplálékból származó normál zsírsavak módjára feldolgozzák, és természetesen kiválasztódnak a szervezetből. Az eltávolított zsír nem kerül vissza a szövetbe. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, non-invazív, gyengéd, hatékony és mindenekelőtt tartós módszer a zsírszövet eltávolítására, a cellulit csökkentésére és a bőr kisimítására.


A BeautyRelax Bodyface Ultimate BR-1960 masszírozó gép tartalma: 


1x BeautyRelax BR-1960 főegység
1x kezelőfej vákuummal és kiegészítő rádiófrekvenciás funkcióval - vákuumtartomány 0-250 Kpa, rádiófrekvencia - 5Mhz 
1x kezelőfej multipoláris rádiófrekvenciával - frekvencia 5Mhz 
1x kezelőfej ultrahangos kavitációval - frekvencia 40KHz 
1x műanyag tartó a kezelőfejekhez 
1x fém hordozható tok a tároláshoz
1x tápkábel 220V
1xSonogel
1x Felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Masszázs gép Kész!
Használat
Arc, Egész test Kész!
Használat
Alakformálás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Relaxáció, Bőrfeszesítés Kész!
Masszázstípus
Pontmasszázs Kész!
Programok száma
3 Kész!

Típus

Típus
Masszázs gép Kész!

Használat

Használat
Arc, Egész test Kész!

Rendeltetés

Használat
Alakformálás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Relaxáció, Bőrfeszesítés Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Pontmasszázs Kész!
Programok száma
3 Kész!
Intenzitási szintek
10 Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!
Tulajdonságok
Kijelző Kész!
Funkciók
Infravörös fény, Rádiófrekvencia Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Tok Kész!
Kiegészítők száma
3 Kész!

Méret & súly

Tömeg
6 000 g Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Hosszúság/mélység
20 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Bodyface Ultimate esztétikai készülék arcra és testre Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Estetický přístroj pro obličej a tělo Bodyface Ultimate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Estetický prístroj na tvár a telo Bodyface Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Ultimative. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Ästhetikgerät für Gesicht und Körper Bodyface Ultimative.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ