Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mobiltelefon tok Belkin Sport Armband Pro-Fit fekete

Termékkatalógus
Mobiltelefon tok Belkin Sport Armband Pro-Fit fekete
Mobiltelefon tok Apple iPhone 7-es telefonra, sportoláshoz
Kód:  BE331j6k7s1 Termékszám:  F8W783btC00
Mobiltelefon tok Belkin Sport Armband Pro-Fit fekete Megszűnt

Mobiltelefon tok Belkin Sport Armband Pro-Fit fekete

Sportolás, vagy aktív mozgás közben nehéz úgy tartani a telefonod, hogy kényelmesen hallgathasd zenéid vagy fogadhasd hívásaid, miközben arra is figyelsz, hogy az ne sérüljön meg. A Belkin Sport-Fit sportoláshoz tervezett tokkal ettől nem kell töbé tartanod - teljes erőddel a teljesítményedre koncentrálhatsz. Az állítható pánttal csak helyezd fel telefonod a karodra. Az alapanyag rugalmas, valamint lyuggatott, a jobb levegőzés érdekében, így nem fogod össze izzadni.

Legfontosabb jellemzők

  • Apple iPhone 7 számára tervezve
  • Könnyű, légáteresztő anyagból
  • Nagyon vékony 
  • Kényelmes, állítható vállpánttal
  • Kényelmes viselet és könnyen használható
  • Fényvisszaverő elemek
  • Zseb kulcsok és pénz számára
  • Fejhallgatási lehetőséggel
  • Kézzel mosható
  • 23 - 38 cm-es karra

Sport zenével

A tok és a fülhallgatók kompatibilitása fontos. Az eszköz alapvető felhelyezésének köszönhetően a kábel nehezebben fog összegubancolódni. A Belkin Sport-Fit karpántnak köszönhetően az iPhone 7 képernyője tökéletesen fedve lesz, így védve van az eső, izzadás, valamint por ellen. Azonban az új iOS 10 miatt a Home-gombot ujjal kell megnyomni, hogy kinyisd a telefont. Ezért hogy ne legyen problémád edzés közben, megosztunk veled két tippet, hogy ne kelljen eltávolítani a telefont a tokból. 

Tipp # 1 - Widgetek személyre szabása

  • A kezdőképernyőn húzd az ujjad a bal széltől a jobbig. Görgess le a modulok listáján és kattints rá a kerek "Edit" (szerkesztés) gombra. Ezel elérted az aktuális widgetek listáját, így újat tudsz hozzáadni azok közül, amik már telepítve vannak a mobilodra 
  • Add a widgetet a kedvenc appjaidhoz a zöld + gomb megnyomásával a név bal oldalán.  
  • Lapozz végig a már meglévő modulok között és keresd meg azt, amit épp hozzáadtál. Érintsd meg és tarts a három horizontális vonalt a jobb oldalon így be tudod állítani a pozíciót - hogy gyorsan elérhesd edzés közben. Az a legjobb, ha ez van legfelül. Ha torna alatt is akarod kezelni a telefont, érintsd meg a power gombot a telefon oldalán, majd lapozz végig a képernyőn az edző alkalmazásig. Előfordulhat, hogy be kell ütnöd a hozzáférési kódot a fejlettebb funkciók eléréséhez.

Tipp # 2 - Assistive Touch gyors elérések aktiválása

  • A kezdőképernyőn érintsd meg a Beállítások> Általános> Hozzáférhetőség> AssistiveTouch-t, majd kattints az AssistiveTouch-ra annak aktiválásához (ekkor egy pipa jelenik meg)
  • Most kattints a Home gombra háromszor gyors egymásutánban. A jobb alsó sarokban egy elérhetőségi menü kezelőt fogsz látni. Ezt elrejtheted vagy újra felhozhatod a Home gomb háromszori megnyomásakor. Edzés alatt érintsd meg a power gombot a telefon oldalán. Nyomd meg az  elérhetőségi menüt (Accessibility menu), hogy elérd a telefon funkcióit anélkül, hogy a Home gombot kéne használnod. Ehhez be kell majd írnod a hozzáférési kódod, hogy elérd a fejlettebb funkciókat.
 

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mobiltelefon tok Belkin Sport Armband Pro-Fit fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Sport-Fit Pro Armband pro iPhone 7 a iPhone 8 černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Sport-Fit Pro Armband čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Sport-Fit - Blacktop/Gravel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Sport-Fit - Blacktop/Gravel.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ