A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Beautyrelax Fraxlift Prestige

Termékkatalógus
Beautyrelax Fraxlift Prestige
Masszírozó gép - arc kezelésére elektrostimulátor, felhasználási terület ránccsökkentés, bőrfiatalítás, vibrációs masszázs, infravörös fény, 5 W teljesítmény, akkumulátoros, tápellátás USB kábellel
45 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP757 Termékszám:  BR-1360
Beautyrelax Fraxlift Prestige 45 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Beautyrelax Fraxlift Prestige

A BeautyRelax Fraxlift Prestige masszírozó professzionális bőrkezelést kínál otthon, kényelmesen. Az alapja a többpólusú rádiófrekvencia alkalmazása 36 elektródával, amelyek az egész arc területét kezelik. A készüléknél alkalmazott másik módszer az EMS-kezelés, amely gyengéd elektromos impulzusok átvitelét biztosítja. Ez a technológia az impulzusok kollagénrostokba és rugalmas szövetekbe való behatolásán alapul, ahol stimulálja azokat. Az eredmény rugalmas és fiatalos bőr lesz. A BeautyRelax Fraxlift Prestige egyetlen, elektródákkal ellátott kezelőfejjel rendelkezik, amely elektromos áramot generál a bőr kiválasztott területein történő lokális hatás érdekében, ezáltal újrastimulálva a kollagéntermelést és a rugalmas bőrszövetek működését. A készülék töltését a csomagban található USB-kábel biztosítja.

A BeautyRelax Fraxlift Prestige masszírozó gép legfontosabb jellemzői

  • A BeautyRelax Fraxlift Prestige készülék professzionális bőrkezelést kínál otthonod kényelmében
  • Többpólusú rádiófrekvencia 36 elektróda használatával
  • Az egész arcot, teljes egészében kezelheted a segítségével
  • Az EMS módszer biztosítja a finom elektromos impulzusok átvitelét
  • Az impulzusokkal történő kezelés a kollagénrostokba és a rugalmas szövetekbe való behatoláson alapul
  • Az eredmény: rugalmas és fiatalos bőr
  • Tartalmazza az elektromos áramot generáló, elektródákkal ellátott kezelőfejet
  • Stimulálja a kollagén termelődését és a rugalmas bőrszövetek működését
  • A vörös fény aktiválja a sejtekben lévő fotoreceptorokat
  • Megakadályozza a nem kívánt pigmentek kialakulását
  • Hozzájárul a jobb vérkeringéshez a bőr alatti szövetekben
  • A készülék töltése USB-kábellel történik

BeautyRelax Fraxlift Prestige forradalmi anti-age technológiával

A frakcionált multipoláris rádiófrekvenciás (FMR) bőrkezelés a non-invazív bőrfelvarrás területén az abszolút csúcsteljesítményt képviseli. A leghatékonyabb technológia a műtét nélküli bőrfiatalításhoz. A BeautyRelax Fraxlift Prestige olyan igényes ügyfelek számára készült, akik a legjobbat választják. Gondoskodj bőrödről professzionális szinten!


A Beautyrelax Fraxlift Prestige 36 elektródával rendelkezik DOT-MATRIX mátrix elrendezésben

A rádiófrekvenciás energia egyidejűleg több forrásból (elektródából) a bőrbe történő juttatásának ötlete technológiai szempontból hatalmas kihívást jelentett. Ahhoz, hogy a multipoláris rádiófrekvencia megfelelően működjön, hihetetlen pontosságot kell elérnie a folyamatos teljesítmény- és frekvenciaszállításban. A BeautyRelax Fraxlift Prestige egyedülálló, multifunkcionális kezelőfejjel rendelkezik, amely nem összehasonlítható az ilyen jellegű készülékekkel. A kezelőfej kialakítása többéves fejlesztés eredménye, amelynek során a felhasznált anyagok és a végső kialakítás közötti az optimális kompromisszumra törekedtünk. Az FMR technológiával ellátott BeautyRelax Fraxlift Prestige esetében számos elektronikus alkatrészt kellett kifejleszteni.

A Beautyrelax Fraxlift Prestige futurisztikus FMR technológiát használ

A frakcionált multipoláris rádiófrekvencia számos előnyt kínál a fáradt és megereszkedett bőr kezelésében. A nagyfokú hatékonyság az oka annak, hogy ugyanezt a technológiát használják a modern esztétikai kezeléseknél és a szépségszalonokban. Koncentrálj a kezelőfej részleteire a következő képen. A BeautyRelax Fraxlift Prestige műszaki tervezéskoncepciója a professzionális eszközökkel azonos. A BeautyRelax márka most csak neked hozza el ezt a futurisztikus technológiát egy személyes felhasználású eszközre méretezve, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint professzionális társai!

A csökkent kollagéntermelés problematikáját tartja szem előtt

Az öregedés során természetes módon csökken a kollagéntermelés, amelynek következtében a bőr veszít a rugalmasságából. Ugyanakkor az idő kerekét sajnos nem tudjuk visszaforgatni. A megfelelő technológia alkalmazásával azonban kiküszöbölheted a negatív következményeket. Sosem késő egy BeautyRelax Fraxlift Prestige esztétikai kezeléshez! A BeautyRelax Fraxlift Prestige technológia feléleszti a lelassult kollagéntermelést és a stimulálja a rugalmas szöveteket. Csak a megfelelő anti-age kezelések tekinthetők igazán funkcionálisnak.

Kezelőfej a tökéletes eredményért

A BeautyRelax Fraxlift Prestige a legjobb technológiákat egyesíti. A frakcionált multipoláris rádiófrekvencia elvégzi a munka túlnyomó részét a feszesebb és rugalmasabb bőr érdekében. Ha a Beautyrelax Fraxlift Prestige készüléket hosszabb ideig használod, határozottan értékelni fogod a további funkciókat, amelyekkel az arcizmok stimulálására, a vérkeringés javítására vagy a pigmenttermelés elnyomására összpontosíthatsz. További funkciói közé tartozik az EMS elektrostimulációs terápia, a mikroáram és a vörös fény terápia. A BeautyRelax Fraxlift Prestige csak azt kínálja neked, ami valóban jól működik!


Beautyrelax Fraxlift Prestige a fej, az arc, a nyak és a dekoltázs kezeléséhez igazítva

A BeautyRelax Fraxlift Prestige tökéletes mindenkinek, akinek érett a bőre. A részletes kezelési útmutató végigvezet a bőrkezelés minden lépésén. A BeautyRelax Fraxlift Prestige egyes funkcióinak technológiai háttere meglehetősen összetett és rendkívül kifinomult. A Beautyrelax Fraxlift Prestige készülék kialakítása is ámulatba ejt majd. Egyszerű működtetést és tökéletesen méretezett kezelőfejet kínál. A Beautyrelax Fraxlift Prestige készülék használatakor még a nehezen elérhető, szabálytalan ráncokkal rendelkező területeket is könnyedén megcélozhatod. A kezelőfej mindig teljes mértékben érintkezik a bőrrel.


A BeautyRelax Fraxlift Prestige ideális a homlok, a szem és a száj körüli ráncok, valamint az arckontúr ráncainak kezelésére

Maga a BeautyRelax Fraxlift Prestige kezelés egyszerű és intuitív. Ez az arc "pecsételésével" történik. Lehetővé teszi a teljes arc hézagmentes kezelését. A BeautyRelax Fraxlift Prestige készülékkel történő kezelés során a kezelőfejet 1-2 másodpercig a bőrön kell tartanod. Majd mozdítsd el a fejet és helyezd ismét a bőrre. Ismételd meg a folyamatot a kiválasztott terület teljes lefedésével. A készülék automatikusan aktiválódik, amikor a kezelőfej a bőrrel érintkezik. A legalacsonyabb teljesítményfokozatot használd. A teljesítményt mindig a saját érzéseid szerint állíthatod be. A bőrkezelésnek soha nem szabad kínzóan fájdalmasnak lenne. Ezután ennek megfelelően állíthatod be, hogy a kezelőfej milyen hosszan érintkezzen a bőrrel. Csak enyhe bizsergést vagy enyhe csípést szabad érezned. Az arc adott részeit egy-egy használat során nem szabad kettőnél többször kezelni.


BeautyRelax Fraxlift Prestige könnyű kezeléssel

A BeautyRelax Fraxlift Prestige készüléken nincs grafikus kijelző. A beállításokat a három gomb segítségével végezheted el. 

1. L (LEVEL) gomb a készülék teljesítményszintjének beállításához L (alacsony) M (közepes) H (magas)

2. ON/OFF gomb (bekapcsoló/kikapcsoló gomb)

3. M (MODE) gomb a különböző bőrkezelési technológiák közötti váltáshoz RF - frakcionált multipoláris rádiófrekvencia, MC - mikroáram, EMS - elektromos izomstimuláció (megjegyzés: a piros lámpa mindig automatikusan világít). 





Paraméterek

Összehasonlít

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Vibrációs masszázs Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
5 W Kész!
Funkciók
Infravörös fény Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor, USB kábelen keresztül Kész!

Tulajdonságok

Használat
Fájdalomcsillapítás, Alakformálás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beautyrelax Fraxlift Prestige Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Fraxlift Prestige. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax Fraxlift Prestige.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ