A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Belkin Twin Stripe Cover 10

Termékkatalógus
Belkin Twin Stripe Cover 10
Tablet tok - iPad Air / Air 2 tabletekre
Kód:  BE331j81o6 Termékszám:  F7N320BTC02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Twin Stripe Cover 10

Ez a stílusos tok gondosan védi tabletjét a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Hajlíthatóságának köszönhetően bármikor könnyedén állvánnyá alakíthatja, amely jobb láthatóságot biztosít a készülékére. A tok lezárására szolgáló elasztikus szíj biztosítja, hogy a tok mozgás közben se nyitódjon ki. A táblagép használata közben a szíj segítségével a tok fedőlapját a hátlaphoz rögzítheti, hogy ne legyen útban. A tokot 10''-os képátlójú táblagépekre tervezték, kompatibilis az iPad Air-rel és az Air 2-vel, valamint a Samsung Galaxy Tab A-val és az S2-vel.

Legfontosabb jellemzők

  • Jó minőségű, csúszásmentes felület
  • Az állvány pozíciója 2 dőlésszögben állítható be
  • Puha felülete védi a kijelzőt a sérülésektől
  • Nagyon könnyű és vékony

Minőségi és felszerelt

A tok strapabíró, fekete anyagból készült. A fedőlapját két világosabb színű vonal díszíti. A tok csúszásmentes felülete stabil fogást biztosít bármilyen szögben. Egyik legnagyobb előnye a formatervezésében rejlik, amely lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül készíthessen fényképeket vagy videókat. 

 

 

 

 

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tok típusa
Zárható tok Kész!
Anyag
Textil Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!
Anyag
Textil Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Twin Stripe Cover 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Twin Stripe Cover 10", dark blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Twin Stripe Cover 10", dark blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Twin Stripe Cover 10" Dark Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Twin Stripe Cover 10" Dark Blue.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ