Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

BeautyRelax Peel & lift Premium fekete, ultrahangos spatula

Termékkatalógus
BeautyRelax Peel & lift Premium fekete, ultrahangos spatula
4,1 4 értékelés
Ultrahangos bőrtisztító lehetővé teszi a bőr tisztítását ultrahanggal, galvánárammal, kék fénnyel, vezeték nélküli felhasználással
Siguro LM-L750W Pure Beauty 7 730 Ft
Be nem vált ajándék kicserélése utalványra 2023.1.31-ig Most ingyen Visszaküldés esetén a terméknek eredeti és sértetlen csomagolással kell rendelkeznie.
Kiterjesztett garancia + 3 év 7 600 Ft
37 990 Ft
ÁFA nélkül 29 910 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP962 Termékszám:  BR-1540
BeautyRelax Peel & lift Premium fekete, ultrahangos spatula 37 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

45 720 Ft
Szett megvásárlása

BeautyRelax Peel & lift Premium fekete, ultrahangos spatula

A luxus kivitelű kozmetikai készüléket úgy tervezték, hogy otthoni körülmények között is professzionális szinten kezelje a bőrt. A BeautyRelax Peel&lift Premium ultrahangos spatula a legigényesebb ügyfelek számára készült: 24 kHz-es bőrtisztító és lifting üzemmódban működtethető ultrahang hullámokat, galvánáramot, vibrációs mikromasszázst valamint fotonfény-terápiát kínál, rozsdamentes acél kezelőfejjel látták el a rendkívüli tartósság érdekében, továbbá vezeték nélküli töltés, víz elleni védelem, illetve kiemelkedő szintű tanúsítvány és biztonságos használat áll a rendelkezésedre. A BeautyRelax Peel & Lift Premium készülék kompakt, kicsi és könnyű, mégis mindent tartalmaz, amit egy teljes értékű kezelés kínál a kozmetikai szalonokban. A BeautyRelax Peel&lift Premium ultrahangos bőrtisztító könnyedén kézbe vehető és a használata rendkívül egyszerű.

A BeautyRelax Peel&lift Premium ultrahangos bőrtisztító spatula legfontosabb jellemzői, fekete

 • A készülék jótékony hatással van a bőrre
 • Non-invazív, fájdalommentes, kellemetlen érzések nélküli kezelés
 • A kicsi, kompakt és könnyű ultrahangos bőrtisztító könnyedén tartható a kézben és egyszerűen kezelhető
 • A BeautyRelax Peel&lift Premium eltávolítja az elhalt hámsejteket és a nem kívánt lerakódásokat
 • 24 kHz-es ultrahang hullámok bőrtisztító és lifting üzemmódban
 • A BeautyRelax kozmetikai bőrtisztító tökéletesen hámlasztja a bőrt egészen a pórusok legmélyéig
 • 465 nm hullámhosszú kék fotonfény
 • Az BeautyRelax Peel&lift Premium ultrahangos készülék hatékonyan építi be a kozmetikai termékeket, szérumokat és krémeket a bőrbe
 • A készülék használata megelőzi a mitesszerek kialakulását és a bőr pórusainak eltömődését
 • A rozsdamentes acél kezelőfej garantálja a rendkívül hosszú élettartamot
 • Lifting hatás a finom vonalak és ráncok eltüntetéséért és a bőr rugalmasságának növeléséért
 • A BeautyRelax Peel&lift Premium elősegíti a vérkeringést az arc nyirokrendszerének stimulálásával
 • Luxus hatású, fehér kivitelben
 • IPX5 víz elleni védelem
 • BeautyRelax Peel&lift vezeték nélküli töltéssel
 • Időzítővel

A BeautyRelax Peel&lift Premium készülék egyenértékű a professzionális kozmetikai gépekkel

A BeautyRelax Peel&lift Premium készülék a professzionális kozmetikusok által használt ultrahangos bőrtisztítóhoz hasonló műszaki paraméterekkel rendelkezik. Kényeztesd magad alaposan megtisztított és sima arcbőrrel bármikor, otthon és kényelmesen. A BeautyRelax Peel&lift Premium kiváló minőségű kezelést és értékes felhasználást garantál, valamint hosszú élettartammal rendelkezik.

A BeautyRelax Peel&lift Premium számos előnnyel jár

A Peel&lift Premium ultrahangos bőrtisztító számos előnyt kínál. Mélyen tisztítja a bőr pórusait. Intenzív ultrahangos masszázst kínál a bőr rugalmasságának növelése érdekében. A BeautyRelax Peel&lift Premium speciális kezelőfejjel rendelkezik - ez a forma lehetővé teszi a bőrön való könnyű mozgatást, még a ráncok és egyenetlenségek ellenére is. Elősegíti a helyi vérkeringést, különösen a szem környékén.

A BeautyRelax Peel&lift Premiummal célba veheted az esztétikai tökéletlenségeket

A BeautyRelax Peel&lift Premiummal célzottan léphetsz fel a bőr pórusainak gyakori eltömődése és a mitesszerek T-zónában, különösen az orron való megjelenése ellen. A bőr rendszeres, ultrahangos mélytisztítása jelentősen csökkenti a pattanások megjelenését! A kezelőfej nagy felülete támogatja a kozmetikai krémek és szérumok tápanyagainak alaposabb felszívódását, továbbá stimulálással segítséget nyújt a finom ráncok esetén is. A meghatározott frekvenciájú ultrahang hullámok eltávolítják az összes elhalt hámsejtet és lerakódást. Bőröd már az első BeautyRelax Peel&lift Premium készülékkel történő kezelés után is szabadon fog lélegezni!

A BeautyRelax Peel&lift Premium három hatékony, a bőrkezelésben elismert technológiát kínál

A BeautyRelax Peel & Lift Premium készülékkel olyan, mintha három készülék lenne a fiókodban. A kezelőfej ultrahang hullámokat, kék fotonfényt és galvánáramot generál. Technológiák, amelyek a szépségszalonokban a leginkább használtak közé tartoznak! Ultrahang üzemmódban, a kezelőfej felső részének nagyobb felületét használva bőröd az ultrahang hullámok által kiváltott kellemes, vibráló mikromasszázsban részesül.

A BeautyRelax Peel&lift Premium jótékony hatással van a bőrre

A BeautyRelax Peel&lift Premium ultrahang hullámokat generál a kezelőfejen keresztül. A 24 kHz-es ultrahang frekvenciát úgy optimalizálták, hogy a kívánt hatást a bőr sérülése nélkül érje el. Minden szennyeződés, sminkmaradvány és elhalt hámsejt a BeautyRelax Peel&lift Premium kezelőfej hegyére kerül. Az ultrahang a legkisebb ráncokba is behatol, és tökéletesen alkalmazkodik az arcformájához. A kezelőfej másik oldala az ultrahangot galvánárammal kombinálja, ezt használhatod annak érdekében, hogy a kozmetikai termékek nagyobb hatékonysággal épüljenek be a bőrbe.

A BeautyRelax Peel&lift Premium kétféle galvánáram üzemmódot kínál

A tiszta és ragyogó bőr felé vezető úton a még jobb eredmények érdekében a BeautyRelax Peel & Lift Premium galvánáram funkcióval is rendelkezik. A kezelőfej pozitív töltésű galvánáramot generál. A negatív töltésű szennyeződés-részecskéket mágnesként vonzza a kezelőfej. Az ultrahang hullámok a pozitív töltéssel kombinálva rendkívül hatékony megoldást jelentenek a rutinszerű bőrápolásban. A rendszeres műszeres tisztítás jelentősen hozzájárul a bőr öregedési folyamatának a lassításához.

Negatív ionizálás - elősegíti a bőr mélytáplálását

A negatív töltés segít a kozmetikai szérumok hatóanyagainak bőrbe való behatolásában. Ez az eljárás megakadályozza, hogy az értékes krémek a felső rétegen a bőrre gyakorolt jótékony hatás nélkül kiszáradjanak. Készülj fel a kozmetikumok abszolút turbó hatására a BeautyRelax Peel&lift Premium segítségével.

A pozitív ionizálás vonzza a szennyeződéseket

A szennyeződés negatív töltéssel van feltöltve, a felhordófej pedig pozitív ionokat hoz létre, amelyek mágnesként vonzzák és a felszínre hozzák a szennyeződéseket, ahonnan aztán könnyedén eltávolíthatod őket. A szennyeződés nemcsak a bőr felszínén, hanem a pórusok mélyén is megreked. Az ultrahang ennek köszönhetően létfontosságú szerepet játszik a bőrtisztításban.

A BeautyRelax Peel&lift Prémium kezelőfej két felhasználási móddal

A BeautyRelax Peel&lift Premium kezelőfeje speciális görbülettel rendelkezik. A bőrkezelésre kétféle módot kínál - a kezelőfej felső részét nagyobb felülettel látták el. Használd ezt a felületet az intenzív bőrtisztításhoz. A nagyobb kezelőfelület rendkívül hatékonyan juttatja a kozmetikai termékeket mélyebbre a bőrbe. A finom hajszálvékony ráncokat intenzív, ultrahangos mikromasszázzsal veheted célba.

A BeautyRelax Peel&lift Premium automatikus programokat kínál bonyolult funkcióbeállítások nélkül

A BeautyRelax Peel&lift Premium készülék három teljesen automatikus üzemmódra van beprogramozva. Nincs bonyolult, hosszadalmas állítgatás. Az összes automatikus program kiváló kezelést biztosít a bőrödnek: intenzív mélytisztítás, kozmetikai termékek bőrbe történő beépítése vagy a finom ráncok intenzív, ultrahangos mikromasszázsa!

CLEAN - pozitív ionizálással kiegészített ultrahang hullámok

A BeautyRelax Peel&lift Premium készülékkel könnyedén eltávolíthatod az elhalt hámsejteket és a lerakódásokat. A kezeléshez a kezelőfej keskeny felső felületét használd. A program ideális a bőr mélytisztítására.

ULTRA - folyamatos és szakaszos ultrahang hullámok

Az ULTRA program ideális a bőr tisztítására vagy a finoman ráncos környék intenzív stimulálására a lifting hatás elérése érdekében.

NUTRITION - ultrahang hullámok negatív ionizálással kiegészítve

A kezelőfej felső oldalának nagyobb felületét használd a bőr kezelésére. A BeautyRelax Peel&lift Premium készülék ideális kozmetikai termékek bőrbe történő beépítésére. Használhatod kedvenc kozmetikai termékeddel együtt.

A BeautyRelax Peel&lift Premium jótékony hatással van a bőrre

 • Elhalt hámsejtek és nem kívánt maradványok eltávolítása
 • Tökéletes bőrhámlasztás a bőr pórusainak mélységéig
 • Funkcionálisan előzi meg a mitesszerek kialakulását és a bőr pórusainak eltömődését
 • A kozmetikai termékeket, krémeket és szérumokat hatékony beépíti a bőrbe
 • Lifting hatás a finom és mimikai ráncok megszüntetésére és a bőr rugalmasságának növelésére
 • Non-invazív, fájdalommentes kezelés kellemetlenségek nélkül
 • Nyirokrendszer stimulálása az arc keringésének a támogatása érdekében

BeautyRelax Peel&lift Premium vezeték nélküli töltéssel

Immáron vége annak, hogy a készüléken keresgeted, hol van az akkumulátor töltőkábel csatlakozója. Csak helyezd a BeautyRelax Peel&lift Premium készüléket az újratölthető állványra. A töltés automatikusan elindul. A készülék IPX5 szabvány szerinti, víz elleni védelmet biztosító műszaki megoldással rendelkezik.Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Spatula Kész!
Használat
Bőrtisztítás Kész!
Típus
Ultrahangos Kész!
Áramforrás
Elemes Kész!
Magasság
175 mm Kész!

Típus

Típus
Spatula Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás Kész!

Típus

Típus
Ultrahangos Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!

Méretek

Magasság
175 mm Kész!
Szélesség
52 mm Kész!
Mélység
20 mm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!
Több paraméter

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Peel & lift Premium fekete, ultrahangos spatula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Peel&lift Premium černá, ultrazvuková špachtle . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Peel&lift Premium čierna, ultrazvuková špachtľa. For shipping to other EU countries visit this page BeautyRelax Peel & Lift Premium Black, Ultrasonic Spatula. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peel&lift Premium schwarz, Ultraschallspatel.
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ