A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Belkin Trifold Hagyományos három nyomásos tablettok-rózsaszín

Termékkatalógus
Belkin Trifold Hagyományos három nyomásos tablettok-rózsaszín
3,0 2 értékelés
Tablet tok Univerzális, 8"-os tabletekhez
Kód:  BE331j81q2 Termékszám:  F7P355btC02

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Trifold Hagyományos három nyomásos tablettok-rózsaszín Megszűnt

Belkin Trifold Hagyományos három nyomásos tablettok-rózsaszín

 

 

Meg akarod védeni a tableted amilyen hatékonyan csak lehet? Akkor ez a Belkin Trifold tablet védő tök neked lett kitalálva. 8"-os tableteket lehet bele helyezni. Lenyűgözően kifinomult dizájnal rendelkezik. A puha belső bélés védi a kijelzőt, a masszív külső viszont magas fokú védelmet biztosít. Az ultra vékony kialakításának köszönhetően könnyed vékony és elegáns külsőt kölcsönöz a Tabletünknek anélkül, hogy megvastagítaná azt. A tokot úgy lehet hajlítani, hogy tökéletes szögben tudjunk videót nézni vagy akár sms-t küldeni.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós, rendkívül könnyű anyag
  • Fényképezni is lehet a Tablettel anélkül hogy le kéne azt venni róla.
  • A tok úgy hajlítható hogy tökéletes szögben tudjunk rajta videót nézni és sms-t küdeni.
  • Két lehetséges kijelző beállítás.
  • Úgy tervezték, hogy a Galaxy Tab A 8 "Galaxy Tab S2 8" iPad mini 1, 2, 3 és 4 -re tökéletesen illeszkedjen
  • Szín: rózsaszín

 

Érdekes részletek

  • Tökéletesen illeszkedik, miközben védi a készüléket - Integrált X-Frame kivitelezése tökéletesen illeszkedik a tabletjéhez. A sarkok gumi borításúak melyek tökéletes illeszkedést biztosítanak.
  • Magas színvonalú kivitelezés és anyagok -  A ház tartósra készült, mégis nagyon könnyű anyag, amely nagyon puha tapintást is kölcsönöz egyben. Úgy van kialakítva hogy tökéletesen védje a tablet széleit is.
  • A tökéletes szöget biztosít a filmnézéshez -A filmek és avideók nézéséhez hármas hajtással rendelkezik. Így a lehető legjöbb szögben tudja a tabletjét tartani. 
  • Bállíthat kissebb szöget is-  Ebben az esetben egy kicsit másképp kell hajtogatnia a tokot, így sokkal kisebb szög érhető el, mellyel elképesztően megkönnyíti a gépelést.
  • Akár kamerázni is lehet a levétele nélkül - Case Belkin hármas hajtású Hagyományos Tabletvédő célja az volt hogy kihozzuk a lehető legtöbb funkciót amit csak egy tok el bír látni, bele értve, hogy lehessen vele fényképezni anélkül, hogy foyton ki kéne venni a Tabletet a tokból. A speciális szelep lehetővé teszi a kényelmes fényképezést a lehető legnagyobb védelem mellett.

 

 

 

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Trifold Hagyományos három nyomásos tablettok-rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Trifold Traditional folio 8", pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Trifold Traditional folio 8", pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Klassische 8-Zoll Universal Schutzhülle - Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Klassische 8-Zoll Universal Schutzhülle - Pink.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ