AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Belkin Trifold Cover 8", red

Termékkatalógus
Belkin Trifold Cover 8", red
Tablet tok - iPad mini 4-hez
Kód:  BE331j81n3 Termékszám:  F7N323BTC03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Trifold Cover 8", red

Meg szeretné védeni táblagépét a károktól, miközben maximalizálja a potenciálját? Akkor a Belkin Trifold tok tökéletes választásnak bizonyul. A tok kifinomult designnal és lenyűgöző részletekkel rendelkezik– a puha belső béléssel védi a kijelzőt és tartós külső kialakítással bír. Kedvére forgathatja e-mailek írása, képkészítés vagy akár filmnézés közben. Ráadásul az ultra vékony kialakításnak köszönhetően nem ad hozzá extra súlyt a táblagépéhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós, rendkívül könnyű anyag
  • A fényképezőgép használatához nem kell eltávolítania a tokot
  • Tökéletes szög videók és filmek megtekintéséhez
  • A tablet képernyő beállításainak két lehetséges beállítása
  • Elasztikus pánt a tok lezárására
  • Az iPad Mini 1, 2, 3 és 4 készülékhez készült
  • Kompatibilis a Galaxy Tab A 8 "és a Galaxy Tab S2 8"-al
  • Színes kivitelezés – vörös szín

 

 

Érdekes részletek

  • A tökéletesen illeszkedő, de mégis erősen védett - integrált X-Frame kialakítás olyan lágy, gumis nyújtható szálakat alkalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek a tablet alakjához. Ennek köszönhetően az iPad-et könnyedén ragadja meg a tartó, ám mégis kellően szoros lesz.
  • Minőségi kialakítás és anyag - az anyag tartós, de nagyon könnyű anyagból készült, amelynek rendkívül puha az érintése. Tökéletesen illeszkedik a táblagéphez. A bársonyos, sima belső bélés nagymértékben védi a képernyőt.
  • Tökéletes megtekintési szög - filmek és videók megtekintése a Belkin Trifold tok segítségével már nem lehet élvezhetetlen. Csak használja a tetején található háromszor összehajtogatható funkciót, és a táblagépet a lehető legjobb szögben tarthatja.
  • Tökéletes írási szög beállítása- ez a tok akár kisebb szögben is beállítható, amely kevésbé terheli csuklóit az érintőképernyőn történő írás közben.
  • A pánt mindent a helyén tart - az integrált rugalmas pánt a tok elejét biztonságosan rögzíti, ami például hasznos lehet utazás közben. Ugyanakkor biztosíthatja a tok tetejét is, hogy a táblagéppel való munka a lehető legkényelmesebb legyen.
  • Nem akadályozza a fényképezőgép teljes körű kihasználását - a Belkin Trifold fedőtokot úgy tervezték, hogy teljes mértékben ki tudja használni táblagépe funkcióit, beleértve a fényképezőgépet is. A speciális fedőlap segítségével fényképeket készíthet anélkül, hogy le kellene vennie a tokot.

 

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Trifold Cover 8", red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Trifold Cover 8", red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Trifold Cover 8", red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tablet-Hülle Belkin Trifold Cover 8" rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tablet-Hülle Belkin Trifold Cover 8" rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ