30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Beépíthető sütő és főzőlap szettek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A+
(3)
A
(3)
Űrtartalom
71 l
77 l
-
Sütőprogramok
Grill
(6)
Felső sütés
(3)
Gőzölős sütés
(1)
Hőlégbefúvás
(3)
Kiolvasztás
(2)
Teljesítmény
2750 W
7200 W
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(3)
Függő rácsok
(3)
Felszereltség
3 rétegű üvegajtó
(1)
Időzítő
(6)
Gyerekzár
(1)
Kijelző
(4)
Érintéses vezérlés
(1)
Szín
Fekete
(1)
Krémszínű
(1)
Ezüst
(4)
Főzőlap típusa
Indukciós
(2)
Üvegkerámia
(3)
Gáz
(1)
Tulajdonságok és funkciók
Automatikus edényfelismerés
(1)
Booster
(3)
Időzítő
(3)
Gyerekzár
(3)
Érintésvezérlés
(3)
Maradék hőjelző
(4)
Felület
Üveg
(5)
Zománc
(1)
Magasság
4,6 cm
5,4 cm
-
Szélesség
58 cm
59,5 cm
-
Mélység
51 cm
52 cm
-

Egy beépíthető sütő szett jól jön mindenkinek, aki átalakítja a konyháját, vagy szeretné lecserélni a meglévő berendezéseit. A költséghatékony kialakításnak köszönhetően pénzt takaríthatsz meg, valamint nemcsak főzni és húst rántani, hanem azonnal sütni is tudsz majd egy beépíthető sütő szett megvásárlását követően. Tudj meg többet az alábbi cikkből, és nézd meg, hogy beépíthető sütő szett kínálatunkban milyen termékek találhatók! 

Tovább

Beépíthető sütő szett

Egy beépíthető sütő szett okos megoldás a konyhába, hiszen a segítségével millióféle ételt elkészíthetsz. A megfelelő kombináció kiválasztása megkönnyíti a konyhai munkát, és minden napot egy élménnyé varázsol. Beépíthető sütő szett kínálatunkban különböző színek és modern minták állnak a rendelkezésedre.


Beépített sütő főzőlappal

A beépíthető sütő szett legnépszerűbb színei a fehér, a bézs és a fekete.

Beépíthető sütő szett: sütővel és indukciós főzőlappal 

A beépíthető sütő szett sütővel és indukciós főzőlappal a luxus konyhai készülékek korszerű trendje. Imádni fogod, hogy tökéletes kialakítással büszkélkedhet, gyors főzést tesz lehetővé, és az energiafogyasztása is alacsony! Egy beépíthető sütő szett gyakran rendelkezik modern biztonsági funkciókkal - ezt az indukciós változatot mágneses aljú edényekkel való használatra tervezték.

Beépíthető sütő szett: sütővel és kerámia főzőlappal

A beépíthető sütő szett sütővel és kerámia főzőlappal az elegáns, modern berendezések rajongóinak készült, továbbá azoknak fogja még megdobogtatni a szívét, akik az indukciós főzőlapok sajátos követelményei miatt egy másik alternatívát keresnek. Számos előnyük közül kiemelendő, hogy egy ilyen beépíthető sütő szett megfizethető és egyszerűen tisztítható berendezés, ez utóbbit sima felületének köszönheti. 

Beépíthető sütő szett: sütővel és gáz főzőlappal

beépíthető sütő szett gáz főzőlappal régóta kedvelt klasszikus a konyhában. Az gyors bemelegedés, a pontos vezérlés és a megfizethetőség sokak számára egyértelmű kedvenccé teszi ezt a szettet.

i

Sütő propán-bután főzőlappal

A propán-bután palackkal működő főzőlap és sütő ideális megoldás, ha nem áll rendelkezésre hagyományos gázcsatlakozás, ugyanakkor te is szeretnéd élvezni a gázzal való főzés előnyeit.

Beépíthető sütő szett: retro stílusú szettek

A retro beépíthető sütő szett és főzőlap az időtlen, korhű formatervezésnek köszönhetően jó adag nosztalgiát és eleganciát hoz a konyhádba. Egy ilyen beépíthető sütő szett egyedi megjelenésének köszönhetően különleges benyomást kelt a konyhában, amelyet minden nap élvezhetsz.

Az elektromos árammal működő beépíthető sütő szett a hozzá tartozó főzőlappal együtt nagyon gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható, és gyakran számos lenyűgöző és hasznos funkcióval rendelkezik, mint például a forrólevegős sütés - ez a technológia biztosítja, hogy mindig minden egyenletesen átsüljön.

Beépített sütő és főzőlap készlet

Retro beépíthető sütő szett elektromos vagy gáz főzőlappal - számos színvariáció közül választhatsz

A beépíthető sütő szett méretei

A sütő és a főzőlap mérete rendkívül fontos tényező, ezért tudnod kell, hogy pontosan mekkora hely áll a rendelkezésedre. Egy beépíthető sütő szett esetében a sütő általános méretei 60 × 60 × 60 cm, azonban ez lehet ettől eltérő is! Javasoljuk, hogy gondosan mérd le a helyet, ahová a szettet szánod! 

A beépíthető sütő szett sütőjének térfogata

A sütők a rendelkezésre álló térfogatban is különböznek, amelyet literben adnak meg. Egy beépíthető sütő szett sütőjének a térfogata leggyakrabban 35 liter és 80 liter között mozog. Ha népesebb család számára keresgélsz a beépíthető sütő szett kínálatban, jobban jársz, ha a nagyobb változatokat részesíted előnyben. Öt vagy több személy számára legalább 70 l a minimálisan ajánlott térfogat, mivel egy ekkora sütőbe a nagyobb edények is könnyedén beleférnek.

Beépíthető sütő szett - legfontosabb jellemzők

A beépíthető sütő szett részét képező sütő és főzőlap különböző extra és hasznos funkciókkal is rendelkezhet. Ha a párolás, a grillezés vagy a hagyományos statikus sütés híve vagy, te is találsz az igényeidnek megfelelő készülékeket a kínálatunkban. Egy beépíthető sütő szett esetében az alábbi funkciók és kombinációk a legnépszerűbbek:

  • főzőlap és sütő grillel
  • leolvasztás funkció
  • gyors előmelegítés funkció
  • pizzasütés funkció
  • főzőlap és sütő mikrohullámú sütővel
  • gőzfunkció
  • tányérmelegítő funkció
  • érintésvezérlés
  • távirányítóval ellátott főzőlap- és sütőkészlet

Beépíthető sütő szett: beszéljünk a színekről!

A beépíthető sütő szett a konyha látványos és stílusos kiegészítője is lehet. Az árnyalatok széles skálája áll a rendelkezésedre, a hagyományos fehértől és ezüsttől a népszerű rozsdamentes acélon át egészen az elegáns antracitig. Csakis rajtad múlik, hogy milyen színű beépíthető sütő szett kerül a konyhádba!

i

Milyen egyéb, fontos tulajdonságokkal rendelkezhet egy beépíthető sütő szett?

A különböző gyártók által piacra dobott beépíthető sütő szett mindegyikének megvan a maga sajátos jellemzője. Ha bizonytalan vagy a megfelelő termék kiválasztását illetően, a különböző típusokról bővebben olvashatsz a "Hogyan válasszunk főzőlapot" című cikkünkben. 

A beépíthető sütő szett mellett milyen további termékek érdekelhetnek még? 

Ha a beépíthető sütő szetthez hasonló termékek érdekelnek, például egy dupla főzőlap vagy mikrohullámú sütő, a lehető legjobb helyre jöttél! 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
6 termék
WHIRLPOOL WTA C 8411 SC OW + WHIRLPOOL GMT 6422 OW
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A energiaosztály, űrtartalma 73 l, grill, katalitikus tisztítás, krémszínű kivitel, 595 × 595 × 564 cm (Ma×Sz×Mé) + FŐZŐLAP: gáz, főzőzónák száma 4, lekerekített élek, keret nélküli, zománc felület, 230 V csatlakozás, beszereléséhez villanyszerelő és gázszerelő szükséges
222 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHSET112
MORA Economy set Plus VT 342 SX + VDIT 16DC
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A energiaosztály, űrtartalma 77 l, grill, felső sütés, alsó sütés, pizza-fokozat, légkeverés, hidrolitikus tisztítás, fekete és rozsdamentes acél kivitel, 59,5 × 559,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé) + FŐZŐLAP: indukciós, főzőzónák száma 4, automatikus edényfelismerés, Booster, gyerekzár, maradék hőjelző, fekete üveg megjelenés, üveg felület, 5,4 × 59,5 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és rozsdamentes acél kivitel, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
196 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MORSET167
INDESIT IFWS 3841 JH IX + INDESIT RI 261 X
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A+ energiaosztály, űrtartalma 71 l, grill, gőzölős sütés, hőlégbefúvás, gőzzel tisztítás, rozsdamentes acél és ezüst kivitel, 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé) + FŐZŐLAP: üvegkerámia, főzőzónák száma 4, keretes, fekete üveg megjelenés, üveg felület, 230 V csatlakozás, 4,6 × 58 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
171 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHSET118
WHIRLPOOL OAKZ9 6200 CS IX + WHIRLPOOL WL B1160 BF
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A+ energiaosztály, űrtartalma 73 l, grill, felső sütés, hőlégbefúvás, alsó sütés, légkeverés, katalitikus tisztítás, rozsdamentes acél és ezüst kivitel, 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé) + FŐZŐLAP: indukciós, főzőzónák száma 4, Booster, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, maradék hőjelző, ferdén vágott elülső él, keret nélküli, fekete üveg megjelenés, üveg felület, 230 V és 400 V csatlakozás, 5,4 × 59 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
278 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHSET097
INDESIT IFW 6841 JH IX + INDESIT RI 261 X
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A+ energiaosztály, űrtartalma 71 l, grill, felső sütés, kiolvasztás, alsó sütés, légkeverés, rozsdamentes acél és ezüst kivitel, 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé) + FŐZŐLAP: üvegkerámia, főzőzónák száma 4, Booster, időzítő, érintésvezérlés, maradék hőjelző, keretes, fekete üveg megjelenés, üveg felület, 230 V csatlakozás, 4,6 × 58 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
171 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHSET116
INDESIT IFW 6834 IX + INDESIT RI 261 X
Sütő és főzőlap szett - SÜTŐ: A energiaosztály, űrtartalma 71 l, grill, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó sütés, pizza-fokozat, légkeverés, rozsdamentes acél és ezüst kivitel, 59,5 × 59,5 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé) + FŐZŐLAP: üvegkerámia, főzőzónák száma 4, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, maradék hőjelző, keretes, fekete üveg megjelenés, üveg felület, 230 V csatlakozás, 4,6 × 58 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
163 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: WHSET113

Beépíthető sütő és főzőlap szettek

cikkHogyan tisztítsuk meg az üvegkerámia főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Bár az üvegkerámia főzőlap felülete sima, amely könnyen tisztítható, mégis gondoskodni kell róla. Ideális esetben rendszeresen és minden főzés után meg kell tisztítani, így elkerülhető a rászáradt foltok és az odaégett ételek fáradságos eltávolítása. Tanácsokkal látunk...

Beépíthető sütő és főzőlap szettek

A Beépíthető sütő és főzőlap szettek kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó beépíthető sütő és főzőlap szettek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb beépíthető sütő és főzőlap szettek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: beépíthető sütő és főzőlap szettek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ