Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

BeautyRelax Vacuform

Termékkatalógus
BeautyRelax Vacuform
Masszírozó gép - helyi nyirokmasszázs, 3 tartozékfej, 5 szívóintenzitás, tápellátás USB kábellel
Kód:  BEAMA660 Termékszám:  BR-1230

BeautyRelax Vacuform

Ints búcsút a cellulitisznek

A BeautyRelax Vacuform egy forradalmian új masszázs eszköz az intenzív vákuumos testmasszázshoz, amely egyszer és mindenkorra megszabadít a cellulitisz tüneteitől. A Vacuform 3 eltávolítható applikátort tartalmaz, és a problémás területek hatékony kezeléséhez 5 szívóerő-szint beállítását teszi lehetővé. Használata után a bőr puhább tapintású, rugalmasabb és erősebb lesz.


A BeautyRelax Vacuform masszázs eszköz legfontosabb jellemzői

  • Masszázskészülék nyirokmasszázshoz
  • Vákuum használatával enyhíti a cellulitisz tüneteit
  • Pozitívan befolyásolja a bőr egészségét és megjelenését
  • A készülék használata fájdalommentes és nem invazív
  • 5 Intenzív szívóerő és 3 cserélhető fej
  • Fotonterápia 3 lámpával
  • Töltés USB kábellel
  • Jól olvasható LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • Egyszerű működés

Helyi nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs a leghatékonyabb fegyver a cellulitisz elleni küzdelemben. Az izmok ritmikus masszírozásának köszönhetően a testben megfelelő nyirokkeringés keletkezik, ami hozzájárul a vérben található méreganyagok hatékony eltávolításához. A Vacuform masszázsterápia mindennapos használatával megszabadulhatsz a nemkívánatos duzzanatok és a csúnya narancsbőr problémás területeitől.

Ez a kezelés alkalmas a combok belső és külső részének, a karok, a fenék, a has, a mellkas és a mellek területére.


3 fázisú kezelés

A vákuummasszázs 3 lépésből áll. Először is, a test egyes részeinek bőr alatti szövetét magába szívja a vákuum, amit kézi masszázs követ, végül pedig fokozatosan felszabadul a vákuum alatti nyomás. A készülék mozgása közben a bőrt mechanikusan stimulálja a fej széle, amely intenzív kompressziós nyirokmasszázst biztosít a kiválasztott testrész területére.


Hatékony emlőfeszesítés

A BeautyRelax Vacuform hatékony eszköz a mellek formálására és feszesítésére is. Mivel mindegyik terület különböző applikátor méretet és szívóerőt igényel, 5 vákuum intenzitás áll rendelkezésedre. A nagyobb teljesítmény ideális a mély, intenzív masszázshoz míg a kisebb testrészek megnövekedett érzékenységük miatt simább szívóerővel kezelendők.




A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax Vacuform Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANTADRIA BeautyRelax Vacuform. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeautyRelax Vacuform. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Vacuform. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Vacuform.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ