30 dnů na vrácení Shop roku

BeautyRelax Rflift Premium Kozmetikai ránctalanító eszköz

Termékkatalógus
BeautyRelax Rflift Premium Kozmetikai ránctalanító eszköz
5 3 értékelés
Masszírozó gép - nyak, arc és dekoltázs kezelésére, felhasználási terület ránccsökkentés, bőrfiatalítás, bőrfeszesítés, elektrostimulációval, EMS és vibrációs masszázs, 5 program, rádiófrekvencia funkció, ergonomikus kialakítás, USB kábel a csomag része, akkumulátoros, tápellátás USB kábellel, 1 újratölthető Li-ion elem, kék kivitel, mérete 18,5 × 4,5 × 5,5 cm (Ma×Sz×H)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BEAMP406 Termékszám:  8594166119406
BeautyRelax Rflift Premium Kozmetikai ránctalanító eszköz 77 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BeautyRelax Rflift Premium Kozmetikai ránctalanító eszköz

BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 kozmetikai eszköz érett és igénybe vett bőrre

A BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 készülék újdonság az esztétikai bőrkezelés területén. Különösen alkalmas érett és igénybe vett, ráncos bőrre az arc, a nyak és dekoltázs területén. Ötféle technológiát ötvöztek egy készülékben – rádiófrekvenciás, mikroáram, EMS izomstimuláció, fotonfény (kék, piros, zöld), vibráció. 

Minden bőrtípusra alkalmas

A BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 kozmetikai készülék minden bőrtípusra használható korlátozás nélkül. Ez egy csúcskategóriás kozmetikai eszköz, mellyel javíthatod bőröd állapotát.


BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 rádiófrekvenciás technológiával

A BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 készülék fejlett rádiófrekvenciás technológiát is kínál. A kezelőfejen olyan érintkező felületek találhatók, amelyek optimálisan megválasztott teljesítménnyel és frekvenciával rádiófrekvenciás energiát juttatnak a bőr alatti rétegbe. A rádiófrekvenciás energia mennyisége a kezelt testrész típusának megfelelően szabályozható. A BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 használata teljesen egyszerű és intuitív. Az arc kezelése “bélyegzéssel“ vagy gyorsabb rövid mozdulatok formájában történik.

Kezelőfej EMS izomstimulációval

A BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 készülék kezelőfejei EMS impulzusokat generálnak. Ezek olyan elektromos impulzusok, amelyek közvetlenül az izomrostok szerkezetét célozzák meg. Ugyanígy működnek a klasszikus elektromos stimulátorok is, amelyek zselével tapadó elektródákon keresztül stimulálják az izmokat a kiválasztott testrészen. A kozmetikai eszköz elektromos impulzusai a bőr felső részén keresztül közvetlenül az arcizmokhoz hatolnak. Ennek köszönhetően a bőr textúrájának, tónusának javulását és rugalmasságának növekedését érheted el.

BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 készülék MFIP programmal

Ha elektromos áramot használsz, az kellemetlenséget okozhat. Ez esetben azonban nem kell aggódnod! A kozmetikai eszközök is elektromos áramot használnak, amely egy biztonságos bőrkezelő módszer. A teljesítmény korlátozott, hogy semmilyen módon ne sérülhess meg. A mikroáram technológia ugyanazon az elven alapul, mint az EMS impulzusok.Ezek olyan elektromos áramimpulzusok, amelyeknek szigorúan meghatározott frekvenciája és teljesítménye van. A mikroáram a dermisz rétegben hat és a rugalmas rostok támogatására fejlesztették ki. Ezzel szemben az EMS impulzusok ereje és frekvenciája úgy van megválasztva, hogy mélyebbre hatoljanak az arcizmokba.

A fotonterápiában a fény energiaáramként, fotonok formájában hatol be a testbe

A fény leegyszerűsítve a különböző frekvenciájú elektromágneses sugárzás látható része. Különböző hullámhosszt érhet el 390-760 nm (nanométer) tartományban. Az emberi szem azonban képes érzékelni a 400-800 nm hullámhosszúságú fényt. A fotonterápiában a fény energiaáramként, fotonok formájában hatol be a testbe. 

Piros, kék és zöld fény

A vörös fény (hullámhossza 625 nm) támogatja a természetes kollagénképződést és növeli a kozmetikai termékek felszívódási hatékonyságát. Javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetben. Ugyanakkor megakadályozza a pigmentképződését.

A kék fény (hullámhossza 465 nm) aktiválhatja a porfirineket, amelyek kémiai reakciót indítanak el. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van. Hatékonyan küzd az akne kialakulásával. A kék fény biztonságos és hatékony kezelést biztosít.

A zöld fény (hullámhossza 525 nm) hozzájárul az epidermális pigmentfoltok eltüntetéséhez. A zöld fény hatékonyan lassítja a melanintermelést, akár 40-60%-kal. Kiegyensúlyozza a bőr színtónusát és gyulladáscsökkentő hatással bír. Minden bőrtípusra alkalmas.

BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 készülék vibrációval és VR programmal

A megfelelő nyirokrendszer nemcsak a végtagoknak, hanem az arcunknak is fontos. Ha a nyirok- és vérkeringésünk rendben van, sokkal hatékonyabban megy végbe a méreganyagok eltávolítása a vérből. A vérkeringés javulása = a nyirokrendszer stimulálása = a méreganyagok és káros anyagok jobb eltávolítása a szervezetből = szép és egészséges bőr!


A BeautyRelax Rflift Premium BR-2530 masszírozó gép legfontosabb előnyei: 

  • Otthon vagy szépségszalonban történő használatra tervezték
  • Automatikus programok – MFIP, UP, EMS, LED, VR
  • Modern technológia: rádiófrekvencia, mikroáram, EMS izomstimuláció, fotonfény (kék, piros, zöld), vibráció
  • Közvetlenül a kollagén és az elasztikus rostok átalakítását célozza meg
  • Az összes bőrtípusra alkalmas, korlátozás nélkül
  • Nem invazív kezelés (az kezelőfej egyetlen része sem hatol át a bőrön). 
  • Ismételhető kezelés otthon, kényelmesen
  • Maga a kezelés csak néhány percet vesz igénybe
  • Igazán hatékony megoldás érett és fáradt bőrre
  • Non-invazív lifting ugyanolyan szinten, mint egy szépségstúdióban
  • Tanúsítvánnyal rendelkező készülék
  • Teljesen biztonságos a használata, ha betartod a biztonsági előírásokat
  • Az alkalmazás semmilyen módon nem terheli a szervezetet
  • Arcra, nyakra és dekoltázsra tervezték

Paraméterek

Összehasonlít

Típus

Típus
Masszázs gép Kész!

Használat

Használat
Nyak, Arc, Dekoltázs Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
USB kábel Kész!

Méret & súly

Magasság
18,5 cm Kész!
Szélesség
4,5 cm Kész!
Hosszúság/mélység
5,5 cm Kész!

Típus

Rendeltetés
Otthonra Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor, Elemes, USB kábelen keresztül Kész!

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Rflift Premium Kozmetikai ránctalanító eszköz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Kosmetický přístroj na vrásky Rflift Premium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Kozmetický prístroj na vrásky Rflift Premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Rflift Premium Gerät zur Faltenreduzierung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Rflift Premium Gerät zur Faltenreduzierung.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ