Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Belkin Sport-Fit Pro Armband fekete

Termékkatalógus
Belkin Sport-Fit Pro Armband fekete
5 3 értékelés
Mobiltelefon tok - Apple iPhone 7 PLUS készülékhez
Kód:  BE331j6k7s2 Termékszám:  F8W784btC00

Belkin Sport-Fit Pro Armband fekete

Sportolás vagy aktív mozgás közben fejtörést okozhat a telefon használata. Szeretné a telefonját mozgás közben is biztos, elérhető helyen tudni, közben zenét hallgatni, telefonhívásokat intézni és óvni a károsodástól? Akkor Önnek a Belkin Sport-Fit sport tokra van szüksége. Ezzel a tokkal a telefonját mindig magánál tarthatja, viselete annyira kényelmes, hogy szinte meg is feledkezik róla, így a tevékenységére fordíthatja minden figyelmét. A mobiltelefont az állítható pántnak köszönhetően felcsatolhatja a saját igényének megfelelően az alkarjára, vagy a felkarjára. A tok elasztikus anyagból készült, amelyet perforáltak, hogy növeljék a légáteresztő képességét. Az sem okoz gondot, ha megizzad, a tokot a kezében könnyedén kimoshatja.

Legfontosabb jellemzők

  • Apple iPhone 7 Plus készülékre tervezték
  • Könnyű, légáteresztő anyag
  • Kényelmes, állítható pánt
  • Kényelmes viselet és egyszerű használat
  • Fejhallgatóval használható
  • Kézzel mosható

Sportolás zenével

A fejhallgatóval való kompatibilitás természetes. Mivel a tok karra csatolható, ezért kicsi az esélye annak, hogy a fejhallgató vezetékébe gabalyodjon, de ennél többet is tud! A Belkin Sport-Fit Armband az iPhone 7 Plus-hoz egy átlátszó kijelző védővel óvja a telefonja kijelzőjét, így edzés közben hatékony védelmet nyújt az eső, az izzadság és a por ellen. Az új iOS 10 esetében a telefon feloldásához a Home Button gombot kell közvetlenül az ujjával megérinteni. Hogy szükség esetén használni tudja az iPhone 7 Plus készülékét edzés közben, két hasznos tippünk van, amelyek segítségével gyorsan hozzáférhet az információkhoz anélkül, hogy a telefont ki kellene vennie a tokból.

Tipp #1 - A widgetek személyre szabása

  • A kezdőképernyőn húzza el az ujját a képernyő bal oldaláról a jobb oldal irányába. Görgessen az oldal aljára a widgetek listájához, majd koppintson a kör alakú "Edit" gombra. Ezután felugrik az aktuális widgetek listája, további widgeteket a telefonra telepített alkalmazásokból adhat a listához.
  • Adja hozzá a kedvenc fitnesz alkalmazása widgetét a zöld (+) gombra koppintva, amely a név mellett balra található. Ezzel hozzáadja az új widgetet a már meglévőkhöz.
  • Nézze át a meglévő widgetek listáját, és keresse meg az újonnan hozzáadott widgetet. Ha át szeretné rendezni a widgeteket, akkor keresse meg a három vízszintes vonalat ábrázoló ikont, tartsa rajta az ujját, és beállíthatja a widget pozícióját – helyezze legfelülre a widgetet, hogy edzés közben is gyorsan hozzáférhessen. Ha szeretné a telefonját edzés közben használni, nyomja meg a bekapcsoló gombot a készülék oldalán, és húzza el a képernyőt a fitnesz alkalmazás megjelenítéséhez. Szükség esetén adja meg a hozzáférési kódot a speciális funkciók eléréséhez.

Tipp #2 - Az AssistiveTouch gyorsgomb aktiválása

  • A kezdőképernyőn koppintson a Beállítások > Általános > Kisegítő lehetőségek > AssistiveTouch menüpontokra, majd állítsa bekapcsolt helyzetbe az AssistiveTouch kapcsolót (egy kis pipa jelenik meg).
  • Ezt követően nyomja meg gyorsan háromszor egymás után a Főgombot. A képernyő jobb alsó sarkában megjelenik a Kisegítő lehetőségek menüpont. A gyorsgombot bármikor elrejtheti, és újból előhozhatja a Főgomb háromszori megnyomásával. Az edzés alatt nyomja meg a bekapcsoló gombot a készülék oldalán! Az "Accesibility Menu" gomb megnyomásával hozzáférhet a telefon funkcióihoz anélkül, hogy a Home gombra kattintana. A speciális funkciók eléréséhez meg kell adnia a hozzáférési kódot.

 

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Sport-Fit Pro Armband fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Sport-Fit Pro Armband pro iPhone 7 Plus a iPhone 8 Plus černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Sport-Fit Pro Armband - Blacktop/Gravel für iPhone 7 Plus und iPhone 8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Sport-Fit Pro Armband - Blacktop/Gravel für iPhone 7 Plus und iPhone 8 Plus.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ