Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BEKO HIC 85502 TX

Termékkatalógus
BEKO HIC 85502 TX
Főzőlap - kerámia, öt főzőfelület (1x kétkörös, 1x ovális, 1x téglalap, 2x hagyományos kör alakú), Booster gyors melegítő funkcióval, időzítő, TouchSlider érintőkijelzős vezérlés, rozsdamentes acél keret
Kód:  BHI04j Termékszám:  HIC85502TX Gyártó honlapja:

BEKO HIC 85502 TX

A nagy családoknak, még nagyméretű konyhában sem egyszerű a mindennapi főzés, különösen a klasszikus méretű tűzhelyeken. A Beko megalkotta Önnek a megoldást, ezt az egyedülálló 80 cm széles 5 zónás főzőlapot, mely a hagyományos kialakításon túl ovális, sőt négyzet alakú felülettel is rendelkezik! Ez az egyedülálló berendezés, egyben a modern megjelenést, a minőséget, a sokoldalúságot és az ergonómiát is megtestesíti.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy, 80 cm-es főzőlap, 5 főzőzónával
  • Modern megjelenés, rozsdamentes acél kerettel
  • TouchSlider érintőkijelzős vezérlés
  • ON / OFF jelzőfény
  • Időzítő
  • 4 zónánál gyors felfűtés funkció
  • Ovális, téglalap és kiterjesztett, kétkörös főzési zóna

A főzés örömmé válik

Erre a kiváló minőségű termékre brámikor rábízhatja magát. A TouchSlider érintőképernyős vezérlés kifinomult és esztétikus kialakítású kijelzőn érhető el, mind az öt főzőzónánál, melyből 4, a Booster gyors felmelegítés funkcióval is felszerelt. Ezen kívül a készülék még rendelkezik egy ON/OFF állapotjelzővel, időzítővel, gyerekzárral, biztonsági kikapcsolás funkcióval, maradékhő kijelzővel és egyéb hasznos tulajdonságokkal. Kedvenc ételeinek elkészítése ezzel a főzőlappal egyenesen öröm lesz. Adjon modern külsőt konyhájának és legyen ennek a jól bevált márkának a következő elégedett ügyféle.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO HIC 85502 TX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HIC 85502 TX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO HIC 85502 TX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO HIC 85502 TX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO HIC 85502 TX.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ