Shop roku Shop roku

Beautyrelax iLift Smart

Termékkatalógus
Beautyrelax iLift Smart
3,8 5 értékelés
Masszírozó gép - arc kezelésére, felhasználási terület ránccsökkentés, bőrfiatalítás, bőrtisztítás, elektrostimulációval, 5 program, infravörös fény, kijelző, akkumulátoros, 1 újratölthető Li-ion elem (nincs mellékelve), rózsaszín kivitel
31 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP740 Termékszám:  BR-1350
Beautyrelax iLift Smart 31 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Beautyrelax iLift Smart

Szeretnél professzionális bőrápolást saját otthonodban? A BeautyRelax iLift Smart készülékkel mindezt megteheted. Egyetlen készülék, amely 4 bőrápolási módszert tartalmaz. Az alap a mélytisztítás a fej 42 °C-ra történő felmelegítésével, amely mélyen megnyitja a pórusokat. Ennek a technikának köszönhetően az összes szennyeződés az applikátorhoz rögzített pamutszivacsba kerül. A BeautyRelax iLift Smart másik jellemzője a 6°C-ra történő hűtés, amely megnyugtatja a bőrt és összehúzza a pórusokat. Az EMS impulzuslifting a bőr rugalmasságának növelését biztosítja a vezetőképes gél és elektromos impulzusok segítségével. Ezt a módszert követően következik a hidratálás, amely során a készülék a krémet vagy szérumot a bőr mély rétegeibe juttatja, és így fejeződik be a kollagénrostok fotonfénnyel történő stimulálásának teljes folyamata.

A Beautyrelax iLift Smart masszírozó legfontosabb jellemzői

  • BeautyRelax iLift Smart az otthoni professzionális bőrápolásért
  • Egy termék 4 bőrápolási módszert tartalmaz
  • A fej 42 °C-ra történő felmelegítésével történő mélytisztítás elengedhetetlen
  • Az összes szennyeződést az applikátorhoz rögzített pamutszivacs fogja fel
  • Ezt követően a bőrt 6 °C-ra hűti, nyugtatja és összehúzza a pórusokat
  • Az EMS impulzusos lifting megnöveli a bőr rugalmasságát
  • Hidratálás, amelynek során a készülék krémet vagy szérumot juttat a bőr mély rétegeibe
  • Vörös vagy kék fotonfény egyidejűleg kapcsolható be mind a 4 kezelési módszerhez
  • A vörös fény megakadályozza a nem kívánt pigmentek kialakulását és serkenti a kollagéntermelést
  • A kék fény elpusztítja a káros baktériumokat, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású

Beautyrelax iLift Smart egyszerre 4 eszközt rejt magában

A BeautyRelax iLift Smart 4 készüléket egyesít egy kialakításban. Igazán hatékony technológiákat kínál bőrápolási rutinodhoz: EMS impulzus lifting, fotonfény, hőterápia és intenzív vibrációs masszázs. A Beautyrelax iLift Smart automatikusan előre beállított programokkal rendelkezik, amelyek végigvezetnek a teljes bőrápolási folyamaton. Hozd létre saját szépségszalonodat otthonodban!

A Beautyrelax iLift Smart kíméletes és biztonságos használata

A BeautyRelax iLift Smart használata magas szintű kényelmet garantál. Az applikátorfej és a bőr érintkezése közben nem érzel semmilyen kellemetlenséget vagy húzódást. A bőrápolás nem invazív - azaz az applikátor  egyetlen része sem hatol be a bőr felületébe.

A Beautyrelax iLift Smart mélyen tisztítja a bőrt

A Beautyrelax iLift Smart fejének hőmérséklete körülbelül 42°C-ra emelkedik, amely jelentősen hozzájárul a bőr pórusainak megnyitásához a tisztítás előtt. A Beautyrelax iLift Smart nagyfrekvenciás vibrációs masszázst használ az intenzív bőrtisztításhoz. A bőrből származó szennyeződéseket egy pamutbetét fogja fel, amely egyszerűen csatlakozik a készülék applikátorához egy mágneses gyűrűvel. Az aktív funkciók közé tartozik a hő, a vörös vagy kék fény, illetve a rezgés is.

A Beautyrelax iLift Smart hideg hőmérséklettel nyugtatja a bőrt

A Beautyrelax iLift Smart feje 6°C-ra csökkenti a hőmérsékletet. Az aktív funkciók közé tartozik a hideg expozíció, a vörös vagy kék fény, illetve a vibráció is.

A Beautyrelax iLift Smart hidratálja a bőrt

A Beautyrelax iLift Smart egyéb különleges technológiái közé tartozik a hatékony bőrhidratálás, amely rendszeres használat során javíthatja a kozmetikai krémek vagy szérumok penetrációját, így a hatóanyagok jobban behatolnak a bőr felső rétegén keresztül a dermisz rétegbe. Az aktív funkciók közé tartoznak az EMS elektromos impulzusok, a vörös vagy kék fény, illetve a vibráció is.

Speciális kollagénrost regenerációs rendszer

A Beautyrelax iLift Smart egy speciális kollagénszál-regenerációs üzemmódot is tartalmaz. Miután a bőr kellően hidratált, a hőterápia és az EMS impulzusos emelés kombinációja a kollagén és a rugalmas rostok intenzív stimulációját nyújtja. Az aktív funkciók közé tartoznak az EMS elektromos impulzusok, a vörös vagy kék fény, illetve a vibráció is.

Bőrregenerálás fotonfényekkel

Mind a 4 kezelési módszernél a vörös vagy kék fotonfény egyidejűleg kapcsolható be. A 630 nm hullámhosszú vörös fény megakadályozza a nem kívánt pigmentek kialakulását, és serkenti a bőr rugalmassága szempontjából fontos kollagén termelődését. A Beautyrelax iLift Smart készülék fényének használatával a kozmetikai termékek jobban felszívódnak, és segít javítani a bőr alatti szövetek vérkeringését. A 480 nm hullámhosszú kék fény olyan kémiai reakciót vált ki, amely elpusztítja a pattanások mögött álló káros baktériumokat, valamint  antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású.

Beautyrelax iLift Smart felhasználóbarát kijelzővel

A BeautyRelax iLift Smart nagy és világos kijelzővel rendelkezik, így könnyen beállíthatod az összes bőrkezelési módot, amelyet a Beautyrelax iLift Smart kínál. A készülék intuitív vezérlését automatikus programok biztosítják.

Könnyen használható Beautyrelax iLift Smart

A BeautyRelax iLift Smart kezelőpanelje mindössze 3 gombból áll. MODE gomb az automatikus programok váltásához, LEVEL gomb a bőrkezelés intenzitásának beállításához és LED gomb a fényterápia aktiválásához.

Állítható intenzitás

A BeautyRelax iLift Smart figyelembe veszi a bőr érzékenységének különbségeit, amely szorosan összefügg a bőr alatti zsírszövet szintjével. Ahogy a bőr alatti zsírréteg csökken, úgy nő a bőr érzékenysége. Az arc különböző helyeken eltérő érzékenységgel rendelkezik. A BeautyRelax iLift Smart 3 intenzitási szintje lehetővé teszi az egyéni beállításokat minden felhasználó számára!

Beautyrelax iLift Smart ergonomikus formával

A BeautyRelax iLift Smart kozmetikai eszköz ergonomikusan kialakított fogantyúja nagyon kényelmessé teszi a használatot, és megkönnyíti az arc vagy a dekoltázs bármely ráncának kezelését.



Paraméterek

Összehasonlít

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Elemek mellékelve
Nem Kész!

Használat

Használat
Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Tulajdonságok

Szín
Rózsaszín Kész!
Tulajdonságok
Kijelző Kész!
Funkciók
Infravörös fény Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor, Elemes Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Kijelző Kész!
Masszírozó programok száma
4 Kész!
Használat
Alakformálás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beautyrelax iLift Smart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax iLift Smart. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax iLift Smart. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beautyrelax iLift Smart. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beautyrelax iLift Smart.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ