Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - fekete

Termékkatalógus
Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - fekete
Billentyűzet - tokkal, bluetooth, megvilágított, levehető, vékony és könnyű, tájkép/portré módba lehet forgatni a tabletet, alumínium váz
Kód:  BE371b2a Termékszám:  F5L176eaBLK Gyártó honlapja:
Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - fekete Megszűnt

Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - fekete

Modern design, maximálisan kényelmes gépelés és mobilitás. Így lehetne összefoglalni a Belkin QODE Ultimate Pro billentyűzet főbb tulajdonságait, amely elsősorban az iPad Air 2 készülékhez ajánlott. Ez az ultravékony billentyűzet Bluetoothon keresztül csatlakozik, és háromszintű háttérvilágítást biztosít. Élvezze a kényelmes gépelést a laptop billentyűzeten, hiszen a billentyűk száma és elrendezése ugyanolyan, mint a klasszikus notebookok billentyűzeteké.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű anyagból gyártották
  • Gyors és egyszerű használat
  • A billentyűk száma és elrendezése megegyezik a klasszikus notebookok billentyűzetével
  • Három szintű háttérvilágítás opcióval
  • Automatikus be- és kikapcsolás
  • Támogatja akár két eszköz párosítását
  • Kifinomult QODE alkalmazás
  • Alkalmazások hozzárendelése bizonyos billentyűkhöz
  • Az akkumulátor akár egy évig kitart

Egyszerű, strapabíró, tökéletes

A billentyűzet felhelyezése és levétele gyors és egyszerű. Speciális alumínium ötvözetből készült, amelyet a repülőgépiparban használnak. Ennek köszönhetően egyesíti a rendkívüli strapabírást a vékonysággal és a könnyűséggel. Egy praktikus tokkal egészítették ki, amely egyben védi is az iPad készülékünket a rongálódástól. A mágneses tartó erősen tartja a táblagépet használat közben, és támogatja a portré és tájkép módot is.

Akár két készüléket is párosíthat a Bluetooth Smart segítségével

Párosítsa a telefonját is a billentyűzethez. Ha az iPaden van e-mailje és üzenetet kap a telefonon, kényelmesen átválthat, válaszolhat és visszatérhet az eredeti munkájához. A billentyűzetkapcsolóval kiválaszthatja, hogy egy vagy két eszközt szeretne párosítani, vagy válthat köztük. A Bluetooth Smart® teljesen kompatibilis a Bluetooth 4.0 eszközökkel, így párosíthatja régebbi iPad-jét, iPhone-jét, MacBook-ot vagy iMacet is.

Automatikus be- és kikapcsolás

A QODE Ultimate billentyűzeten hiába is keresnénk a be- és kikapcsoló gombot. A Smart-Sensing Auto On/Off funkciónak köszönhetően az iPad Air 2 automatikusan felismeri a billentyűzetet a tömege alapján. A billentyűzet automatikusan bekapcsol, amikor felhelyezzük, és automatikusan kikapcsol, amikor levesszük. További lehetőség a billentyűzet bekapcsolására, ha a billentyűzet irányába hajlítjuk a kijelző pántját. Így nem kell attól tartanunk, hogy lemerül a billentyűzet, mert elfelejtettük kikapcsolni. Egyetlen feltöltéssel a billentyűzet akkumulátora akár egy évig is bírja, és aktuális kapacitása kényelmesen megtekinthető közvetlenül a készülék kijelzőjén.

QODE alkalmazások és szoftverfrissítések

Bővítse a billentyűzet funkcióit az AppStore-ban elérhető QODE alkalmazással. Az alkalmazás gyors és intuitív billentyűparancsokat biztosít kedvenc alkalmazásai számára. Egyszerűen húzza az alkalmazás ikonját egy adott billentyűre, és kész is van. Ezenkívül két gomb megnyomásával különböző nyelvváltozatokra válthat. A szoftverfrissítések biztosítják a legújabb funkciókat és további kompatibilitást biztosítanak.

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pro iPad Air2 - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin QODE Ultimate Pro Keyboard Case pre iPad Air 2 – čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Qode Ultimate Pro Keyboard Case für iPad Air 2 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Qode Ultimate Pro Keyboard Case für iPad Air 2 - Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ