Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BEKO CWB 9730 X

Termékkatalógus
BEKO CWB 9730 X
4,0 1 értékelés
Páraelszívó - kémény, 608 m3, 4 sebességes, kipufogó vagy recirkulációs, automatikus kikapcsolás, 2 zsírszűrő, 2x 20W halogén világítás, érintőképernyős vezérlés, szélessége: 90 cm, rozsdamentes acél színű
Kód:  BCWB03d Termékszám:  CWB9730X Gyártó honlapja:

BEKO CWB 9730 X

Az első osztályú kéményes elszívó, a BEKO CWB 9730 X  90 cm-es szélességgel a BEKO márka egyik legkiemelkedőbb terméke, amely egyesíti a designt a legújabb funkciókkal. Kiváló szívó teljesítmény (608 m3 / óra), állítható 4 fogaskerekű elszívás és könnyű kezelhetőség az érintőképernyővel. A modern berendezés tartalmaz egy hasznos automatikus kikapcsolási funkciót, terelőt, recirkulációs lehetőséget, valamint a tisztaságot és a szűrő telítettségét jelző indikátort. A termék egyedülállóságának bizonyítéka az auto légtisztító is,  amelynek köszönhetően az elektronikus rendszer automatikusan megtisztítja a levegőt a szobában szennyeződés esetén.

Az Air divertor speciális kiegészítő, amely egy beépített huzat robottal rendelkezik, ami nagyban javítja az elszívás minőségét és egyben jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát. A világításról két minőségi halogén lámpa gondoskodik, 20 W teljesítménnyel. Végül, a visszacsapó szelep és a két fém zsírszűrő könnyen mosható mosogatógépben.

Legfontosabb jellemzői

  • Kémény szélesség: 90 cm
  • Kibocsátási és recirkulációs lehetőség
  • Automatikus kikapcsolás
  • Levegőtisztító
  • Rozsdamentes acél kivitel
  • Halogén világítás 2 x 20 W
  • Két zsírszűrő
  • Érintőképernyős vezérlés
  • Négy szívási sebesség
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO CWB 9730 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CWB 9730 X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO CWB 9730 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO CWB 9730 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO CWB 9730 X.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ