Akvizice ApF HU Shop roku

Belkin Tablet Portable Stage

Termékkatalógus
Belkin Tablet Portable Stage
Állvány Tablet eszközzel való elóadásokhoz
Kód:  BE331f5d0 Termékszám:  B2B118 Gyártó honlapja:

Belkin Tablet Portable Stage

Különleges tartó tabletták, amelyeket fel lehet használni, mint egy megjelenítő beolvasásához valós időben, és kezében egy nagy méretű képet.

 

Az állvány célja a tablet eszköz képességeinek növelése. Vigyed magaddal, hogy megkönnyítsd a prezentáció tartást, videohívást vagy video rögzítést. A tablet kamerájával felvehetsz az olyan objektumokat, fényképeket vagy dokumentumokat, amelyeket ezután átkonvertálhatsz nagyméretű tévékészülékre vagy vetítővászonra, így széles közönség elé tárhatod.

Főbb jellemzők

    Állvány a tablet vizualizátorhoz való konvertálásához
    Ideális a előadásához, vagy közös munkához nagy közönség előtt
    Lapos, könnyű kivitelezés, egyszerű szállítás
    Az integrált kábelkezelés előnyösebb megjelenést kölcsönöz
    Kompatibilis okostelefonokkal és tabletekkel (Belkin Stage alkalmazás Androidra és iOS-hoz)

Mindig kéznél van

A könnyű és kompakt kialakítás megkönnyíti a a másokkal való együttműködést, bárhol és bármikor. Még ha az állvány túl magas is kihajtott állapotban, gyorsan összehajthatod egy lapos csomagolásba, az egyszerű hordozáshoz. Tartsd ideális szögben a tabletet minden egyes használatkor! Ezen kívül az integrált kábelezés a munkaterületet tiszta és rendezett állapotban tartja.

 

Paraméterek

Készülék min. szélessége
17,78 cm Kész!
Készülék max. szélessége
25,65 cm Kész!

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége
17,78 cm Kész!
Készülék max. szélessége
25,65 cm Kész!

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Tablet Stage Portable . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Tablet Stage Portable. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Portabler Tablet Stage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Portabler Tablet Stage.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ