Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Pro 9.7-hez, fekete

Termékkatalógus
Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Pro 9.7-hez, fekete
4,0 2 értékelés
Billentyűzet - tokkal, bluetooth, ultravékony kialakítás, alumínium váz
Kód:  BE371e3e2 Termékszám:  F5L192eaBLK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Pro 9.7-hez, fekete Megszűnt

Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Pro 9.7-hez, fekete

Modern design, maximálisan kényelmes gépelés és mobilitás. Így lehetne összefoglalni a minden szempontból tökéletes Belkin QODE Ultimate Lite fő előnyeit, mely elsősorban iPad Pro 9.7 készülékekhez alkalmas. Az egyes billentyűk közötti helyközöket úgy alakították ki, hogy a gépelés a lehető legkényelmesebb, leggyorsabb és legpontosabb lehessen. A billentyűk száma és elrendezése megegyezik a klasszikus notebook billentyűzetekével.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium minőségű anyagból készült
  • Gyors és egyszerű kezelés
  • A billentyűk száma és elrendezése megegyezik a notebookok billentyűzetével
  • Automatikus ki- és bekapcsolás
  • A mágneses tartó stabilan tartja az iPad-et bármilyen szögben

Egyszerű, ellenálló, tökéletes.

A billentyűzet gyorsan csatlakoztatható és eltávolítható az iPad-ről. Speciális alumínium ötvözetből készült, amely a repülőgépiparban igen gyakran alkalmazott anyag. Ezáltal a billentyűzet ötvözi a rendkívüli ellenállóképességet, karcsúságot és könnyűséget. Praktikus tok tartozik hozzá, amely egyben készülékét is védi a sérülésekkel szemben. A mágneses tartó szilárdan és stabilan tartja iPad-jét munka közben.

Automatikus ki- és bekapcsolás

A QODE Ultimate billentyűzeteken egyetlen ki- és bekapcsoló gomb sem található. A Smart-Sensing Auto On / Off funkció automatikusan felismeri iPad Pro 9.7-esét, s a billentyűzet automatikusan bekapcsol a készülék behelyezése esetén, illetve kikapcsol eltávolításkor. További lehetőségként a billentyűzet akár a kijelző támasztójának a billentyűzet irányába történő fordításával is bekapcsolható. Így nem kell aggódnia a billentyűzet nem kívánt lemerülése miatt. A billentyűzet akkumulátora egyszeri töltéssel 6 hónapig képes üzemelni.

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case iPad Pro 9.7-hez, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pro iPad Pro 9.7 - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case pre iPad Pro 9.7 - čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case für iPad Pro 9.7 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin QODE Ultimate Lite Keyboard Case für iPad Pro 9.7 - Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ