AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Beautyrelax IPL Premium

Termékkatalógus
Beautyrelax IPL Premium
2,8 6 értékelés
IPL szőrtelenítő - arc, szemöldök, láb, intim részek és hát szőrtelenítéséhez, női, LCD kijelző, hálózati tápellátás, adapter a csomag része, fehér és szürke kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEUEP795 Termékszám:  BR-1400
Beautyrelax IPL Premium 58 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Beautyrelax IPL Premium

Érdekelne a tartós szőrtelenítés, azonban a lézeres szőrtelenítést nem szeretnéd igénybe venni? Ebben az esetben a Beautyrelax IPL Premium IPL szőrtelenítő nagyszerű segítséget jelenthet. Az intenzíven pulzáló fény (IPL) alapelvét alkalmazza a működéshez. A professzionális szakemberek is elégedettek ezzel a módszerrel, hiszen hosszantartó végeredményeket nyújt, az alkalmazása pedig fájdalommentes. Ez a készülék egy IPL szőrtelenítő az egész testre, tehát alkalmas a hátra, az intim területekre és a lábra is. Sőt, használhatod még a szemöldök szőrtelenítésére is. A készülék élettartama 350 000 villanófény. A különleges technológiával a bőr mélyén szünteti meg a szőrszálakat, amelyek ezután kihullanak. 5 elérhető üzemmód közül választhatsz. A készülék teljesítményét a bőrtípusnak megfelelően szabályozhatod.


A Beautyrelax IPL Premium legfontosabb jellemzői

  • Az IPL szőrtelenítővel a bőr hosszú ideig sima marad
  • A szőrtelenítés a villanófény elvén működik
  • A Beautyrelax IPL Premium lámpa élettartama 350 000 villanás
  • A készülék IPL módjainak száma: 5
  • Az IPL szőrtelenítő alkalmas arcra, szemöldökre, lábra, intim részekre és hátra
  • Kompakt méretek otthoni használatra
  • A Beautyrelax IPL Premium epilátor speciális fejjel rendelkezik
  • Könnyű és kényelmes kezelés
  • Nagy teljesítményű QUARTZ lámpával
  • Lámpa 530 nm hullámhosszal

Professzionális eszközök és kompakt méretek kombinációja otthoni használatra

Add meg a bőrödnek a legjobb ápolást. A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő a bőr non-invazív kezelése. Hosszantartó hatású és hatékony szőrtelenítést biztosít. A készülék a villanófény elvén működik, így garantál tökéletes végeredményeket. A Beautyrelax IPL Premium a szépészeti központokban megtalálható professzionális készülékek illetve az otthonra tervezett modellek ötvözete.

Beautyrelax IPL Premium speciális fejjel

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő olyan speciális kezelőfejjel érkezik, amely ideális a bikinivonal területére. Többé már nem szükséges aggódnod a szőrtelenítés miatt. Élvezd a csodálatos megjelenésű bőrt minden évszakban.

Beautyrelax IPL Premium IPL szőrtelenítő

Beautyrelax IPL Premium könnyű és kényelmes kezeléssel

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő formatervezése vetekszik a kedvenc szalonodban található készülékkel. A szépészeti szalonokban található modellek kialakítása különbözik, hiszen a modell feje egy villanófényes lámpához csatlakozik. Azonban a Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő készülék Téged is lenyűgöz ergonomikus formatervezésével, amellyel igazán kényelmes a használata. Neked is könnyedén menni fog. A Beautyrelax IPL Premium egyik vitathatatlan előnye a nagy kezelőfelülete, a szuper teljesítménye és a termék hosszú élettartama. Emellett szabályozhatod a villanófény intenzitását a test különböző részein.

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő használata kíméletes

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő készülék használata egyszerű és mindenekfelett biztonságos. Gyengéden, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a gyönyörűen sima és puha bőr eléréséhez. A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő non-invazív módszert alkalmaz a páratlan végeredményekért. Ennek a módszernek hála a szőrtelenítés egyáltalán nem kellemetlen érzés. Azonban fontos néhány szabály betartása. A készülék használata közben mindig viseld a készletben található védőszemüveget.

A bőrápolás fájdalommentes módszere

A hagyományos szőrtelenítő készülékek kora már lejárt. A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő megvásárlásával biztosan nem nyúlsz mellé! Az IPL technológiának megannyi előnye van, például, hogy fájdalommentesen és hatékonyan távolítja el a kellemetlen szőrszálakat.

Beautyrelax IPL Premium IPL szőrtelenítő

Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő nagy teljesítményű QUARTZ lámpával

A megfelelő szőrtelenítő készülék kiválasztása nem könnyű feladat. Számtalan készülék fellelhető a piacon, ahol a vásárlók fájdalmas használatról, rossz minőségről vagy a villanófény rövid élettartamáról számolnak be. A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő prémium QUARTZ lámpával büszkélkedhet, nagy teljesítmény, következetes hullámhossz és a leírásban is szereplő tényleges számú villanófény jellemzi a lámpa egész élettartama alatt.

530 nm hullámhosszú lámpa

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő készüléken beállíthatod a villanófény hullámhosszát. Az első lépés a megfelelő fényenergia hullámhossz kiválasztása a kívánt szőrtelenítő hatás eléréséhez. A nagy teljesítményű QUARTZ lámpa 530 nm-es precízen beállított hullámhosszon generálja a villanófényt. Ennek a hullámhossznak hála biztosítja, hogy minden egyes villanófény elérje az összes szőrszálat a gyökereknél. A hullámhossz értéke egyáltalán nem változik a lámpa egész élettartama alatt.

Tapasztald meg a szőrtelenítést a saját otthonodban a Beautyrelax IPL Premium-mal

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő fő előnye, hogy használhatod az otthonod kényelmében. Nincs is jobb annál, mint önmagunkat kényeztetni. A Beautyrelax IPL Premium IPL szőrtelenítő 350 000 kiváló minőségű villanófényt nyújt. Ha kiszámoljuk, ez több tíz látogatást jelentene egy szépészeti szalonban. Ezáltal nemcsak időt, hanem pénzt is takaríthatsz meg a segítségével.

Beautyrelax IPL Premium IPL szőrtelenítő

Tartós szőrtelenítő hatás

Más szőrtelenítési módszerekhez hasonlítva a Beautyrelax IPL Premium a legjobb választás a bőrödnek. A borotva hatásának tartóssága például 2-3 nap, a szőrtelenítő krém esetében 1-2 hét, az epilálás pedig 3-4 hét. Gyantázást követően 3-4 hét a hatás. Azonban a Beautyrelax IPL Premium készülék használatával valóban tartós hatást érhetsz el.

Az intenzitás könnyű beállítása az érzékeny területek kényelmes kezeléséhez

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő teljesítménye könnyedén változtatható, ennek hála még az érzékenyebb területeket is kezelheted a segítségével. Tehát a készülék alkalmas minden bőrtípusra a zsíros bőrtől a száraz bőrön át egészen az érzékeny bőrig. Mindenki megkapja a pénze értékét! A készülék elegendő teljesítménnyel bír a sűrűbben növekvő szőrszálak esetében is. Az ötödik, azaz a legmagasabb villanófény elérheti az akár 15J értéket is.

Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő optimalizált méretekkel

A Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő Téged is lenyűgöz a készülék fejének univerzális méretével, ennek tudható be, hogy nem szükséges azon gondolkoznod, melyik fejet használd éppen. A kezelőfej precízen optimalizált méretével minden testrész kezelhető, mint például a felső ajak feletti rész, a karok, hát, hónalj, lábak vagy a bikinivonal érzékeny területe.

Beautyrelax IPL Premium IPL szőrtelenítő

Hatékony Beautyrelax IPL Premium szőrtelenítő intenzív pulzáló fénnyel

A fenti képen látható a Beautyrelax IPL Premium készülék használatának eredménye. Az intenzív villanófény eredményesen hatol be a szőrtüszőbe. Azonban az eltérő bőrszín és a szőrszín esetében más lehet a villanófény hatása. A villanófény egészen a szőrtüszőig hatol, ezt követően a szőrszálak pedig természetes módon kihullanak.

Beautyrelax IPL Premium IPL szőrtelenítő

Előtte/utána kép a Beautyrelax IPL Premium megfelelő gyakoriságú használatával csupán 8 hét alatt elért eredményről


Paraméterek

Összehasonlít

Típus

Terület
Arc, Szemöldök, Láb, Intim részek, Hát Kész!

Terület

Terület
Arc, Szemöldök, Láb, Intim részek, Hát Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
LCD kijelző Kész!
Csomag tartalma
Adapter Kész!

Tulajdonságok

Villanások száma
350 000 Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beautyrelax IPL Premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax IPL Premium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax IPL Premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beautyrelax IPL Premium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beautyrelax IPL Premium.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ