A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Beépíthető hűtő fagyasztó nélkül

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
D
(1)
E
(10)
F
(2)
Funkciók
No Frost
(1)
Önleolvasztó fagyasztó
(1)
Automatikus leolvasztás
(4)
Kijelző
(5)
Ionizáló
(1)
Szín
Fehér
(4)
Nincs
(9)

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül közvetlenül a konyhabútorba van beépítve, így nem bontja meg a konyha designját és kiválóan illik akár egy kisebb lakásba is. Mindazonáltal néhány kulcsfontosságú szempontot be kell tartani a fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény zökkenőmentes működéséhez. Melyek ezek?

Tovább

Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik a beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül?

A beépíthető hűtő fagyasztó nélkül ideális választás, ha szeretnéd a berendezést elegánsan elrejteni azért, hogy ne bontsa meg a konyha dizájnját, és jól illeszkedjen akár egy kisebb háztartásba is. Összefoglaltuk a fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény előnyeit és hátrányait.

  • Helyet takarít meg a konyhában.
  • Összeolvad a konyhaszekrénnyel és nem zavarja a konyha designját.
  • A fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény zajszintje alacsonyabb a beépítés után.
  • Variálható elhelyezés a hőforrások közelében.
  • Bonyolultabb telepítés.
  • A költözés vagy felújítás során a hűtőszekrény áthelyezése és újratelepítése nehezebb.

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül bőséges hűtőtérrel rendelkezik

Mivel a beépíthető hűtő fagyasztó nélkül meglehetősen praktikus, ebből adódóan több hasznos térfogattal rendelkezik.

  • Minden családtag számára ideális választás, ha a bepíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül körülbelül 70 literes.
  • A beépíthető hűtő fagyasztó nélkül minimális hasznos térfogata 150 liter, a maximális pedig körülbelül 300 liter.

i

Próbáld meg megtartani a beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül hasznos térfogatát körülbelül 70%-os kitöltöttségnél. Nagyobb kitöltettség esetén néhány élelmiszer nem hűl le megfelelően.

A beépíthető hűtőszekrények fagyasztó nélkül elérhetők többféle méretben

A konyhabútorba beépített készülékek méretei fontos szerepet játszanak, ezért választáskor ne felejtsd el ellenőrizni azokat. A méret főként a kiválasztott térfogattól függ. Elérhetőek magasabb modellek nagy térfogattal, amelyek különösen több tagú családoknak megfelelőek. Azonban kapható kisebb beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül is, amely kisebb háztartásokhoz, hétvégi házakhoz vagy minihűtőszekrényként is megfelelnek.

Kis beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül Whirlpool
Kis beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül

Nagy beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül Whirlpool
Nagy beépíthető hűtő fagyasztó nélkül

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül megfelelő elhelyezése nagyon fontos

A beépíthető hűtőszekrénynek fagyasztó nélkül az elhelyezés után is elegendő helyet kell biztosítani a levegő egyenletes keringéséhez, amely hatással van az energiafogyasztásra. Ennek érdekében igyekezz mindkét oldalon 1-2 cm, hátul pedig 3-5 cm szabad helyet hagyni. Az elhelyezési felületnek teljesen síknak kell lennie.

Kerüld a közvetlen napsütést is. Általában a beépíthető egység nem állhat közvetlenül a tűzhely, sütő, fűtés és egyéb hőforrások közelében. Az elhelyezéssel és a környezeti hőmérséklettel kapcsolatos paraméterhez tartozik a klímaváltozás osztály is.

Ne felejtsd el ellenőrizni a fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény ajtajának megfelelő irányát

A fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény ajtajának megfelelő irányát a termékleírásban ellenőrizheted. Nézd meg, hogy mindkét oldalon van-e pánt, és válassz az ajtó nyitási módjai közül. A választható pántokat különösen a felújítás során fogod értékelni.

Mennyire zajos a beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül?

Mivel a beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül diszkréten el van rejtve a konyhaszekrény ajtói mögött, kevésbé zajos. A zajszint általában 33–40 dB között van, ebből kifolyólag ezeket a berendezéseket csendesnek tekinthetjük.

i

A beépíthető hűtőszekrények fagyasztó nélkül kiválóan kiegészítik a beépíthető fagyasztók kínálatát.

Milyen funkciókat kínál a beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül?

A beépíthető hűtőszekrény fagyasztó nélkül számos olyan funkciót kínálhat, amelyek célja az energiafogyasztás csökkentése, az újonnan betett élelmiszerek hűtésének felgyorsítása és a baktériumok kialakulásának megelőzése.

  • No Frost: egy olyan technológia, amely időt takarít meg Neked. A No Frost hűtőszekrényt nem kell kézzel leolvasztani.
  • A No Frost DualAdvanced képes optimális nedvességi szintet tartani, így az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradnak.
  • A Nulla Zóna a hűtőszekrény alsó részén található, a hidegebb hőmérséklet miatt ideális hely az gyümölcsök és zöldségek tárolásához.
  • A Szuper Hűtés az újonnan betett élelmiszerek hűtését gyorsítja fel, a hőmérsékletet 2°C alá csökkentve.
  • A LED világítás gondoskodik a megfelelő fényről a hűtőszekrény belső részében a ajtók kinyitása után. Ez más változatoknál gazdaságosabb.
  • A kijelző megjeleníti a hűtőszekrény belső hőmérsékletét és néhány funkciót is vezérelhetünk rajta.
  • A szellőzés javítja a levegő keringését a fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény körül.
  • Az Ionizátor segít megtisztítani a hűtőszekrény levegőjét, így az élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik frissességüket.
  • Az Antibakteriális felület a fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény belsejében megakadályozza a baktériumok és penész kialakulását.
  • A Nyaralási üzemmód megtartja a hűtőszekrény belső hőmérsékletét a távolléted alatt.

Még mindig bizonytalan vagy, hogy melyik fagyasztó nélküli beépíthető hűtőszekrény a megfelelő? Olvasd el útmutatónkat arról, hogy Hogyan válassz beépíthető hűtőszekrényt fagyasztó nélkül, vagy olvasd át a véleményeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
13 termék
BOSCH KIR81VFF0
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 319 l, választható nyitási irány, 7 polc, méretek 184,1 × 61 × 64 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
286 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOCHL158
2,5
CANDY CFLO3550E/N
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 316 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 1 hűtőkör, önleolvasztó fagyasztó, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
203 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANCHL025
ELECTROLUX LRB3DE18S - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ELECTROLUX LRB3DE18S
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 314 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, nyaralási mód, méretek 177,2 × 54,8 × 54,9 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXCHL102
BOSCH KUL22VFD0 Serie 4
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 93 l, választható nyitási irány, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, smart, méretek 82 × 59,8 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
234 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOCHL221
BOSCH KIR81VFE0 Serie 4 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH KIR81VFE0 Serie 4
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 310 l, választható nyitási irány, 6 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,2 × 54,1 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
372 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCHL215
AEG 6000 DynamicAir SKE818E1DC - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
AEG 6000 DynamicAir SKE818E1DC
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 311 l, választható nyitási irány, 5 polc, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 176,9 × 55,6 × 54,9 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
417 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AEGCHL059
GORENJE RI518EA1
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 301 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 1 hűtőkör, kijelző, ionizáló, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, hőmérséklet riasztás, méretek 177,2 × 55,5 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
293 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL215
BOSCH KIF81PFE0 Serie 8 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH KIF81PFE0 Serie 8
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 289 l, jobb oldali zsanéros, 7 polc, 1 hűtőkör, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,2 × 55,8 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
528 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCHL210
5,0
ELECTROLUX LRB3DE18S
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 314 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, nyaralási mód, méretek 177,2 × 54,8 × 54,9 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
191 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ELXCHL102
WHIRLPOOL ARG 7182
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 209 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, szuper hűtés, 6, érzék, méretek 122 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
212 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 05. 24.
Termékkód: WHCHL152
SAMSUNG BRR29603EWW/EF - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
SAMSUNG BRR29603EWW/EF
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 289 l, választható nyitási irány, 7 polc, 1 hűtőkör, no Frost, kijelző, zero zone, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, smart, méretek 177,5 × 54 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
458 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 07. 05.
Termékkód: SACHL161
WHIRLPOOL ARG 180702
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 314 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, 6, érzék, méretek 177,1 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
278 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 03. 30.
Termékkód: WHCHL151
BOSCH KUR21VFE0 Serie 4
Beépíthető hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 134 l, választható nyitási irány, 3 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, szuper hűtés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, smart, méretek 82 × 59,8 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
258 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BOCHL222
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...

Beépíthető hűtő fagyasztó nélkül

A Beépíthető hűtő fagyasztó nélkül kategóriában összesen 13 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető hűtő fagyasztó nélkül A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető hűtő fagyasztó nélkül A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető hűtő fagyasztó nélkül vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ