30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Air2 készülékhez - fekete

Termékkatalógus
Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Air2 készülékhez - fekete
5 1 értékelés
Billentyűzet - tokkal, Bluetooth, ultravékony design, alumínium váz
Kód:  BE371e3a Termékszám:  F5L190eaBLK Gyártó honlapja:
Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Air2 készülékhez - fekete Megszűnt

Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Air2 készülékhez - fekete

Modern design, maximálisan kényelmes gépelés és mobilitás. Így lehetne összefoglalni a Belkin QODE Ultimate Lite billentyűzet főbb tulajdonságait, amely elsősorban az iPad Air 2 készülékhez ajánlott. Az egyes billentyűk olyan távolságban helyezkednek el egymástól, hogy a gépelést minden szempontból kényelmesebbé, gyorsabbá és pontosabbá tegyék. A billentyűk száma és elrendezése ugyanolyan, mint a klasszikus notebookok billentyűzeteké. Ez a legkönnyebb modell a QODE Ultimate kategórián belül, a súlya mindössze 370 g, minőségében viszont a magasabb kategóriájú modelleket idézi.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagból gyártották
  • Gyors és egyszerű használat
  • A billentyűk száma és elrendezése megegyezik a klasszikus notebookok billentyűzetével
  • Automatikus be- és kikapcsolás
  • A mágneses rögzítés minden szögben erősen tartja az iPad-et

Egyszerű, strapabíró, tökéletes

A billentyűzet felhelyezése és levétele gyors és egyszerű. Speciális alumínium ötvözetből készült, amelyet a repülőgépiparban használnak. Ennek köszönhetően egyesíti a rendkívüli strapabírást a vékonysággal és a könnyűséggel. Egy praktikus tokkal egészítették ki, amely egyben védi is az iPad készülékünket a rongálódástól. A mágneses tartó erősen tartja a táblagépet használat közben.

Automatikus be- és kikapcsolás

A QODE Ultimate billentyűzeten hiába is keresnénk a be- és kikapcsoló gombot. A Smart-Sensing Auto On/Off funkciónak köszönhetően az iPad Air 2 automatikusan felismeri a billentyűzetet a tömege alapján. A billentyűzet automatikusan bekapcsol, amikor felhelyezzük, és automatikusan kikapcsol, amikor levesszük. További lehetőség a billentyűzet bekapcsolására, ha a billentyűzet irányába hajlítjuk a kijelző pántját. Így nem kell attól tartanunk, hogy lemerül a billentyűzet, mert elfelejtettük kikapcsolni. Egyetlen feltöltéssel a billentyűzet akkumulátora akár 6 hónapig bírja, ami több, mint bámulatos.

További információk:

Kompatibilis:
iPad 2 Air

Méretek:
245 x 180 x 16 mm

A csomag tartalma:
Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case
USB / micro USB töltő kábel

 

 

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Air2 készülékhez - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pro iPad Air2 - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Air2 - čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Qode Ultimate Lite Keyboard Case für iPad Air 2 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Qode Ultimate Lite Keyboard Case für iPad Air 2 - Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ