Rapture Rapture

Belkin Power Pack Mixit 10000 ezüst

Termékkatalógus
Belkin Power Pack Mixit 10000 ezüst
Power bank -10000mAh, MFI tanúsítás, 2.4a 2x USB, micro USB kábel, világító kábel, LED, túlfeszültség elleni védelem biztosítása a csatlakoztatott készülékekre
Kód:  NX371a4e6 Termékszám:  F8M993btSLV

Belkin Power Pack Mixit 10000 ezüst

Ha - egy igazán - a külső akkumulátorok között - a legfelsőbb kategória csúcsán helyet foglaló megoldást keres, akkor a Rockstar modell a megfelelő kiegészítő az Ön számára. Ez a megoldás az igényes ügyfeleknek való, akik a legjobbat igénylik minden szempontból. A teljes, 4.8 A kimeneti teljesítményével az energiatároló képes energiát pumpálni egyszerre két éhes eszközbe (2 × 2,4 A) és maga is fel van szerelve megfelelő 10000 mAh kapacitással. Már feltöltött és használatra kész állapotban kerül forgalomba, csak csatlakoztassa a kívánt eszközt és ezt egy beépített lapka azonnal érzékeli és elindítja a töltést.


Legfontosabb jellemzői

  • A legjobb a külső akkumulátorok között
  • Csomagolás tartalmazza (Lightning) kábelt és egyéb eszközöket és a micro USB-t
  • Mágneses kábeltárolásra kialakított hely az akkumulátor szerkezetben belül
  • Megfelel MPI (Made for iPhone / iPod / iPad) telefon szabványnak, tanúsitvánnyal rendelkezik
  • Nagy kimeneti teljesítmény 4,8 A (2 × 2,4 A) és kapacitása 10.000 mAh
  • LED-es kijelző a fennmaradó kapacitás kijelzésére
  • Luxus alumínium kivitelű felület
  • Garanciavállalás a csatlakoztatott eszközökre akár 1 500 GBP értékig
le
legfontosabb jellemzői

Megfelel a jabkáře-hez, okenáře-hez és robotokhoz

A csomag tartalmaz egy pár 15 cm hosszúságú kábelt, amellyel újra fel lehet tölteni a készüléket a micro USB csatlakozó aljzaton és Lightning-en keresztül. Az akkumulátor szerkezetében található egy mágneses bementi nyílás a kábelek útközbeni biztonságos tárolására. Hála a klasszikus formátumú kimenetnek és USB-nek nem jelent problémát, melyik kábel használatát választja. Ami még a legfontosabb, az energia bank megfelel az MPI (Made for iPhone / iPod / iPad) szabványnak, tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztonságosan használható minden eszközéhez.


Belkin hisz a perifériáiban, Ön is hihet bennük!

Nem titok, hogy a Belkinnek van az egyik legjobb gyártási minősége és ezen a fent említett alapon is. Ez így nem egy szokásos marketing szöveg, nemcsak egy pusztába kiálltott szó, felelősséget vállal a berendezéséért akár 1 500 GBP (50 000 CZK) értékig. Abban az esetben, ha fel szeretne tölteni a power bankkal, de az meghibásodást okoz a rácsatlakoztatott készülékben, akkor a megjavítást vagy a bemondott ára megtéríti.


  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Szélesség
150 mm (15 cm) Kész!
Magasság
81 mm (8,1 cm) Kész!
Mélység
19 mm (1,9 cm) Kész!
Kapacitás
10 000 mAh Kész!
Kimenetek
USB-A Kész!

Méret

Szélesség
150 mm (15 cm) Kész!
Magasság
81 mm (8,1 cm) Kész!
Mélység
19 mm (1,9 cm) Kész!

Kapacitás

Kapacitás
10 000 mAh Kész!

Kimenetek

Kimenetek
USB-A Kész!
Kimenetek száma összesen
2 Kész!

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram
2,4 A Kész!
Max. kimeneti feszültség
5 V Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók
LED-es állapotjelző Kész!

Rendeltetése

Felhasználási terület
Telefon/tablet Kész!
Több paraméter

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes power bank kínálatunkból. Powerbankok valós kapacitása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Power Pack Mixit 10000 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin MIXIT Power Pack 10000 stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin MIXIT Power Pack 10 000 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Power Pack 10000 Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Power Pack 10000 Silver.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ