A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Belkin Universal Car Charger Silver

Termékkatalógus
Belkin Universal Car Charger Silver
5 1 értékelés
Autós töltő - univerzális, 2.4A/5V, Lightning kábellel
Kód:  BE328g73b1 Termékszám:  F8J186bt04-SLV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Universal Car Charger Silver

A MIXIT autós töltő a Belkintől egy sokoldalú megoldás az úton lévő emberek számára. Tartsd feltöltve a mobiltelefonod, tableted vagy bármilyen más eszközöd, akár munka, akár kikapcsolódás miatt utazol. Csak helyezd be az autó 12 voltos csatlakozójába, és a készülék készen áll a használatra. Hála a megújult technológiának, akár 40%-kal gyorsabban feltölti készüléked, és a fém design-nak hála stílusos kiegészítője lesz az autódnak.

Legfontosabb jellemzők

  • A 2,4 A kimenetnek hála, a legerősebb készülékeket is gyorsan feltölti
  • Visszafogott fém design-ja remek kiegészítője lesz az autónak
  • Lightning kábel mellékelve
  • Túlfeszültség és alulfeszültség védelem
  • USB port a maximális kompatibilitás érdekében
  • Számos színváltozatban

21. századi technológia

Az utóbbi években minden termék hatalmas léptékkel fejlődik, miért legyen ez másképp a töltőnél? Felejtsd el a csúnya, kábeles csatlakozókat, amik nemcsak lassan töltenek, hanem az áramingadozástól sem védenek, ami károsíthatja az eszközödet. A MIXIT töltő a megújult technológia miatt akár 40%-kal gyorsabban tudja feltölteni a készüléked, hála a 2,4A kimenetnek. A beépített okos elektronikának köszönhetően megvédi a készüléket a túlfeszültségtől és az alulfeszültségtől.

MIXIT Lightning kábel

A Belkin olyan minőségi kábelt dobott piacra ehhez a töltőhöz, ami fém csatlakozókkal rendelkezik és gyorsan továbbítja a fájlokat és gyorsan és biztonságosan feltölti az eszközöket.Mindemellett erős és tartós, ami nagyon fontos jellemző, ha utazáskor és gyakran kell használni. Tetszeni fog, hogy a kábel színben illik a töltőhöz, így kiválaszthatod az autód belsejéhez illő megfelelő színt.

 

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin Universal Car Charger Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Universal Car Charger Silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Universal Car Charger Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Universal KFZ-Ladegerät Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Universal KFZ-Ladegerät Silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ