Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeautyRelax Airflow Ultimate

Termékkatalógus
BeautyRelax Airflow Ultimate
4,9 24 értékelés
Masszírozó gép - comb, lábak és vádli kezelésére, felhasználási terület lábadozás, fájdalom csökkentés, relaxáció, fájdalomcsillapítás, forró terápia és limfatikus masszázs, 3 program, időzítő, melegítés, hálózati tápellátás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP758 Termékszám:  8594166119758
BeautyRelax Airflow Ultimate 70 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BeautyRelax Airflow Ultimate

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate Sleeves azonnali megkönnyebbülést biztosít

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate kompressziós masszírozógép azonnali megkönnyebbülést biztosít. Ha fáradt végtagoktól szenvedsz, a BeautyRelax Lymfopress Ultimate egy kihagyhatatlan eszköz otthonra! A lábszárra rögzíthető szárak hatékonyan csökkentik a duzzanatot és segítenek a tejsav kiürítésében megerőltető sporttevékenység után. Ugyanakkor támogatják a nyirokrendszer működését. Sőt, hatékonyabban vezetik el a mérgezőanyagokat. A szárakat a praktikus tépőzárral rendkívül könnyen beállíthatod a megfelelő méretre. A szárak kiváló minőségű, erősen összevarrott anyagból készültek, ezáltal rendkívül hosszú élettartamot tudhatnak magukénak. A készülék összesen három kompressziós szintet és három különféle melegítést kínál. Minden kényelmesen beállítható a praktikus, kijelzővel rendelkező vezérlővel.


A BeautyRelax Lymfopress Ultimate kompressziós masszírozógép legfontosabb előnyei

  • A BeautyRelax Lymfopress Ultimate csökkenti a végtagok fáradtságát és az izomfeszülést
  • Támogatja a nyirokrendszer működését
  • Hatékony a lábfejen, a vádlin, a combon
  • Ideális segítség az aktív sportolók számára
  • Segít lebontani a tejsavat a megerőltető fizikai aktivitás után
  • A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a szárak könnyen alkalmazkodnak a végtagokhoz
  • A combok kerülete 76 cm (86 cm pánttal), a vádli kerülete 56 cm (66 cm pánttal), a lábak kerülete 56 cm (66 cm pánttal), a lábfej kerülete 36cm méretűre állítható be
  • A BeautyRelax szárak 10 cm-es comb- és vádlibővítővel érkeznek
  • Kiváló minőségű és tartós anyagból készült termék
  • A minőségi varrás hosszú élettartamot biztosít
  • Három légkamra az intenzív, de gyengéd kompressziós masszázshoz
  • Kompressziós masszázs három erősségszintben
  • Három automatikus masszázsprogram
  • Melegítés funkció a térdfelületen (alacsony 35°C, közepes 45°C, magas 55°C)
  • Praktikus távirányító kijelzővel a funkciók beállításához
  • Időzítő automatikus kikapcsolása 20 perc működés után
.BeautyRelax Lymfopress Ultimate masszírozógép

Az izomfájdalom hatékony enyhítésére tervezték

Lábfájdalomtól szenvedsz? A BeautyRelax Lymfopress Ultimate Compression Sleeves kényezteti végtagjaidat és enyhíti a fájdalmat. A szárak három légkamrára vannak osztva, amelyek folyamatosan pumpálják a levegőt. Ez azonnali izomlazítást biztosít végtagjaidnak. Minden kényelmesen beállítható a praktikus távirányítóval.


A BeautyRelax Lymfopress Ultimate felmelegíti a térd területét is

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate hatékonyan felmelegíti és enyhíti a térd körüli fájdalmat. A hő jótékony hatással lehet a gyulladás ellen, és javítja a vérkeringést is. Segít a sérülésből vagy hosszú krónikus fájdalomból való felépülésben. A BeautyRelax Lymfopress Ultimate a fent említett térd területére melegítőfunkcióval látták el, ahol a hőmérsékletet 35°C és 55°C között lehet beállítani. Természetesen a hőt ki is lehet kényelmesen kapcsolni.


A kompresszió intenzitásának beállítása

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate készüléken a levegővel működő kompresszió intenzitását 3 fokozatban - alacsony, közepes, magas - állíthatod be. Így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Szükség esetén a légkompressziós masszázs hővel is kiegészíthető.


Praktikus távirányító

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate csomagjában egy praktikus távirányítót találsz, amellyel mindent beállíthat, amire szükséged van. A vezérlése nagyon egyszerű, csak három gombra van szükséged. A POWER gomb a készülék bekapcsolására és a masszázs intenzitásának beállítására szolgál. A MODE gombbal a masszázsprogramok között lehet váltani, a HEAT gomb pedig a térd területén a melegítést aktiválja.

BeautyRelax Lymfopress Ultimate felhasználóbarát használattal

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate intelligens kialakítása könnyű és kényelmes használatot biztosít. Nincs szükség különféle eszközökre, a teljes kompressziós vezérlőrendszer a távirányítóba van beépítve. A távvezérlő a szárakhoz és a hálózati adapterhez való csatlakoztatásával kezdheted el a készülék használatát.

Áttekinthető LCD kijelző 

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate távirányítója áttekinthető LCD kijelzővel rendelkezik, amely teljesen egyértelmű kezelést biztosít minden beállítás esetében. A készülék használata során megváltoztathatja a teljesítményt és a masszázsfunkciókat.

  1. Masszázs program - Pressing
  2. Masszázs program - Kneading
  3. Masszázs program - Shiatsu
  4. Masszázs terület - végtag felső része (combok + vádli)
  5. Masszázs terület - lábfej
  6. A kompresszió intenzitása
  7. Melegítés intenzitása
BeautyRelax Lymfopress Ultimate masszírozógép

Négy darab bővítő pánt a BeautyRelax Lymfopress Ultimate méretének könnyű beállítása érdekében

A BeautyRelax Lymfopress Ultimate lábmelegítő alkalmazkodik a lábadhoz, így maximálisan hatékony. Fontos, hogy a szárak ne legyenek szűkek, ugyanakkor ne is legyenek túl bők. Ezért praktikus tépőzárral érkeznek, amely megkönnyíti a felhúzást. A BeautyRelax Lymfopress Ultimate csomagjában négy darab bővítő pántot találsz, amelyeknek köszönhetően szükség esetén könnyedén megnövelheted a szárak körméretét. A bővítő pántokat a comb és a vádli számára tervezték. A lábfej felülete átlagos méret, bizonyára te is boldogulsz majd vele.


A BeautyRelax Lymfopress Ultimate általános használata

Nem számít, hogy profi sportoló vagy, vagy csak szabadidődben sportolsz, a BeautyRelax Lymfopress Ultimate valóban mindenki számára alkalmas. Még az irodában dolgozó embereknek is gyakran vannak problémáik a lábukkal. Még az sem számít, hogy a végtagok nyirokrendszerének jelentős fellendítésére kell-e összpontosítania, vagy csak egy kellemes masszázst szeretnél élvezni, miközben tévézel, vagy kedvenc sorozatodat nézed. A BeautyRelax Lymfopress Ultimate valóban alkalmas mindenki számára.

Mikor nem ajánlott a lábmelegítőt viselni? Tippek a BeautyRelax Lymfopress Ultimate használatához

Vannak bizonyos helyzetek, amikor nem ajánlott a készülék használata. Ezek a következő esetek: pacemaker használata, fém implantátumok az alsó végtagokban, visszerek (visszerek), rák, epilepszia, cukorbetegség, vírusos betegségek, magas lázas állapotban, súlyos vese- vagy májbetegségben szenvedőknél, keringési zavarokkal élő pácienseknél, különösen az alsó végtagokban, magas koleszterinszint, krónikus bőrbetegség, fáradtságszindróma, szívbetegség, magas vérnyomás, fém implantátumok a szervezetben (kivéve, ha, a lábak nyomása fájdalmat okozna a fém implantátum területén), érrendszeri rendellenességek vagy érelmeszesedés, ödéma és nagyméretű ödéma, csontritkulás, terhesség, alvadásgátló gyógyszert szedő személyek, transzplantációval járó műtéten átesett betegek, az állandó felügyeletet igénylő személyek csak orvossal történő konzultáció utánahasználhatják a készüléket. Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy a készülék alkalmas-e számodra egészségi állapotodra való tekintettel, javasoljuk, hogy konzultálj a háziorvosoddal a használattal kapcsolatban.


1. Többkamrás kompressziós rendszer 
Az egyes, levegőt kamrák rendkívül erősen vannak összevarrva. Nem áll fenn a veszélye annak, hogy szétpukkadnak vagy a varrás elengedi, még a legmagasabb masszázsintenzitás beállítás gyakori használata esetén sem. 
2. Könnyű, tépőzárral történő rögzítés 
A lábmelegítő a tépőzárral történő rögzítésnek köszönhetően könnyen a lábra igazítható. A tépőzár elég erősen tart ahhoz, hogy 
aszárak nem esnek szét használat közben. Ugyanakkor, nagyon könnyen szét lehet húzni a tépőzárat kézzel a masszázs végét követően. 
3. Mindössze két darab levegős tömlő
A teljes levegőelosztó rendszer elegánsan, mindössze két levegős tömlővel van kialakítva. 
Így használat közben nem lesz kábelrengeteg a lábad alatt. 
4. Könnyű, kábellel való csatlakozás 
A készülék használat előtti telepítéséhez mindössze annyi a dolgod, hogy csatlakoztasd a szárakat a vezérlőhöz. Ezután kösd össze az illesztőprogramot a hálózati adapterrel. És már kész is vagy! A készülék használatra kész.  
5. Nem lehet rosszul bekötni 
A csatlakozók kialakítása olyan, hogy a kábelek összekötését nem lehet helytelenül elvégezni. 
6. Minőségi anyag és precíz varrás 
Az egyes kamrákból történő légszivattyúzás elve fokozott követelményeket támaszt a felhasznált anyagokkal szemben.
Az aktív légtömörítés viszonylag magas nyomásértékeket eredményez. A megfelelő 
anyag és a varrástechnológia garantálja a szárak hosszú élettartamát és biztosítja a rendkívül hatékony használatot még akkor is, ha  
a készüléket nagyon gyakran működteted.


A BeautyRelax Lymfopress Ultimate tartalma:

  • Lymfopress Ultimate légkompressziós masszírozógép távirányítóval
  • Négy darab pánt a bővítéshez (két darab a combhoz, két darab a vádlihoz)
  • Praktikus hordtáska
  • 220V-os hálózati adapter
  • Használati utasítás


Paraméterek

Típus
Masszázs gép Kész!
Használat
Comb, Lábak, Vádli Kész!
Használat
Masszázs, Lábadozás, Relaxáció, Fájdalomcsillapítás, Fájdalomcsillapítás Kész!
Programok száma
3 Kész!

Típus

Típus
Masszázs gép Kész!

Használat

Használat
Comb, Lábak, Vádli Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Lábadozás, Relaxáció, Fájdalomcsillapítás, Fájdalomcsillapítás Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Időzítő, Fűtés Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Elektromos hálózat Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Időzítős kapcsoló, Távirányító, Intenzitás beállítása Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Airflow Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Masážní přístroj Airflow Ultimate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax - Masážny prístroj Airflow Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Massagegerät Airflow Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Massagegerät Airflow Ultimate.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ