30 dnů na vrácení ApF HU

Beépíthető mosogatógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(13)
B
(28)
C
(38)
D
(36)
E
(42)
F
(4)
Mosogatógép típusa
Keskeny
(45)
Szabvány
(116)
Mosogatógép elhelyezése
Beépített
(149)
Szabadon álló
(15)
Aláépíthető
(9)
Mosogatógép vezérlése
Elülső vezérlőpanellel
(41)
Teljesen integrált
(120)
Mosogatás funkciók
Késleltetett indítás
(140)
Automata mosogatószeradagoló
(9)
Vízérzékelő
(54)
Töltöttség érzékelő
(13)
Hőcserélő
(36)
Mosogató programok
Gyors
(108)
ECO
(40)
Éjszakai
(10)
Féltöltet
(34)
Intenzivní
(27)

A beépíthető mosogatógép különösen az egységes konyha kialakításában segít. Mennyi energiát fogyasztanak ciklusonként, milyen méretben kaphatók, és mi a különbség a félig és a teljesen beépíthető mosogatógép változat között? Igyekszünk segíteni a választásban.

Tovább

A beépíthető mosogatógép minden modern konyha nélkülözhetetlen eszköze

A beépíthető mosogatógép modelleket úgy tervezték, hogy szépen illeszkedjenek a konyhaszekrénybe. Ugyanazokat a funkciókat és programokat kínálják, mint szabadon álló társaik, de a konyhabelsőt a design harmóniájával egészítik ki. A beépíthető mosogatógép egy személyre szabott konyhapultban találja meg a helyét. Ezért először is válaszd ki a megfelelő szekrényt a leendő mosogatógép méreteinek megfelelően. A termékleírásban szereplő méretek alapján megtudhatod, hogy az általad kiválasztott készülék megfelelő-e. Ne felejtsd el figyelembe venni a víz-, lefolyó- és villanycsatlakozásokat.

i

Melyek a legjobb beépíthető mosogatógépek? Számos kritérium közül lehet választani

A legjobb beépíthető mosogatógépek szemrevalóak, egyszerűen kezelhetők, alacsony az energiafogyasztásuk, és természetesen tökéletesen mosogatnak. Ez a készülék azonban számos funkciót és jellemzőt kínál. Ha még mindig nem vagy biztos benne, melyiket válaszd, olvasd el hogyan válasszunk beépíthető készülékeket cikkünket.

A beépíthető mosogatógép megfelelő energiaosztállyal időt és pénzt takarít meg

A beépíthető mosogatógépek különböző energiaosztályokkal rendelkezhetnek. Ez azt jelzi, hogy a mosogatógép működése során mennyire hatékonyan használja fel az energiát. Az energiaosztályok általában A (leghatékonyabb) és F (legkevésbé hatékony) között mozognak, míg az újabb modellek olyan címkével is rendelkezhetnek, mint az A+, A++ vagy A+++, amely még magasabb hatékonyságot jelez. A magasabb energiaminősítésű beépíthető mosogatógép általában drágább, de pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlákon.

  • A beépíthető mosogatógép 100 mosási ciklusonként mindössze 47 kWh-t fogyaszt ECO programmal.
  • A mosogatási idő ennél a gazdaságos programnál legalább 175 perc.
  • A beépíthető mosogatógép minimális vízfogyasztása 6,5 l mosogatásonként.

A legtöbb modell zajszintje ma általában 50 dB körül van. Ez a zaj hasonló egy viszonylag csendes dolgozószoba zajához. Van azonban olyan beépíthető mosogatógép, amely alacsonyabb, 40 dB-es zajszinttel büszkélkedhet. Ezt a csendes működést mind a konyhai munka, mind az éjszakai mosogatás során értékelni fogod. A legtöbb ilyen készülék tehát megfelel a B csoportba tartozó légköri zajkibocsátási szabványnak.

A keskeny beépíthető mosogatógép kevesebb helyet foglal, a normál mosogatógép nagyobb kapacitást kínál

A beépíthető mosogatógép általában két méretben kapható. A szabványos beépített mosogatógépek 60 cm széles, akár 16 edénykészlet is elfér. Egy teríték tartalma: lapostányér, mélytányér, kistányér, vizespohár, csésze, csészealj, egy teljes evőeszközkészlet. Ezért alkalmas nagyobb családok vagy olyan háztartások számára, ahol sokat főznek. A keskeny beépíthető mosogatógép 45 cm széles, és általában 8-10 teríték fér bele. Ezért alkalmas kisebb háztartásokba, kisebb konyhákba vagy olyan helyekre, ahol nem sokat főznek.

i

Milyen méretekkel rendelkezik a beépíthető mosogató? Alaposan gondold végig

Kínálatunkban 65 cm széles beépíthető mosogatógépek is találhatók, de ez a nem szabványos méret valószínűleg nem fér el egy normál konyhaszekrényben. Nézze meg tehát alaposan a méreteket, fontos a szélesség, a magasság és a mélység. Ha nem szeretnél túlságosan tervezni, nézd meg, hogy mely készülékek alkalmasak az IKEA metod konyhákba, amely segít a konyhatervezésben.

Talapzaton álló, szabadonálló vagy beépíthető mosogatógép?

Akár talapzaton álló, szabadonálló vagy beépíthető mosogatógép típusról van szó, gondosan mérlegelje a helyét. A beépíthető mosogatógépek ideálisak egy újonnan tervezett konyhába, míg egy szabadon álló modellt könnyebb beszerezni a meglévő konyhába. Természetesen ez tőled és konyha adottságaitól függ. A hely megtervezésekor ne felejtsd el figyelembe venni a csövek hosszát sem. Mind a víz-, mind a lefolyó hossza 1,8 m.

  • A beépíthető mosogatógép teljesen integrálódik a konyhaszekrénybe, így a konyha többi részével megegyező kialakítású bútorajtóval van felszerelve.
  • Az aláépíthető mosogatógép saját rozsdamentes acél ajtóval rendelkezik, de a mosogatógép tetejét ki lehet cserélni a konyhai munkalapra.
  • A szabadonálló mosogatógépek olyan készülékek, amelyet a konyhában egy kényelmes helyen helyezhetők el. Bár nem fog illeszkedni a konyhához, szabad elhelyezése bizonyos előnyt jelent, például takarítás vagy javítás esetén.

AEG beépíthető mosogatógépek

bosh beépíthető mosogatógép

SIGURO beépíthető mosogatógép

A beépített és beépíthető mosogatógépek súlya általában 30 kg körül van. Hogy ne kelljen aggódni a szállítás és a csatlakoztatás miatt, vedd igénybe háztartási nagygépek kiszállítása szolgáltatásunkat. Bízd ránk, és élvezd a tiszta edényeket.

A beépíthető mosogatógép működtetése

A beépíthető mosogatógép rendelkezhet elülső kezelőpanellel vagy teljesen beépített mosogatógéppel. Rajtad múlik, melyik típust választod.

  • A frontpaneles beépíthető mosogatógép kezelőpanele a készülék elején található és a beépítés után is látható marad. Nagyobb áttekintést nyújt a mosogatási ciklus egyes szakaszairól. Másrészt a vezérlőpanel megbonthatja a konyha egységes megjelenését.
  • A teljesen beépíthető mosogatógép esetében a kezelőpanel az ajtó felső szélén kap helyet, így kívülről nem látható. Letisztult és egységes megjelenést biztosít a konyhában. A kezelőpanel csak akkor érhető el, ha a mosogatógép ki van nyitva. Egyes beépíthető mosogatógépek a kijelző hiányát a padlóra vetített információkkal kompenzálják. Ez egységes kialakítást biztosít, ugyanakkor nem maradsz le a mosogatási folyamat áttekintéséről.

A beépíthető mosogatógépek számos funkciót kínálnak

A beépíthető mosogatógépek ma már számos funkciót kínálnak, hogy tökéletesen tisztán tartsák az edényeket. Míg a szennyeződésérzékelő, a vízérzékelő, a gőztisztítás vagy az automatikus mosogatószer-adagolás gondoskodik edényeid tisztaságáról, addig a beépíthető mosogatógép késleltetett indítása, töltésérzékelője vagy öntisztítása hozzájárul a zökkenőmentes működéshez. De gyerekzár, túlfolyásvédelem és automatikus ajtószabályozás is létezik.

i

Melyek a beépíthető mosogatógépek általános mosogatóprogramjai?

A beépíthető mosogatógép általában több mosási programmal rendelkezik, amelyeket a tartalom aktuális szennyezettségének vagy az aktuális töltetnek megfelelően választhatsz ki. A legtöbb program a vízhőmérsékletet illetően változik, de vannak olyanok is, amelyek gyors vagy környezetbarát programot, csendes mosási funkciót vagy fél töltet mosását kínálják.

A beépíthető mosogatógép extra funkciói - mit takarnak a megnevezések?

A beépíthető mosogatógép funkcióinak nevéből legtöbbször egyből lehet tudni, mit is takarnak. Előfordulnak azonban olyan megnevezések, amelyek esetleg magyarázatra szorulnak. Először ezeket nézzük meg.

  • Az Aquastop meghibásodás esetén megelőzi a vízszivárgást. A beépíthető mosogatógép akkor is bekapcsolva maradhat, ha elmész otthonról.
  • Az AutoOpen funkció automatikusan kinyitja a beépíthető mosogatógép ajtaját a program végeztével, így távozhat a felesleges gőz és az edények gyorsabban megszáradnak.
  • A perfect GlassCare üvegvédő program a törékeny edények mosogatásához áll rendelkezésre. Kíméletesen tisztít, a program végére az üvegpoharak cseppfoltoktól mentesek és ragyogóan tiszták lesznek.
  • A varioSpeed Plus lehetőség kiválasztásával a mosogatási idő akár a felére is csökkenhet. A rövidebb idő nem jelenti a mosogatás minőségének romlását. Az edények ugyanolyan tiszták és szárazak lesznek.

További hasznos funkciók, amelyekre érdemes figyelni beépíthető mosogatógép választásánál

A már eddig megismert lehetőségeken kívül is több olyan funkció van, amely hatékonyabbá vagy éppen kényelmesebbé teszi a beépíthető mosogatógép használatát.

  • A gyors program akkor jöhet jól, ha rövid időn belül ismét szükséged van az edényekre.
  • Ha nem telik meg a beépíthető mosogatógép, mégis szeretnéd elmosogatni a benne lévő edényt, a féltöltet funkciónak veheted hasznát, ami kevesebb vizet, mosogatószert és áramot fogyaszt.
  • A vízérzékelő a víz minősége alapján beállítja a mosogatószer mennyiségét, a hőmérsékletet, az öblítések számát és a nyomást. Ennek köszönhetően csökken a beépíthető mosogatógép mosogatószer-, energia- és vízfogyasztása.
  • A Wi-Fi és Bluetooth csatlakozást lehetővé tevő beépíthető mosogatógép párosítható a mobiltelefonnal. Távolról is beindíthatod a mosogatást, ellenőrizheted a folyamatot. Meghibásodás esetén jelzést kaphatsz. A mobilapplikáció sokszor hasznos tanácsokat és útmutatókat is kínál.
  • A hőcserélő funkció legfontosabb feladata a "melléktermékként" keletkező hőenergia hasznosítása. A távozó, meleg, szennyezett víz segítségével valamelyest felmelegíti az érkező vizet, amelyet a mosogatás következő szakaszában felhasznál. Ennek az is eredménye, hogy a beépíthető mosogatógép belsejében nem lesznek akkora hőmérsékleti különbségek, amivel megelőzhető az üveg edények repedezése.
  • A beépíthető mosogatógép öntisztító szűrője felaprítja az ételdarabokat, amelyek így a vízzel együtt a lefolyóba távozhatnak. Sok időt és fáradságot takaríthat meg.
  • A beépíthető mosogatógép az okos otthon részévé válik

    A beépíthető mosogatógép egyike azoknak a készülékeknek, amelyekkel az egész háztartást kézben tarthatod. Általában egyszerűen csatlakoztathatod a Wi-Fi-hez, de egyes típusok Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatók. A csatlakozás kompatibilitása az adott márkától függ. A gyakori okos funkciók közé tartozik a hangvezérlés, a távirányítás, az energiafigyelés, a hibadiagnosztika vagy a mobilalkalmazásban található utasítások.

    Milyen színű a beépíthető mosogatógép?

    Figyelj a beépíthető mosogatógép színére is. Míg ez a készülék a konyhád dizájnos alapdarabjává válik, addig a talapzaton álló modell színe a klasszikus fehértől a modern rozsdamentes acélon át a titokzatos feketéig terjedhet. A beépíthető mosogatógép esetében viszont nem kell aggódnod a szín miatt.

    Beépíthető mosogatógép Siemens 60 cm

    Beépíthető mosogatógép Beko 60 cm

    Vess egy pillantást legjobb beépíthető mosogatógépek kínálatunkra. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban kiegészíti okos otthonodat.

    Milyen egyéb funkciókat kínál egy beépíthető mosogatógép? Fontos a kosarak elhelyezkedése, valamint a színük

    A beépíthető mosogatógép a különböző funkciói mellett számos hasznos funkcióval is rendelkezik. A legfontosabb funkciók közé tartozik a mosogatógép kosarainak beállítási lehetősége, az emelhető alsó kosár vagy a mosogatógép melegvíz-ellátáshoz való csatlakoztatásának lehetősége. Mit kínál még a beépíthető mosogatógép?

    • Az evőeszköz tároló kosár praktikusan egymásra helyezhető, és kényelmesen eltávolítható, de felesleges helyet foglal.
    • A beépíthető mosogatógép evőeszközös fiókkal több helyet kínál más edények számára, a fiók kényelmesen a mosogatógép tetején található.

    i

    Nem tudod eldönteni, melyik a legjobb beépíthető mosogatógép számodra? Vásárlóink véleménye segíthet a választásban. Kérj tanácsot azoktól, akik már élvezik a beépíthető mosogatógép használatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gorenje GI520E15X Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 9× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 81,5 cm, szélessége 44,8 cm, mélysége 57,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
118 390 Ft

2.
WHIRLPOOL WI 7020 P Szállításra kész > 5 db
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
148 190 Ft

3.
CANDY CDIH 2D949 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 9× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 81,6 cm, szélessége 44,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
128 790 Ft

Még több
162 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,9
SIGURO DW-B453S Inno Saver
Beépíthető mosogatógép - keskeny (45 cm), beépíthető és teljesen integrált, C energiaosztály, ciklusonként akár 10 edénykészletet is elmosogat (ECO program), multifunkcionális evőeszköz fiók, zónamosás, késleltetett indítás, antibakteriális szűrő, turbósebesség+ gyorsmosás, kíméletes üvegtisztító program, a felső kosár állítható magasságú, kijelző, automatikus ajtónyitás, kettős karok, AquaStop, méretek 81,5 × 44,8 × 55 cm (Ma×Szé×Mé), tömege 34,5 kg, 3 év garancia a mosogatógépre, 12 év garancia az inverteres motorra, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
139 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B453S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 10×
WHIRLPOOL WI 7020 P
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
Szuper ár
148 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY078
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
AEG Mastery FEE73407ZM
Beépíthető mosogatógép - D energiaosztály, 9× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás és vízérzékelő, magassága 81,8 cm, szélessége 44,6 cm, mélysége 57 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
246 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AEGMY061
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH SMV6ZCX16E - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH SMV6ZCX16E
Beépíthető mosogatógép - B energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, hőcserélő és öntisztítás, magassága 81,5 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
376 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY290
BOSCH SMI6ZCS49E - Beépíthető mosogatógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH SMI6ZCS49E
Beépíthető mosogatógép - C energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), extra szárítás, magassága 87 cm, szélessége 66 cm, mélysége 67 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
345 350 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BOMY227
5,0
AEG 6000 AirDry FSS5261XZ
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 13× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, automata mosogatószeradagoló és vízérzékelő, magassága 81,8 cm, szélessége 59,6 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEGMY076
4,9 28×
WHIRLPOOL WBC 3C26 X
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás és vízérzékelő, magassága 82 cm, szélessége 60 cm, mélysége 57 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
140 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FBM7001m
5,0
GORENJE GS520E15S
Mosogatógép - energiaosztály E, akár 9 étkészlet ciklusonként (ECO program),
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY36
4,8
ELECTROLUX 600 FLEX QuickSelect EEQ47210L
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 13× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 60 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
Szuper ár
155 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ELXMY066
4,4 41×
WHIRLPOOL WIO 3O540 PELG
Beépíthető mosogatógép - B energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
204 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY087
3,4 14×
Siguro SGR-DW-B601W Profi Care - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Beépíthető mosogatógép - szabványos (60 cm), beépíthető és teljesen integrált, B energiaosztály, ciklusonként akár 14 edénykészletet is elmosogat (ECO program), zajkibocsátás: B, evőeszköz fiók, késleltetett indítás, extra szárítás, fél ciklus, automatikus ajtónyitás, túlcsordulás elleni védelem, állítható felső kosár még megrakott állapotban is, maximális edénymagaság: 31 cm, kijelző, vízérzékelő, üveget védő program és a program folyamatának kivetítése a padlóra, kettős kar, AquaStop, három év garancia a mosogatógépre és 12 év garancia az inverter motorra, méretek: 82 × 59,8 × 55 cm (Ma×Szé×Mé), a tápkábel hossza: 165 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
163 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_DW_B601S
4,6 24×
GORENJE GV663C60 UltraClean
Beépíthető mosogatógép - C energiaosztály, 16× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, vízérzékelő, öntisztítás és extrahygiene, magassága 81,6 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
183 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY49
4,5
Gorenje GVB67365
Beépíthető mosogatógép - B energiaosztály, 16× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, öntisztítás és extrahygiene, magassága 81,6 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
225 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY66
4,0
GORENJE GV642D61
Beépíthető mosogatógép - D energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, automata mosogatószeradagoló, vízérzékelő és extrahygiene, magassága 81,6 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
147 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY54
4,7
BOSCH SPV2IKX10E Serie 2
Beépíthető mosogatógép - F energiaosztály, 9× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, vízérzékelő, töltöttség érzékelő, extra szárítás és öntisztítás, magassága 81,5 cm, szélessége 44,8 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
185 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY133
4,9
WHIRLPOOL WSIC 3M17
Beépíthető mosogatógép - F energiaosztály, 10× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 44,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
154 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: WHIMY059
4,7 25×
Electrolux 600 SatelliteClean EES48200L
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás és vízérzékelő, magassága 81,8 cm, szélessége 59,6 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
181 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELXMY081
5,0
WHIRLPOOL WIO 3C33 E 6.5
Beépíthető mosogatógép - D energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
199 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WHIMY069
5,0
WHIRLPOOL WSIC 3M27 C
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 10× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, szélessége 44,8 cm, mélysége 57 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
139 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHIMY035
BOSCH SMV8YCX03E - Beépíthető mosogatógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 21×
BOSCH SMV8YCX03E
Beépíthető mosogatógép - B energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, töltöttség érzékelő, hőcserélő és extra szárítás, magassága 81,5 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
430 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY204
GORENJE GI642E90X
Beépíthető mosogatógép - E energiaosztály, 13× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, vízérzékelő és öntisztítás, magassága 81,6 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 57,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
146 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY67
CANDY CS 4C4F0A - Beépíthető mosogatógép A kiszállítás
ingyenes
5,0
CANDY CS 4C4F0A
Beépíthető mosogatógép - C energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), B zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás, magassága 82 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMY93
4,7
GORENJE GV642C60
Beépíthető mosogatógép - C energiaosztály, 14× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, késleltetett indítás és öntisztítás, magassága 81,6 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55,5 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
160 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMY63
4,7 14×
BOSCH SMV25EX00E
Beépíthető mosogatógép - F energiaosztály, 13× étkészlet kapacitás ciklusonként (ECO program esetében), C zajkibocsátási osztály, vízérzékelő, magassága 81,5 cm, szélessége 59,8 cm, mélysége 55 cm, az ajtót nem tartalmazza a csomag
153 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMY221

Beépíthető mosogatógépek

Hogyan tisztítsuk ki a mosogatógépünket (ÚTMUTATÓ) A mosogatógép azért van, hogy elmosogassunk helyettünk. Ám ha igazán tiszta edényekre vágyunk, a mosogatógépet magunknak kell tisztán tartanunk. Minden ételmaradéktól, zsírtól és vízkőtől képes eldugulni. Idővel ez nem megfelelően elmosott edényeket, magasabb működési...

Beépíthető mosogatógépek

A Beépíthető mosogatógépek kategóriában összesen 161 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető mosogatógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább beépíthető mosogatógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető mosogatógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető mosogatógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ