30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Befőttes üveg tetők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Típus
Csavaros
(4)
Omnia
(1)
Tetők száma a csomagban
10 db
20 db
-
Száj átmérője
6,6 cm
8,5 cm
-
Szűrés

A befőttes üveg tető a sikeres otthoni konzervkészítés kulcsfontosságú eleme. A helyesen megválasztott fedelek biztosítják, hogy a befőttek biztonságosan záródjanak és hosszú ideig eltarthatók legyenek. Nem szeretnéd elveszíteni házi készítésű befőttjeid ízét és minőségét? Olvass tovább, és tudj meg többet a megfelelő befőttes üveg fedél kiválasztásáról.

Tovább

A legjobb befőttes üveg tetők

Melyik befőttes üveg tető típust válaszd? Nemcsak az anyag és a méret, hanem a tömítés típusa is döntő fontosságú. Győződj meg róla, hogy a fedelek illeszkednek-e az üvegekhez, és alkalmasak-e a befőzni kívánt tartalomhoz. Tekintsd meg a különböző befőttes üveg tető fajtákat és a kiválasztásukhoz szükséges legfontosabb sajátosságokat.

A befőttes üveg tetők leggyakrabban fémből készülnek, korrózióálló bevonattal és egy belső tömítőelemmel, általában gumiból vagy szilikonból, a hermetikus tömítés biztosítása érdekében. Ezek az anyagok garantálják a hosszú távú tartósságot és az élelmiszer-biztonságot.

A befőttes üveg fedél típusai

Az befőttes üveg tető kiválasztásakor fontos figyelembe venni a típust, amely kulcsfontosságú az üvegek megfelelő lezárásához és a tartósított élelmiszerek hosszú távú tartósságának biztosításához. A két leggyakrabban használt típus a klasszikus csavaros kupak és az Omnia. Lássuk ezek előnyeit.

  • A csavaros befőttes üveg tető könnyű kezelhetősége és jól záródó tulajdonsága miatt nagyon népszerű. Ezek a fedelek könnyen felhelyezhetők az üvegekre a megfelelő menettel, ami szoros és biztonságos zárást tesz lehetővé. A legtöbb csavaros befőttes üveg fedél típust egyszeri használatra tervezték.
  • Az Omnia befőttes üveg tetők jellemzője, hogy univerzálisan, menet nélkül használhatók különböző típusú üvegeken. Kialakításuknak köszönhetően kiváló tömítést biztosítanak, és gyakran használják őket professzionális körülmények között. Az Omnia fedelek újrafelhasználható befőttes üveg tetők.

i

A befőttes üveg tetők méret

A befőttes üveg tető átmérője az egyik legfontosabb paraméter a kiválasztáskor, mivel a megfelelő méretű fedél elengedhetetlen a tömör és légmentes lezárás eléréséhez. Az üvegek szájának átmérője 4,3 és 11 cm között mozog, lefedve az otthoni befőzéshez használt üvegméretek széles skáláját. Általában 82 mm-es csavaros befőttes üveg tető típusokkal találkozhatsz.

Válassz befőttes üveg tető készleteket

A befőttes üveg tetők vásárlásakor fontos figyelembe venni a csomagban lévő fedelek számát is. Ez nagyban befolyásolhatja a döntéshozatalt, különösen akkor, ha nagyobb mennyiségű élelmiszert tervezel eltenni, vagy ha inkább sok készletet szeretne raktáron tartani.

  • Kis csomag (1-5 db): ideális azok számára, akik csak alkalmanként vagy különleges szezonális projektekhez használnak befőttes üveget.
  • Közepes csomag (6-10 db): jó kompromisszumot kínál a mennyiség és az ár között. Közepes mennyiségben otthoni konzerváláshoz alkalmasak.
  • Nagy csomagok (11-20 db): a legjobb választás a lelkes konzervkészítőknek vagy azoknak, akik nagyobb mennyiségű élelmiszert terveznek eltenni.

Fontos, hogy a tartósított élelmiszerek hosszú eltarthatósága és biztonsága érdekében korrózióálló, minőségi tömítéssel ellátott befőttes üveg fedél típusokat válasszunk.

Design befőttes üveg tetők

A befőttes üveg tetők kialakításának és színének megválasztása nemcsak praktikus, hanem esztétikai kérdés is. A megfelelő kialakítás és szín tükrözheti az üveg tartalmát, megkönnyítheti a befőttek rendszerezését, vagy egyszerűen csak tetszetősebbé teheti az üvegek megjelenését.

  • A motívumokkal ellátott befőttes üveg tető különleges jelleget ad a befőtteknek. Legyen szó gyümölcsről, virágról vagy bármilyen más motívumról, ezek a fedelek nagyszerű választás azoknak, akik szeretnék, hogy a befőttek vonzóan nézzenek ki, és alkalmasak legyenek ajándéknak is.
  • Az egyszínű befőttes üveg fedél letisztult és kifinomult megjelenést biztosít, ideális a minimalista bemutatáshoz és könnyen kombinálható.
  • A többszínű befőttes üveg tető alkalmas a befőttek díszítésére, és segíthet megkülönböztetni az üvegeket és tartalmukat.

i

Befőttes üveg tető húsokhoz

A hústartósító fedeleket kifejezetten a húskészítmények biztonságos és hosszú távú tartósítására tervezték. A felcsavarozható hústartósító fedelek szoros zárást biztosítanak, ami elengedhetetlen a húsok minőségének megőrzéséhez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
5,0
ORION Gold 82, fém, 10 db
Befőttes tető - csavaros, fém, száj átmérője 8,5 cm, arany kivitel, 10 tető a csomagban
1 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIzvc58
ORION Gold 66, fém, 10 db
Befőttes tető - csavaros, fém, száj átmérője 7 cm, arany kivitel, 10 tető a csomagban
790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIzvc40
5,0
ORION Bio 82, fém, zöldség, 10 db, D
Befőttes tető - csavaros, fém, száj átmérője 8,5 cm, motívummal, 10 tető a csomagban
990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIzvc08
1,0
ORION 66, pöttyös, fém, 10 db
Befőttes tető - csavaros, fém, száj átmérője 6,6 cm, motívummal, 10 tető a csomagban
1 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIzvc09
ORION Omnia 83C, fém, 20 db
Befőttes tető - omnia, fém, száj átmérője 8,3 cm, arany kivitel, 20 tető a csomagban
1 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ORIzvc12

Befőttes üveg tetők

A Befőttes üveg tetők kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Befőttes üveg tetők – megbízható márkák

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ