A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Belkin Universal Car Charger Grey

Termékkatalógus
Belkin Universal Car Charger Grey
Autós töltő - univerzális, 2.4A/5V, Lightning kábel
Kód:  BE328g73b2 Termékszám:  F8J186bt04-GRY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Universal Car Charger Grey Megszűnt

Belkin Universal Car Charger Grey

 

A Belkin gyártó Mixit autós töltője univerzális megoldást nyújt azoknak, akik gyakran vannak úton. Biztosítja a mobiltelefonok, a tabletek és bármilyen más elektromos készülékek töltését, akár munkába indul, akár szórakozni. Csak be kell helyezni az autó 12 V-os csatlakozójába, és már készen is áll a használatra. A megújult technológiának köszönhetően a készülékeket 40%-al gyorsabban tölti fel, fémes design-jának köszönhetően pedig az autó stílusos kiegészítőjévé válik.

Legfontosabb jellemzők

  • A 2,4 A töltési áramerősségnek köszönhetően még a teljesen lemerült készülékeket is pillanatok alatt feltölti 
  • Remek kiegészítője az autónak a fémes design-jának és az alacsony profiljának köszönhetően
  • Lightning kábel mellékelve
  • Túlfeszültség és feszültségcsökkenés elleni védelem
  • USB port a kompatibilitás maximalizálása érdekében
  • Több színváltozatban is kapható

21. századi technológia

Az utóbbi években a fejlődés hihetetlenül felgyorsult, amely egy sor változást hozott magával. Miért lennének ez alól a változás alól a töltők kivételek? Felejtse el az ormótlan, lassan töltő, kábeles töltőket, amelyek az áram ingadozását sem tudják kivédeni, pedig ez gyakran a készülék megkárosodását  is eredményezheti. A MIXIT töltő a megújult technológiának köszönhetően a készülékeket 40%-al gyorsabban tölti fel, mivel a töltési áramerőssége 2,4A. Nemcsak gyorsan tölt, hanem védi is a készülékeket a megkárosodástól. A töltő intelligens beépített érzékelője megakadályozza a túlfeszültség és a feszültségcsökkenés kialakulását.

 

Mixit Lightning kábel

Az utóbbi években a fejlődés hihetetlenül felgyorsult, amely egy sor változást hozott magával. Miért lennének kivételek ez alól a töltők? Felejtse el az ormótlan, lassan töltő, kábeles töltőket, amelyek az áram ingadozását sem tudják kivédeni, pedig ez gyakran a készülék károsodását  is eredményezheti. A MIXIT töltő a megújult technológiának köszönhetően a készülékeket 40%-al gyorsabban tölti fel, mivel a töltési áramerőssége 2,4 A. Nem csak gyorsan tölt, hanem védi is a készülékeket a károsodástól. A töltő intelligens beépített érzékelője megakadályozza a túlfeszültség és a feszültségcsökkenés kialakulását.

 

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Universal Car Charger Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Universal Car Charger Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Universal Car Charger Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Universal Auto-Ladegerät - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Universal Auto-Ladegerät - grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ