A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Belkin QODE Slim Style Keyboard Case - fekete

Termékkatalógus
Belkin QODE Slim Style Keyboard Case - fekete
4,0 2 értékelés
Billentyűzet - Tokkal, univerzális az iPad Air / Air2-höz és a Samsung Tab 10" tablethez, Bluetooth, vékony és könnyű, mágneses zárral
Kód:  BE371c1a Termékszám:  F5L179eaBLK Gyártó honlapja:
Belkin QODE Slim Style Keyboard Case - fekete Megszűnt

Belkin QODE Slim Style Keyboard Case - fekete

Ez az ultra-vékony és könnyű Belkin QODE billentyűzet tok tökéletes kiegészítője lesz a tabletnek. A könnyedsége ellenére elég erős ahhoz, hogy sokoldalú védelmet nyújtson, és szilárd munkaterületet is kínáljon egyben. A teljesen újratervezett billentyűzet elrendezésének köszönhetően a tablet produktivitása teljesen új szintet ér majd el.

Főbb jellemzők

  • Továbbfejlesztett billentyűzetkiosztás - ugyanannyi billentyű, mint a laptop estetében
  • Víztaszító anyag a könnyebb tisztításért
  • Mágneses zárás
  • Kompatibilis a iPad Air, valamint az iOS és Android rendszerekkel

A billentyűzet lenyűgöz majd állóképességével, mivel akár 6 hónapig is kitart az üzemideje. Ha lemerül, akkor elég egyszerűen feltölteni a mellékelt USB kábellel. A tok oldalán található kivágásoknak köszönhetően, amelyek a gombok és a különféle kimenetek és bemenetek számára készültek, nem kell töltéskor levenned a tokot a billentyűzetről. Ez abban az esetben is érvényes, ha szeretnél fotót készíteni a tableted segítségével. A tokot emellett állványként is használhatod filmnézéshez vagy böngészéshez.  

Technikai paraméterek

  • A következő készülékekhez alkalmas: Samsung Tab 3 10", Samsung Tab 4 10", Samsung Tab Pro 10", Samsung Note 2014", Samsung Tab S 10", iPad Air, iPad Air 2
  • A csomagolás tartalma: Belkin Slim Style Keyboard Case, microUSB töltőkábel, gyors telepítési útmutató
  • Szín: fekete, tokkal
  • Méretek:
    • külső: 252 x 195 x 25 mm
    • belső: 233 x 170 x 10 mm
 

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin QODE Slim Style Keyboard Case - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin QODE Slim Style Keyboard Case - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin QODE Slim Style Keyboard Case – čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keyboard Case Tastatur Belkin Qode Slim Style - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keyboard Case Tastatur Belkin Qode Slim Style - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ