Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

BeautyRelax Emsroller

Termékkatalógus
BeautyRelax Emsroller
3,5 2 értékelés
Masszírozó gép - arc kezelésére, felhasználási terület ránccsökkentés, relaxáció, bőrfiatalítás, fájdalomcsillapítás, elektrostimulációval és vibrációs masszázs, 6 program, ergonomikus kialakítás, kijelző, vízálló, akkumulátoros, 1 újratölthető Li-ion elem, akkumulátor üzemideje 2 óra, ezüst kivitel, tömege 135 g, mérete 16 × 8,3 × 4,8 cm (Ma×Sz×H)
28 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP733 Termékszám:  BR-1340

BeautyRelax Emsroller

A BeautyRelax Emsroller arc- és dekoltázsizmok erősítésére szolgáló készülék minden bőrtípusra alkalmas. Kétféle technológiával rendelkezik, amelyek alkalmasak a bőr rugalmasságának növelésére, a megereszkedett bőr megemelésére és az egyenetlenségek csökkentésére. A non-invazív kezelés nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget.A kezelőmódszerek egyike az EMS elektrostimulációs funkció a masszázsgörgők segítségével. Az elektromos impulzusok behatolnak az arcizmokba, ahol stimulálják a kollagént és a rugalmas szöveteket. Az eredmény a bőr textúrájának javulása, a színtónus egységesítése és a rugalmasság növekedése. Rendszeres használatával a bőr egészségesebbnek és fiatalabbnak tűnik. A másik módszer a nagyobb frekvencián történőrezgés, amelyet a vérkeringés, és ezáltal az anyagcsere javítására és a káros anyagok eltávolítására használhatsz.

A BeautyRelax Emsroller Massager legfontosabb jellemzői

  • Az arc és a dekoltázs izmainak erősítésére szolgál
  • Kétféle technológiával, amelyek alkalmasak a bőr rugalmasságának a növelésére
  • Megemeli a megereszkedett bőrt és csökkenti az egyenetlenségeket
  • A kezelés non-invazív, nem okoz sem fájdalmat, sem kellemetlenséget
  • Az elektromos mikroimpulzusok elvén működik masszázsgörgők segítségével
  • Az elektromos impulzusok stimulálják a kollagént és a rugalmas bőrszöveteket
  • A nagy frekvenciás, vibrációs rezgéseket a vérkeringés javítására használhatod
  • BeautyRelax Emsroller vezeték nélküli masszírozó készülék
  • Az ergonomikusan kialakított fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe
  • Kellően nagy LED kijelző mutatja a fontos adatokat
  • Hat masszázsintenzitással rendelkezik
  • A tápellátás egy beépített akkumulátorról történik

BeautyRelax Emsroller a hatékony bőr liftingért

A BeautyRelax Emsroller iLift sorozat hatékony eszköz az arcizmok erősítésére. Az elektromos mikroimpulzusok és az intenzív vibrációs mikromasszázs innovatív EMS funkcióját ötvözi. A bőrt a kategória legnagyobb masszázsgörgői fogják kényeztetni. Növeld bőröd rugalmasságát 3D face lifttel még ma! 

EMS elektromos stimulációs terápia

A BeautyRelax Emsroller kozmetikai készülék EMS impulzus terápiát használja: a bőrrel érintkező masszázshengerek segítségével finom elektromos impulzusokat továbbít a bőrbe. Az elektromos impulzusok teljesítménye és frekvenciája speciálisan az arckezeléshez van beállítva. Az elektromos impulzusok a bőr felső részén keresztül közvetlenül az arcizmokba hatolnak. A kollagén és a rugalmas bőrszövetek mechanikusan stimulálódnak. Az arc területén a bőr textúrájának és tónusának javulását, valamint a bőr rugalmasságának növekedését érheted el. A bőr megfiatalodik és ragyogó megjelenésű lesz.

BeautyRelax Emsroller vibrációs masszázzsal

A BeautyRelax Emsroller kozmetikai eszköz része az intenzív vibrációs masszázs. A masszázsgörgők nagy frekvenciás rezgéseket generálnak 8000 impulzus/másodperc frekvenciájú rezgésekkel. A vibráció fő hatásként javítja a vérkeringést az arc nyirokrendszerének stimulálásán keresztül. Az anyagcsere és a káros anyagok eltávolítása jelentősen javul. Csak a kellően vérbő bőr ad fiatalos, ragyogó benyomást! A speciálisan kezelt felülettel rendelkező görgőkkel végzett mechanikus 3D masszázs ugyancsak segít csökkenteni az arc duzzanatait.

Masszázsgörgők speciálisan ívelt felülettel

A BeautyRelax Emsroller masszázsgörgői speciális, ívelt felülettel rendelkeznek, amelyeket összetett matematikai számítások eredményeként alkottak meg. Az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a masszázsgörgők folyamatosan érintkezzenek a bőrrel. Az EMS-impulzusok maximális hatékonyságú átvitelének előfeltétele, hogy a görgők folyamatosan érintkezzenek a bőrrel.A görgők nem elektronikusan mozognak, hanem a készülék kézzel történő mozgatásával forognak a felületen. A masszázsgörgők optimális méretűek. Elektromos mikroimpulzusokat juttatnak el a nehezen elérhető rétegekbe is, ugyanakkor elég nagyok a kiváló kezeléshez. A BeautyRelax EMSroller használata a jó minőségű rozsdamentes acélnak köszönhetően minden bőrtípus számára alkalmas. 

A BeautyRelax Emsroller készülék előnyei


  • Speciálisan kialakított görgők
  • Nagyméretű, háttérvilágítással ellátott kijelző
  • Beépített, újratölthető li-ion akkumulátor
  • Pontos érintésvezérlés
  • Luxus, fém design

A BeautyRelax Emsroller egy rendkívül könnyen használható kozmetikai eszköz 

A BeautyRelax EMSrollerrel könnyedén célba veheted az arcot, a nyakat vagy a dekoltázst. A görgők nyomását kézzel is beállíthatod az igényeidnek megfelelően.

Hatékony technológia a BeautyRelax Emsroller készülékkel 

A BeautyRelax EMSrollerrel könnyedén célba veheted az arcot, a nyakat és a dekoltázst. Bár a bőr elektromos impulzusokkal történő kezelése nagyon fiatal technológia, a szépségszalonokban gyorsan népszerűvé vált. Ez a népszerűség nem véletlenül alakult ki. Az arcizmok erősítése elektromos impulzusok formájában nagy előnyt élvez. Az izmok az életkor előrehaladtával fokozatosan gyengülnek. Az elektrostimulációval fokozatosan visszafordítható ez az állapot. Könnyedén és pontosan beállíthatod a teljesítményt az egyéni igényeidnek megfelelően!


BeautyRelax Emsroller nagyméretű, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel

A BeautyRelax Emsroller készülék rendszeres használata során értékelni fogod a nagyméretű kijelzőt, amely a funkciók fontos paramétereit jelzi.

(1) Az akkumulátor állapotának kijelzése

(2) EMS funkció

(3) Rezgés funkció

(4) Masszázs intenzitása





Paraméterek

Összehasonlít

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor üzemideje
2 óra Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció, Fájdalomcsillapítás Kész!

Tulajdonságok

Szín
Ezüst Kész!
Tulajdonságok
Ergonomikus kialakítás, Kijelző, Vízálló Kész!
Funkciók
Elektrostimulációval, Rezgés Kész!

Méret & súly

Tömeg
135 g Kész!
Magasság
16 cm Kész!
Szélesség
8,3 cm Kész!
Hosszúság/mélység
4,8 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor, Elemes Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Kijelző Kész!
Masszírozó programok száma
6 Kész!
Használat
Fájdalomcsillapítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Emsroller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Emsroller. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Emsroller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Emsroller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Emsroller.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ