Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Beautyrelax Fraxlift Prestige

Termékkatalógus
Beautyrelax Fraxlift Prestige
Masszírozó gép - használat: arc, vibrációs masszázs, infravörös fény, tápellátás USB-kábelen keresztül
Be nem vált ajándék kicserélése utalványra 2023.1.31-ig Most ingyen Visszaküldés esetén a terméknek eredeti és sértetlen csomagolással kell rendelkeznie.
Kiterjesztett garancia + 3 év 10 990 Ft
45 790 Ft
ÁFA nélkül 36 060 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP757 Termékszám:  BR-1360
Beautyrelax Fraxlift Prestige 45 790 Ft Átmenetileg nem elérhető

Beautyrelax Fraxlift Prestige

A BeautyRelax Fraxlift Prestige masszírozó professzionális bőrkezelést kínál otthon, kényelmesen. Az alapja a többpólusú rádiófrekvencia alkalmazása 36 elektródával, amelyek az egész arc területét kezelik. A készüléknél alkalmazott másik módszer az EMS-kezelés, amely gyengéd elektromos impulzusok átvitelét biztosítja. Ez a technológia az impulzusok kollagénrostokba és rugalmas szövetekbe való behatolásán alapul, ahol stimulálja azokat. Az eredmény rugalmas és fiatalos bőr lesz. A BeautyRelax Fraxlift Prestige egyetlen, elektródákkal ellátott kezelőfejjel rendelkezik, amely elektromos áramot generál a bőr kiválasztott területein történő lokális hatás érdekében, ezáltal újrastimulálva a kollagéntermelést és a rugalmas bőrszövetek működését. A készülék töltését a csomagban található USB-kábel biztosítja.

A BeautyRelax Fraxlift Prestige masszírozó gép legfontosabb jellemzői

 • A BeautyRelax Fraxlift Prestige készülék professzionális bőrkezelést kínál otthonod kényelmében
 • Többpólusú rádiófrekvencia 36 elektróda használatával
 • Az egész arcot, teljes egészében kezelheted a segítségével
 • Az EMS módszer biztosítja a finom elektromos impulzusok átvitelét
 • Az impulzusokkal történő kezelés a kollagénrostokba és a rugalmas szövetekbe való behatoláson alapul
 • Az eredmény: rugalmas és fiatalos bőr
 • Tartalmazza az elektromos áramot generáló, elektródákkal ellátott kezelőfejet
 • Stimulálja a kollagén termelődését és a rugalmas bőrszövetek működését
 • A vörös fény aktiválja a sejtekben lévő fotoreceptorokat
 • Megakadályozza a nem kívánt pigmentek kialakulását
 • Hozzájárul a jobb vérkeringéshez a bőr alatti szövetekben
 • A készülék töltése USB-kábellel történik

BeautyRelax Fraxlift Prestige forradalmi anti-age technológiával

A frakcionált multipoláris rádiófrekvenciás (FMR) bőrkezelés a non-invazív bőrfelvarrás területén az abszolút csúcsteljesítményt képviseli. A leghatékonyabb technológia a műtét nélküli bőrfiatalításhoz. A BeautyRelax Fraxlift Prestige olyan igényes ügyfelek számára készült, akik a legjobbat választják. Gondoskodj bőrödről professzionális szinten!


A Beautyrelax Fraxlift Prestige 36 elektródával rendelkezik DOT-MATRIX mátrix elrendezésben

A rádiófrekvenciás energia egyidejűleg több forrásból (elektródából) a bőrbe történő juttatásának ötlete technológiai szempontból hatalmas kihívást jelentett. Ahhoz, hogy a multipoláris rádiófrekvencia megfelelően működjön, hihetetlen pontosságot kell elérnie a folyamatos teljesítmény- és frekvenciaszállításban. A BeautyRelax Fraxlift Prestige egyedülálló, multifunkcionális kezelőfejjel rendelkezik, amely nem összehasonlítható az ilyen jellegű készülékekkel. A kezelőfej kialakítása többéves fejlesztés eredménye, amelynek során a felhasznált anyagok és a végső kialakítás közötti az optimális kompromisszumra törekedtünk. Az FMR technológiával ellátott BeautyRelax Fraxlift Prestige esetében számos elektronikus alkatrészt kellett kifejleszteni.

A Beautyrelax Fraxlift Prestige futurisztikus FMR technológiát használ

A frakcionált multipoláris rádiófrekvencia számos előnyt kínál a fáradt és megereszkedett bőr kezelésében. A nagyfokú hatékonyság az oka annak, hogy ugyanezt a technológiát használják a modern esztétikai kezeléseknél és a szépségszalonokban. Koncentrálj a kezelőfej részleteire a következő képen. A BeautyRelax Fraxlift Prestige műszaki tervezéskoncepciója a professzionális eszközökkel azonos. A BeautyRelax márka most csak neked hozza el ezt a futurisztikus technológiát egy személyes felhasználású eszközre méretezve, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint professzionális társai!

A csökkent kollagéntermelés problematikáját tartja szem előtt

Az öregedés során természetes módon csökken a kollagéntermelés, amelynek következtében a bőr veszít a rugalmasságából. Ugyanakkor az idő kerekét sajnos nem tudjuk visszaforgatni. A megfelelő technológia alkalmazásával azonban kiküszöbölheted a negatív következményeket. Sosem késő egy BeautyRelax Fraxlift Prestige esztétikai kezeléshez! A BeautyRelax Fraxlift Prestige technológia feléleszti a lelassult kollagéntermelést és a stimulálja a rugalmas szöveteket. Csak a megfelelő anti-age kezelések tekinthetők igazán funkcionálisnak.

Kezelőfej a tökéletes eredményért

A BeautyRelax Fraxlift Prestige a legjobb technológiákat egyesíti. A frakcionált multipoláris rádiófrekvencia elvégzi a munka túlnyomó részét a feszesebb és rugalmasabb bőr érdekében. Ha a Beautyrelax Fraxlift Prestige készüléket hosszabb ideig használod, határozottan értékelni fogod a további funkciókat, amelyekkel az arcizmok stimulálására, a vérkeringés javítására vagy a pigmenttermelés elnyomására összpontosíthatsz. További funkciói közé tartozik az EMS elektrostimulációs terápia, a mikroáram és a vörös fény terápia. A BeautyRelax Fraxlift Prestige csak azt kínálja neked, ami valóban jól működik!


Beautyrelax Fraxlift Prestige a fej, az arc, a nyak és a dekoltázs kezeléséhez igazítva

A BeautyRelax Fraxlift Prestige tökéletes mindenkinek, akinek érett a bőre. A részletes kezelési útmutató végigvezet a bőrkezelés minden lépésén. A BeautyRelax Fraxlift Prestige egyes funkcióinak technológiai háttere meglehetősen összetett és rendkívül kifinomult. A Beautyrelax Fraxlift Prestige készülék kialakítása is ámulatba ejt majd. Egyszerű működtetést és tökéletesen méretezett kezelőfejet kínál. A Beautyrelax Fraxlift Prestige készülék használatakor még a nehezen elérhető, szabálytalan ráncokkal rendelkező területeket is könnyedén megcélozhatod. A kezelőfej mindig teljes mértékben érintkezik a bőrrel.


A BeautyRelax Fraxlift Prestige ideális a homlok, a szem és a száj körüli ráncok, valamint az arckontúr ráncainak kezelésére

Maga a BeautyRelax Fraxlift Prestige kezelés egyszerű és intuitív. Ez az arc "pecsételésével" történik. Lehetővé teszi a teljes arc hézagmentes kezelését. A BeautyRelax Fraxlift Prestige készülékkel történő kezelés során a kezelőfejet 1-2 másodpercig a bőrön kell tartanod. Majd mozdítsd el a fejet és helyezd ismét a bőrre. Ismételd meg a folyamatot a kiválasztott terület teljes lefedésével. A készülék automatikusan aktiválódik, amikor a kezelőfej a bőrrel érintkezik. A legalacsonyabb teljesítményfokozatot használd. A teljesítményt mindig a saját érzéseid szerint állíthatod be. A bőrkezelésnek soha nem szabad kínzóan fájdalmasnak lenne. Ezután ennek megfelelően állíthatod be, hogy a kezelőfej milyen hosszan érintkezzen a bőrrel. Csak enyhe bizsergést vagy enyhe csípést szabad érezned. Az arc adott részeit egy-egy használat során nem szabad kettőnél többször kezelni.


BeautyRelax Fraxlift Prestige könnyű kezeléssel

A BeautyRelax Fraxlift Prestige készüléken nincs grafikus kijelző. A beállításokat a három gomb segítségével végezheted el. 

1. L (LEVEL) gomb a készülék teljesítményszintjének beállításához L (alacsony) M (közepes) H (magas)

2. ON/OFF gomb (bekapcsoló/kikapcsoló gomb)

3. M (MODE) gomb a különböző bőrkezelési technológiák közötti váltáshoz RF - frakcionált multipoláris rádiófrekvencia, MC - mikroáram, EMS - elektromos izomstimuláció (megjegyzés: a piros lámpa mindig automatikusan világít). 

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Elektrostimulátor Kész!
Tápellátás módja
USB kábelen keresztül Kész!
Használat
Arc Kész!
Használat
Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Masszázstípus
Vibrációs masszázs Kész!

Típus

Típus
Elektrostimulátor Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
USB kábelen keresztül Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Vibrációs masszázs Kész!

Funkciók

Funkció
Infravörös fény Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

További funkciók

Funkció
Auto kikapcsolás, Időzítő, Infravörös fény, Finom végződések Kész!

Tulajdonságok

Használat
Fájdalomcsillapítás, Alakformálás Kész!

Tulajdonságok

Meghatározás
Arcra Kész!
Programok száma
3 Kész!
Használat
Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Tápellátás módja
Tölthető Kész!
Több paraméter

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beautyrelax Fraxlift Prestige Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Fraxlift Prestige. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax Fraxlift Prestige. For shipping to other EU countries visit this page Beautyrelax Fraxlift Prestige.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ