Shop roku 30 dnů na vrácení

Belkin hármas hajtású tablet tok 10", sötétlila

Termékkatalógus
Belkin hármas hajtású tablet tok 10", sötétlila
3,0 1 értékelés
Tablet tok - iPad Air / Air 2 tablethez
Kód:  BE331j81p2 Termékszám:  F7N319BTC02

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin hármas hajtású tablet tok 10", sötétlila Megszűnt

Belkin hármas hajtású tablet tok 10", sötétlila

Szeretné tabletgépét hatékonyan védeni a sérülésektől, miközben maximálisan kihasználhatja annak lehetőségeit? Akkor a hármas hajtású Belkin tokot Önnek találták ki. Részleteiben is lenyűgöző kifinomult design, a kijelzőt védő puha belső béléstől a tartós külső borításon át az állvány funkcióig. A kialakítás révén egyszerűen válthat a filmnézésről fotózásra vagy e-mail írásra. Előnye emellett, hogy az ultravékony kialakításnak köszönhetően nem növeli a tablet súlyát.

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós, rendkívül könnyű anyag
  • A fényképezés funkció a tok eltávolítása nélkül is teljeskörűen használható
  • Tökéletes dőlésszög videók és filmek megtekintéséhez
  • Kétféle beállítási lehetőség a tablet képernyőhöz
  • Rugalmas pánt a tok zárásához
  • iPad Air és iPad Air 2 tablethez
  • Kompatibilis a Galaxy Tab 10" és Galaxy Tab S2 10" gépekkel
  • Szín: lila

 

További részletek

  • Remekül illeszkedik, miközben tökéletesen véd: az integrált X-Frame kialakítás rugalmas lágy gumi bolyhokat alkalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek a tablet formájához. Ennek köszönhetően lágy, de határozott fogást biztosít az iPad számára.
  • Minőségi megjelenés és anyagok: a ház tartós, de nagyon könnyű anyagból készült, amely rendkívül puha tapintású. Ezen túlmenően úgy alakították, hogy tökéletes pontossággal illeszkedjen a tablethez. A bársonyos bélés nagymértékben védi a kijelzőt.
  • Tökéletes dőlésszög videózáshoz: a filmek és videók megtekintése sosem volt annyira élvezetes, mint a Belkin hármas hajtású tokjával. Használja a tok felső borítójának hármas hajtását, amivel a tablet a lehető legjobb szögbe állítható.
  • Dőlésszög beállítás gépeléshez: ebben az esetben kisebb, ergonomikus dőlésszöget állíthat be, amely kíméli a csuklóját az érintőképernyőn történő gépelés közben.
  • A pánt mindent a helyén tart: a beépített rugalmas pánt a tok fedelét biztonságosan zárva tartja, ami hasznos lehet például utazás közben. Ugyanakkor beállíthatja úgy is a fedelet, hogy a tablet a lehető legkényelmesebben használható legyen.
  • A fényképezőgép teljeskörűen használható: A Belkin hármas hajtású tokot úgy tervezték, hogy használható legyen a táblagép minden funkciója, a fényképezést is beleértve. Egy speciális hajtóka lehetővé teszi a képek készítését anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani.

 

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin hármas hajtású tablet tok 10", sötétlila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Trifold Cover 10", dark purple. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Trifold Cover 10", dark purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Trifold Cover 10" - dunkelviolett. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Trifold Cover 10" - dunkelviolett.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ