AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

BeeWi Bluetooth Smart Tracker

Termékkatalógus
BeeWi Bluetooth Smart Tracker
1,0 1 értékelés
Kulcstartó - intelligens, riasztás és értesítés funkció, helymeghatározó
Kód:  BWI003 Termékszám:  BBD100A1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeeWi Bluetooth Smart Tracker Megszűnt

BeeWi Bluetooth Smart Tracker

Megtalálja elveszített értékeit, és őrzi gyermekeit

A BeeWi Bluetooth Smart Tracker okos kulcstartónak köszönhetően többé nem kell attól félnie, hogy elveszíti kulcsait, hátizsákját, kézitáskáját vagy egyéb értékeit. Hogyan lehetséges mindez? A kulcstartó beépített Bluetooth kezelőfelületen keresztül kommunikál az okostelefon alkalmazással. Ha a két eszköz távolsága több, mint 30 méter, bekapcsol a hangos riasztó.

 

le
BeeWi Bluetooth Smart Tracker
 

Könnyen megtalálja elveszett dolgait

Ha elveszíti értéktárgyát, telefonja okostérkép alkalmazásán megtekintheti a helymeghatározó utolsó pozícióját. Amennyiben az elveszített tárgy és a mobiltelefon közti távolság kevesebb, mint 30 méter, csak csörgesse meg, s így könnyen megtalálja.?

le
BeeWi Bluetooth Smart Tracker
 

Távoli hozzáférés

A BeeWi Tracker mobilalkalmazás segítségével egyszerre több helymeghatározót használhat, melyeket nem csak kulcsához vagy poggyászához, hanem akár gyermekéhez is hozzárendelhet. A külön megvásárolható Smart Mobile Gateway készülékkel a kulcstartót távolról is vezérelheti, és ellenőrizheti, hogy hazaérkeztek-e gyermekei.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeeWi Bluetooth Smart Tracker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeeWi Bluetooth Smart Tracker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeeWi Bluetooth Smart Tracker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeeWi Bluetooth Smart Tracker.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ