30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeautyRelax Peelmax

Termékkatalógus
BeautyRelax Peelmax
3,6 10 értékelés
Vákuumos bőrtisztító - felhasználási terület bőrfiatalítás, ránccsökkentés, kijelző, LED töltésjelző, intenzitás beállítás, 5 üzemmód, ház anyaga műanyag, 4 tartozék, töltőkábel, útmutató a csomag része, akkumulátoros tápellátás, mérete 170 × 48 × 48 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 150 g
24 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SANCS265 Termékszám:  BR-1080D
BeautyRelax Peelmax 24 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax Peelmax

A BeautyRelax Peelmax tisztító készlet professzionális módon, otthonról, kényelmesen kezeli bőröd. A gyémánt mikrodermabrázió a nagyon finom mechanikus hámlasztás elvén működik, különböző durvaságú gyémánt szemcsékkel borított applikációs hegyek segítségével, amelyek a bőr felső rétegét lecsiszolják, tisztítják és revitalizálják a bőrt. A második lépésben az elhalt hámsejtek maradványait vákuumos szívással távolítják el. A készülék javítja a bőr vérkeringését, serkenti a kollagéntermelést és elősegíti a rugalmas rostok működését. Az eredmény simább, frissebb bőr és jobb tónus.

A BeautyRelax Peelmax tisztító készlet legfőbb jellemzői 

  • Tisztító készlet professzionális bőrápoláshoz
  • Gyémánt mikrodermabráziós módszer
  • Az első lépésben a bőr felső rétegét lecsiszolja
  • A második lépésben az elhalt hámsejtek eltávolításra kerülnek
  • A kollagéntermelést és a rugalmas rostokat stimulálja
  • A felszíni pigmentfoltok és pórusok, valamint a hipertrófiás hegek jelentősen enyhülnek
  • A készülék pozitívan befolyásolja a finom ráncokat és a striákat
  • Lassítja a bőr öregedését
  • BeautyRelax Peelmax a szép és sima bőrért
  • Nem invazív és teljesen fájdalommentes alkalmazás
  • Készülék 5 fokozatú vákuumszívás intenzitással
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • 4 applikátort tartalmaz
  • Szín: fehér

BeautyRelax Peelmax mint gyengéd erő a bőr számára

A BeautyRelax Peelmax tökéletes eszköz a mindennapi bőrápoláshoz. A cserélhető applikátoroknak köszönhetően univerzálisan használható. Bőröd tiszta és tökéletesen sima lesz, mintha kedvenc szépségszalonodból érkeztél volna! Rendkívül nagy teljesítményt és maximális kíméletességet nyújt bőröd számára!

Bármelyik probléma fennáll esetedben? 

Bőröd fáradt benyomást kelt? A bőr pórusai durvábbak a szokásosnál? Nem egységes színű bőröd? Előfordulnak pigmentfoltok? A bőr nem elég rugalmas? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolsz, próbáld ki a BeautyRelax Peelmaxot.

A BeautyRelax Peelmax rendszeres használata esetén fokozatosan csökkentheted a smink használatát

Gyönyörű és egészséges bőrre vágysz? A tökéletesen sima, szennyeződések nélküli bőr nem érhető el a hagyományos kozmetikai termékekkel. Még ha bőröd tökéletesen tisztának is tűnik, a mikroszkóp alatti nagyítás megmutatja az apró szennyeződés-részecskéket és a bőrmaradványok megjelenését. A BeautyRelax Peelmax rendszeres használatával fokozatosan csökkentheted a smink használatát.

Nem invazív és teljesen fájdalommentes alkalmazás

A BeautyRelax Peelmax szépségápoló gép a modern szépségszalonok technológiáját használja. A bőrápolás két fázisból áll, amelyek teljesen fájdalommentesek. A BeautyRelax Peelmax hegye lecsiszolja a bőr felső rétegét. Az elhalt bőrmaradványokat gyengéden, de teljesen hatékonyan távolítja el. Ezután minden szennyeződést vákuumos szívással távolít el. A BeautyRelax Peelmax rendszeres használatával professzionális bőrápolást érhetsz el otthon.

A nők 93%-a tapasztalja, hogy a BeautyRelax Peelmax rendszeres használatával a bőr tapintásra simábbá válik

A BeautyRelax Peelmax gyémántcsiszoló készülék felhasználói tisztában vannak a készülék hatásaival. Többszöri használattal teljesen nagyszerű eredményeket érnek el. A nők 93%-a például úgy érzi, hogy bőre simább és egyenetlenségektől mentes első érintésre. A nők 93%-a érezte úgy, hogy a bőre feszesebb, és a bőr helyi duzzanata fokozatosan csökkent, 89%-a pedig úgy érezte, hogy a bőr rugalmassága jelentősen megnőtt. A nők 91%-a érzi úgy, hogy a bőre fiatalosnak és frissnek tűnik.

Alapos mélycsiszolás két kezelési fázisban a BeautyRelax Peelmax segítségével

A BeautyRelax Peelmax kozmetikai készülék 2 kezelési fázist alkalmaz. A dörzsölő koronával ellátott applikációs fej tökéletesen lecsiszolja a bőr felső rétegét. Az elhalt bőrsejteket, sminkmaradványokat, korrodált bőrrészeket mechanikusan és hatékonyan eltávolítja el. A 2. fázisban a nem kívánt szennyeződéseket intenzív vákuumtechnológia segítségével szívja fel. A vákuum működése lehetővé teszi az applikátor gyengéd szívását, amely hatékonyabb csiszolást tesz lehetővé.

A BeautyRelax Peelmax csiszoló koronája csúcsminőségű

A BeautyRelax Peelmax kiváló minőségű csiszolókoronával büszkélkedhet a tökéletes minőség biztosítása érdekében. Számos hasonló eszköz a piacon nagyon alacsony minőségű csiszoló korona megmunkálást kínál, amelyek alacsony vákuumszívási teljesítményt érnek el. A csiszolókorona nagyfokú durvasága és a nagy vákuumteljesítmény elengedhetetlen a tökéletes bőrtisztító hatáshoz. Enélkül nem beszélhetünk igazi gyémánt mikrodermabráziós technológiáról, és semmiképpen sem érhető el a bőr mélytisztítása. A BeautyRelax Peelmax ugyanazt a kiváló minőségű csiszolókoronát és vákuumértékeket használja, mint a szépségszalonokban használt professzionális készülékek. 

A BeautyRelax Peelmax csomagban 4 cserélhető applikátor található

A BeautyRelax Peelmax csomagja 4 cserélhető applikátort tartalmaz, amelyek professzionális szintű, átfogó bőrápolást biztosítanak számodra.

(1) Csiszoló korona durva felülettel

(2) Intenzív pórustisztítás a szennyeződések és mitesszerek eltávolítására

(3) Vákuumos arcemelés

(4) A ráncok enyhítése és az egyenetlenségek kisimítása

Optimális vákuumbeállítás az egyes felhasználók igényei szerint

A BeautyRelax Peelmax szívásintenzitás funkcióval rendelkezik. Mindannyiunk bőrérzékenysége eltérő. Ezenkívül vannak olyan területek, ahol a bőr vastagabb, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon vékony. A vákuumszívás erősségének beállítási lehetőségének köszönhetően nemcsak az egész arcot, hanem a dekoltázst vagy a végtagok kiválasztott részeit is nagyon kíméletesen kezelheted.

A BeautyRelax Peelmax kozmetikai eszközzel a bőrápolás mindössze néhány percet vesz igénybe

A gyémántcsiszolásos bőrápolás nem invazív, fájdalommentes és időtakarékos módszer. A jelenlegi időszak nagyon kedvezőtlen a bőrünk számára, mivel számos tényező befolyásolja azt.  Szabálytalan alvási szokások, kiegyensúlyozatlan étrend, fokozott stressz, fogyókúra vagy rossz levegőminőség. Számos bőrhiba, amellyel hosszú ideje küzdesz, ugyanazon segítségért kiált. És ez a rendszeres bőrápolási rutin! A BeautyRelax Peelmax nagy teljesítményt ér el, rendkívül megfizethető áron. A BeautyRelax Peelmax készülékkel igazán hatékony kezelésben részesülhet bőröd, akárcsak kedvenc szépségszalonodban.

A BeautyRelax Peelmax több cserélhető applikátort kombinál

A BeautyRelax Peelmax több cserélhető applikátorral rendelkezik és a vákuumszívás intenzitását is beállíthatod. Kellemes mechanikus bőrmasszázst élvezhetsz általa. Hosszútávú használata megelőzésként szolgál a kellemetlen mitesszerek kialakulása ellen. A BeautyRelax Peelmax durva koronája biztosítja a bőr mély hámlasztását. Pórusaid nem lesznek eltömődve, amely hosszútávon csökkenti a pattanásokra hajlamos bőr megjelenését. Helyileg fokozza a vérkeringést, és még a duzzanatot is csökkenti. Az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket nemcsak az arcról, hanem a dekoltázsról vagy a végtagokról is eltávolíthatod. Fontos azonban a megfelelő applikátor kiválasztása a megfelelő intenzitású szívás eléréséhez és a finom mimikai ráncok eltüntetéséhez.

BeautyRelax Peelmax kék háttérvilágítású LCD kijelzővel

A BeautyRelax Peelmax kozmetikai eszköz felhasználóbarát és háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, amely mutatja az akkumulátor állapotát és a vákuumszívás erősségét.

BeautyRelax Peelmax kozmetikai eszköz részei

(1) Applikációs fej

(2) Háttérvilágítású LCD kijelző

(3) A vákuumszívás intenzitásának csökkenése (-) és növelése (+)

(4) ON/OFF gomb

(5) USB kábel bemenet



Paraméterek

Összehasonlít
Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Típus
Vákuumos tisztító Kész!
Típus
Vákuumos Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Tulajdonságok
LED töltésjelző, Kijelző, Intenzitás beállítása Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Típus

Típus
Vákuumos tisztító Kész!

Típus

Típus
Vákuumos Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
LED töltésjelző, Kijelző, Intenzitás beállítása Kész!
Üzemmódok száma
5 Kész!

Anyag

Ház anyaga
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Útmutató, Feltét, Töltőkábel Kész!
Kiegészítők száma
4 db Kész!

Méretek

Magasság
170 mm Kész!
Szélesség
48 mm Kész!
Mélység
48 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
150 g Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődöm a Beauty Relax Peelmax készülék iránt, hogy ezzel lehet e mitsszereket vákuum szívással eltávolítani, vagy ez csak 1 készülék bőr tisztítására.

Kérdések és válaszok: BeautyRelax Peelmax
Kiegészítők: BeautyRelax Peelmax Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Peelmax. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Peelmax. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peelmax. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peelmax.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ