A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

BeautyRelax Booster

Termékkatalógus
BeautyRelax Booster
2,3 3 értékelés
Masszírozó gép - mellizmok kezelésére, felhasználási terület alakformálás, elektrostimulációval, 8 program, időzítő, kijelző, 2 AAA elem
9 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BERPT006 Termékszám:  BR-1210
BeautyRelax Booster 9 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax Booster

Minden nő tökéletes melleket szeretne. Ezért a BeautyRelax bemutatja a Booster BR-1210 készülékét, amely rendkívül hasznos, innovatív és nem-invazív eljárást biztosít a mellekre nézve. A gél elektródákon keresztül stimulálja a mell izmait EMS-el (elektromos mikroimpulzusokkal). Az intenzitás és az impulzusok frekvenciája szabályozható. A Booster készüléke minden mellmérethez alkalmazkodik. Ennek a készüléknek köszönhetően fejlesztheti és szebbé teheti a melleit plasztikai sebészeti beavatkozás és műtét nélkül.

BeautyRelax Booster masszázskészülék főbb jellemzői  

  • Szépíti és formálja a melleket az izomzat megerősítésével
  • Innovatív EMS technológia (elektromos mikro impulzusok)
  • Stimulálja a természetes ösztrogén termelést
  • Teljesen barátságos és mellékhatások nélküli kezelés
  • Biztonságos és fájdalommentes használat
  • Hatékony, kissé időigényes (10-15 perc)
  • Erős támogatás a keringésnek
  • Jobb sejtvitaiitást nyújt

Ellenjavallat

A női melleket többnyire zsír alkotja. Ezért súlyingadozás esetén a mell esetében az egyik legszembetűnőbb a fogyás és a súlyfelesleg. Azok a tényezők, amelyek a mell méretéért, alakjáért és keménységéért felelősek, elsősorban természetesen a genetika, a hormonális fogamzásgátlás, a test fizikai állapota, terhesség, a dohányzás, az anyagcsere-folyamatok stb. Mindezen tényezőket hozza egyensúlyba a Booster készüléke. Azonban fordítson kellő figyelmet az ellenjavallatra is! Ne használja a készüléket, ha rákban, epilepsziában, cukorbetegségben, súlyos vese- vagy májbetegségben szenved, illetve ha magas a koleszterinszintje, bőrbetegsége, szívbetegsége, pacemakere, magas vérnyomása, érrendszeri betegsége vagy atherosclerosisa van, illetve ha olyan gyógyszert szed, amely véralvadásgátlót tartalmaz. A készülék használata szintén nem ajánlatos ha transzplantáció vagy sebészi kezelés előtt áll, ha fém implantátumok vannak a szervezetében,  ha menstruál vagy ha terhes.

 Hogyan működik a Booster készüléke?

BeautyRelax Booster BR-1210 készüléke az innovatív EMS technológiát használja. Elektromos mikro impulzusok segítségével és speciális gél elektródákkal működik. Ezek az impulzusok jelentősen fokozzák a vérkeringést. A sejtek így több tápanyaghoz jutnak, így nő az általános vitalitásuk. Az impulzusok serkentik az agyalapi mirigyet, amely számos hormon, köztük a gonadotropin - hormon képzéséért is felelős, ami a petefészkekkel áll kapcsolatban, és az ösztrogént juttatja el a szervezetbe. A szervezetben képződő ösztrogén mennyisége általában nagyon változó. Azonban ha rendszeresen és hosszú távon használja ezt a készüléket, akkor ez a hormon  folyamatosan  a stabil szinten tartható.

Impulzus-üzemmódok száma:
8

Timer (időzítő)
15 perc

Vezérlőegység méretei:
12 × 6 × 2 cm

Az elektróda méretei:
15 × 15 × 0,3 cm

Súly:
290 g

 
 

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Booster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Booster. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Booster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Booster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Booster.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ