AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Bellissima 11312 Professional P2 2200

Termékkatalógus
Bellissima 11312 Professional P2 2200
5 3 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, professzionális felépítés, koncentrátoros, 2 m hosszú kábel, fekete kivitel
19 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IMEFV001 Termékszám:  11312 Gyártó honlapja:
Bellissima 11312 Professional P2 2200 19 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Bellissima 11312 Professional P2 2200

Tökéletes megjelenés, mintha a fodrásztól jönnél? A híres Bellissima által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. A nagyszerű kialakítású hajszárító praktikus funkciókkal rendelkezik, többek között ionizálás és hideg levegő. Rendkívüli erejű, hosszú élettartamú motor, amelynek a teljesítményfelvétele 2200 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt. Természetesebb módon szárít, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és olyan lesz a frizurád, amilyennek megálmodtad. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, lehetővé téve, hogy szakaszonként formázd a frizurádat, anélkül, hogy a már kész részeket összekócolod. Ez a hajszárító a népszerű Bellissima gyártótól ötvözi a professzionális minőséget és az egyedi designt.

Hajszárító Bellissima 11312 Professional P2 2200 Oldalnézet
Hajszárító Bellissima 11312 Professional P2 2200 Jellemzők/technológia

A neves Bellissima 11312 Professional P2 2200 hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A híres Bellissima hajszárító gyönyörű hajat biztosít
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 2 m
  • A népszerű Bellissima hajszárító megfelel profi használatra is
  • Színe: fekete

Az ionok gondoskodnak arról, hogy hajad sima, puha és lágy lesz

A híres Bellissima hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A neves Bellissima hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. A haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A hideg levegő gomb lehetővé teszi, hogy tökéletes legyen a frizurád anélkül, hogy a hajad megsínylené, vagy túlmelegedne.

Hajszárító Bellissima 11312 Professional P2 2200 Tartozékok

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bellissima 11312 Professional P2 2200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima 11312 Professional P2 2200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bellissima 11312 Professional P2 2200.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ