Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beépíthető hangszórók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(11)
2.0
(9)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(1)
AUX
(4)
Digitális optikai
(1)
HDMI
(1)
LAN (RJ-45)
(3)
RCA - Cinch
(6)
Hangszóró terminálok
(11)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(5)
Wi-Fi
(7)
Multiroom
(4)
AirPlay
(3)
Chromecast
(3)
Szín
Fehér
(10)
Fekete
(7)
Ezüst
(4)
Szürke
(1)
Sárga
(2)
Szűrés

A beépíthető hangszórók nem lesznek útban sehol sem, és nem fogsz észrevenni semmilyen hangminőség romlást a zenehallgatás, vagy a mozizás során. Nagy előnyük, hogy rengeteg elhelyezési lehetőséget kínálnak. Kisebb terekben éppúgy megtalálják a helyüket, mint a nagyobb helyiségekben. Hová szereljük be a beépíthető hangszórók különféle típusait? Vezeték nélkül is működnek? Olvass tovább, hogy többet megtudhass a beépíthető hangszórók tulajdonságairól.

Tovább

A beépíthető hangszórók kiválasztása típus szerint

Kezdjük a beépíthető hangszórók forma szerinti felosztásával. A piacon megtalálhatóak a kerek, a szögletes és a téglalap alakú modellek is. Ha pusztán a típusra koncentrálunk, akkor két fő csoportot különböztethetünk meg, nevezetesen a passzív és az aktív hangszórókat. Ez a felosztás végig elkísér bármelyik hangszóró kiválasztásakor, mivel ez az egyik alapvető szempont.

Egy integrált erősítőt szeretnél? Válassz aktív beépíthető hangszóró modellt

Az aktív beépíthető hangszórók egy nagy előnnyel rendelkeznek a passzív változatokkal szemben, mégpedig azzal, hogy az aktív hangszórók mindig tartalmaznak egy erősítőt. Ezeknek a változatoknak van azonban egy hátrányuk is, és ez pedig a kevés módosítási lehetőség. Az aktív beépíthető hangszórók a garancia elvesztése nélkül sajnos nem szétszerelhetőek.

  • Egy integrált erősítővel rendelkeznek.
  • Egyszerűen szállíthatóak.
  • Még egy laikus is képes a csatlakoztatásra.
  • Kevesebb módosítási lehetőséget kínálnak.

A passzív beépíthető hangszórók az igazi zeneértők számára készülnek

passzív beépíthető hangszórók az olyan zenei ínyenceknek alkalmasak, akik nem kötnek kompromisszumokat. Az ilyen modellekhez nem jár erősítő, így a hibátlan működéshez kell egyet vásárolnod. Ez a tény növeli a módosítások lehetőségeit, így sok buli királya vagy királynője leszel. Mivel az erősítő nem beépíthető, a cseréje nem érvényteleníti a garanciát.

  • Hangos és dinamikus hangzást biztosítanak.
  • Te választod ki az erősítőt.
  • A legtöbbet hozzák ki a zenéből.
  • Kevésbé hordozhatóak.

Aggódsz amiatt, hogy netán rosszul választasz erősítőt? Olvass tovább, és válaszd ki a megfelelőt.

Ideális helyek a beépíthető hangszóró számára

A beépíthető hangszóró számos helyre felszerelhető. Azonban mindegyik típusnak megvannak a maga sajátosságai. Falba épített hangszórókat szeretnél? Vagy inkább mennyezetbe szerelt változatokat keresel? Vannak, akik jobban szeretik, ha a hangot elölről hallják, mások a felülről érkező hangot részesítik előnyben. Ebben garantáltan keverednek az ízlések, valamint a szoba testreszabása is fontos tényező. Gondolj arra is, hogy nem mindegy, hogy egy családi házban vagy egy panellakásban akarod bömböltetni a kedvenc dalaidat.

A beépíthető hangszórók fali változatai

A fali beépíthető hangszórók egy nagy csoportot alkotnak. Ez egy népszerű variáció, különösen azért, mert a hangot elölről adják le, hasonlóan a hagyományos hangszórókhoz. Az utóbbi időben a falba épített hangszórók egyre népszerűbbek. Ennek oka a könnyebb kezelhetőség, valamint a házi hangstúdiók növekvő száma.

A mennyezeti beépíthető hangszórók a legelterjedtebbek közé tartoznak

Még nagyobb számban fordulnak elő a mennyezeti beépíthető hangszórók. Ezeket a kereskedelmi helyiségekben találod meg. Uszodákban, bevásárlóközpontokban vagy más létesítményekben használják őket. A gyártók egyre inkább az intelligens eszközök irányába mozdulnak el, ennek következtében a piacon találhatsz WiFi vagy Bluetooth funkcióval ellátott mennyezeti hangszórókat.

A mennyezeti beépíthető hangszórók nagy előnye az egyszerűbb kábelezésben rejlik. A mennyezetben általában elegendő hely van a kényelmes beszereléshez.

A beépíthető hangszóró megfelelő elhelyezése

A beszerelést illetően a beépíthető hangszóró egyszerűen bekábelezhető és elhelyezhető. A hangrendszer helyes beállítása abszolút kulcsfontosságú. A hangfalak nem megfelelő elhelyezése azt eredményezné, hogy a beépíthető hangszórók nem úgy szólnának, ahogyan kellene. A rossz hangminőség pedig sem az otthoni stúdióban sem a házimozi rendszerben nem kellemes. Fontos, hogy a helyiségben a páratartalom minimális legyen. Ha a beépíthető hangszórók nem vízállóak, a nedves környezet sokat árthat nekik.

i

A Bluetooth beépíthető hangszóró hatótávolsága kültéren akár 50 m is lehet, beltéren pedig csak 10 m. A csatlakoztatás nem csak Bluetooth segítségével történhet. Egyes termékekben a WiFi is megtalálható.

Nem mindegy a beépíthető hangszóró teljesítménye

Mielőtt a "kosárba teszem" gombra kattintasz, vedd figyelembe a beépíthető hangszóró teljesítményét a szoba méreteihez képest. A túl nagy teljesítmény nem nyújt megfelelő audio élményt. Az alábbi táblázat segíthet abban, hogy a szoba mérete és a teljesítmény hogyan viszonyulnak egymáshoz.

A beépíthető hangszóró mérete A szoba ajánlott mérete A beépíthető hangszóró teljesítménye
3–4″ 2,6 × 2 m 15–30 W
4,5–7″ 3,8 × 3 m 30–60 W
8–10″ 4,6 × 3 m 60–100 W
10″ Nagyobb, mint 4,6 × 3 m Nagyobb, mint 100 W

A beépíthető hangszórók egyéb fontos paraméterei

A gyakorlatban léteznek más paraméterekkel rendelkező beépíthető hangszórók is. Hogy ne érjen meglepetés, itt olvashatsz róluk bővebben. Szó lesz a csatlakozókról, a membrán átmérőjéről vagy a csatornák számáról.

  • Az impedancia leegyszerűsítve az ellenállást fejezi ki. Minél kisebb, annál nagyobb teljesítményt tudsz elérni.
  • A csatornák száma szintén fontos tényező, mivel ahogy a csatornák száma nő, úgy nő az audio élmény is.
  • A frekvenciatartomány jelzi a felső és alsó decibelhatárt, tehát azt a tartományt, amelyet a készülék képes reprodukálni.
  • A membrán átmérője lényeges kérdés, mivel minél nagyobb a membrán, annál jobban képes a beépíthető hangszóró a mély basszusok lejátszására.

Nem egy hétköznapi terméket készülsz vásárolni, ezért fontos, hogy elolvasd a vásárlói véleményeket a beépíthető hangszórók egyes modelljeivel kapcsolatban.

A beépíthető hangszórók csatlakozói

A helyes csatlakoztatás nem csak a beépíthető hangszórók esetében elengedhetetlen. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mire használják az egyes csatlakozókat, és azt is, hogy milyen szerepet játszanak a zene világában.

  • Az SD csatlakozó lehetővé teszi az SD kártyán tárolt zenék lejátszását.
  • Az XLR csatlakozók helye egyértelmű, ha mikrofonokról van szó.
  • A HDMI digitális minőségben továbbítja a hangot és a videót, így az nem veszít a tisztaságából.
  • Az USB az egyik legelterjedtebb csatlakozóforma. Általában USB-C-ről vagy USB-A-ról beszélünk.
  • A digitális csatlakozók - koaxiális, optikai a lehető legjobb minőségben továbbítják a zenét.
  • Az RCA/Cinch általában a legelterjedtebb csatlakozók, minden audioeszközön megtalálhatóak.
  • Az AUX/Jack 3,5/6,3 mm segítségével csatlakoztathatod a telefont, laptopot vagy a hangszereket az audioberendezéshez.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
20 termék
BOSE FreeSpace FS2C - fehér - Hangszóró Típusok
BOSE FreeSpace FS2C - fehér
Hangszóró - passzív, 2.0 hangrendszer, 83 Hz - 19000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, analog audio, 80W teljesítmény - 53 745 Ft/db
107 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOS932a2
BOSE FreeSpace FS2C - fekete - Hangfal Típusok
BOSE FreeSpace FS2C - fekete
Hangfal - passzív, 2.0 hangrendszer 80W teljesítménnyel, 83 - 19000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, analog audio - 60 245 Ft/db
120 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOS932a1
TechniSat AUDIOMASTER MR2 black/silver
Bluetooth hangszóró - aktív, 60W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, Spotify, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
66 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TECHsa002
TechniSat AUDIOMASTER MR3 black/silver
Bluetooth hangszóró - aktív, 90W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, Auro 3D, Spotify, Apple Music, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
113 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TECHsa003
BOSE FreeSpace FS4CE - fehér
Hangszóró - passzív, 2.0 hangrendszer, 70 Hz - 17000 Hz frekvenciatartomány, 8 Ohm impedancia, analog audio, 200W teljesítmény - 77 745 Ft/db
155 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOS932d2
Sonos Sonance In-wall - Hangszóró Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sonos Sonance In-wall
Hangszóró - passzív, 44 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 8 Ohm impedancia,
319 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SON003f2
TRUAUDIO Phantom PP-8
Hangszóró - passzív, 42 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, 8 Ohm impedancia, analog audio, 120W teljesítmény
123 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: TRAUa5f
TechniSat AUDIOMASTER MR3 black/silver
Bluetooth hangszóró - aktív, 90W teljesítmény, 40 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, AUX, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, Auro 3D, Spotify, Apple Music, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
107 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TECHsa003
BOSE FreeSpace FS4CE - fehér
Hangszóró - passzív, 2.0 hangrendszer, 70 Hz - 17000 Hz frekvenciatartomány, 8 Ohm impedancia, analog audio, 200W teljesítmény - 73 845 Ft/db
147 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOS932d2
TechniSat TECHNISOUND MR2 black/silver
Hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, AUX, Wi-Fi, Multiroom, Spotify, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20W teljesítmény
47 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 23.
Termékkód: TECHsa001
BOSE AudioPack Pro C4W - Szett Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSE AudioPack Pro C4W
Szett - 4 FreeSpace FS2C hangszóró és FreeSpace IZA 190HZ erősítő - 241 795 Ft/db
483 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 19.
Termékkód: BOS950ap1
Sonos Sonance In-ceiling - Hangszóró Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sonos Sonance In-ceiling
Hangszóró - passzív, 44 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 8 Ohm impedancia, optikai digi audio, RCA (cinch), HDMI,
319 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 22.
Termékkód: SON003f1
BOSE FreeSpace FS2P - fehér - Hangfal Típusok
BOSE FreeSpace FS2P - fehér
Hangfal - passzív, 2.0 hangrendszer 80W teljesítménnyel, 83 - 19000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, analog audio - 80 345 Ft/db
160 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BOS932b2
BOSE FreeSpace FS2P - fekete - Hangfal Típusok
BOSE FreeSpace FS2P - fekete
Hangfal - passzív, 2.0 hangrendszer 80W teljesítménnyel, 83 - 19000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, analog audio - 80 345 Ft/db
160 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BOS932b1
Lithe Audio Wi-Fi vestavný reproduktor s Bluetooth (V2)
Hangszóró - aktív, 90 dB/mW, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, analog audio, RCA (cinch), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 60W teljesítmény
215 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LITHa08a1
Lithe Audio Wi-Fi Beépíthető hangszóró IP44 (V2) + passzív (pár)
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 60W teljesítménnyel, 90 dB/mW SPL, 65 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 90 dB/mW érzékenység, 2 sávos, RCA (cinch), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, IPX4 tanúsítvány, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés módja iOS vagy Android
278 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LITHa08a4
Lithe Audio Wi-Fi Beépíthető hangszóró BT-vel és IP44 (V2)
Hangszóró - aktív, 90 dB/mW, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, analog audio, RCA (cinch), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 60W teljesítmény
231 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LITHa08a3
Lithe Audio BT + passzív hangszóró (pár)
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 50W teljesítménnyel, 65 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, RCA (cinch), Bluetooth, aptX támogatás, vezérlés módja iOS vagy Android - 70 945 Ft/db
141 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LITHa10
Lithe Audio 6.5 “passzív mennyezeti hangszóró
Hangszóró - passzív, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, 8 Ohm impedancia, analog audio, IPX4 védettség, 60W teljesítmény
37 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LITHa07
Lithe Audio Bluetooth hangszóró
Hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, RCA (cinch), Bluetooth, aptX támogatása, Spotify, Deezer, Apple Music, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 50W teljesítmény
111 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: LITHa03
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből egy nagyon is jól működő ökoszisztémát alakított ki. A Xiaomi az óráktól a rollereken át egészen a fülhallgatókig számos terméket gyárt.

Beépíthető hangszórók

A Beépíthető hangszórók kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető hangszórók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető hangszórók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető hangszórók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ